Ruxandra HUREZEAN

Povestea sasilor din Transilvania. Spusa chiar de ei

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.2 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Povestea sasilor din Transilvania. Spusa chiar de ei

Format
140x200
Număr pagini
218
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Ruxandra HUREZEAN
Anul publicării
2017
ISBN
9786068770970

Rezumat Povestea sasilor din Transilvania. Spusa chiar de ei - Ruxandra HUREZEAN

Proiect editorial apărut sub egida Fundației „Michael Schmidt”. Carte recomandată de SINTEZA, revistă de cultură şi gândire strategică. Ediția I a acestei cărți a fost publicată la aceeași editură în anul 2016. Cuvânt înainte de Anneli Ute Gabanyi. Germenele acestui volum al Ruxandrei Hurezean se regăsește în articolul publicat în noiembrie 2008, „Trista poveste a ultimilor sași din Transilvania”. Atunci, autoarea i-a luat un interviu unui sas care nu a plecat, deși fiii lui sunt în Germania. Întrebat direct de ce au plecat sașii, acest sas, pe nume Johann Schaas, i-a răspuns cu o fabulă. La sfârșitul fabulei povestite, Johann Schaas îi spune Ruxandrei Hurezean: „Vulpea e istoria, doamnă, istoria care a făcut la ușa sașilor multe dimineți la rând”. Întrebarea naște altă întrebare: de ce nu s-au întors sașii? Peste 300 de comentarii am găsit la acest interviu. Unii au spus că una dintre cele mai mari pierderi pe care a avut-o România a fost plecarea sașilor. Alții au adăugat la sași pe evrei. (Aurora Liiceanu, psiholog și publicist român)

Detalii produs
Despre Ruxandra HUREZEAN
Ruxandra HUREZEAN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ruxandra HUREZEAN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ruxandra HUREZEAN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ruxandra HUREZEAN. Fiecare carte scrisa de Ruxandra HUREZEAN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ruxandra HUREZEAN in categoria Ruxandra HUREZEAN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 35 Lei

33.2 Lei