Esther Perel

Inteligenta erotica. Editia a IV-a

PRP: 55 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.1 Lei

O carte care vă încurajează să fiți curioși, să spuneți ceea ce este de nerostit, să nu vă temeți să puneți sub semnul întrebării corectitudinea sexuală și afectivă, să găsiți soluții pentru a readuce pasiunea în viața de cuplu.

O carte care vă încurajează să fiți curioși, să spuneți ceea ce este de nerostit, să nu vă temeți să puneți sub semnul întrebării corectitudinea sexuală și afectivă, să găsiți soluții pentru a readuce pasiunea în viața de cuplu.

Produs indisponibil (nu se mai tipărește)

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Inteligenta erotica. Editia a IV-a

Format
130x200
Număr pagini
304
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Esther Perel
Anul publicării
2018
ISBN
9786064400437
Vrei mai multe informații?

Citește recenzia cărții

Rezumat Inteligenta erotica. Editia a IV-a - Esther Perel

Problemele care pot apărea în cadrul vieții sexuale a unui cuplu sunt diverse, de la dispariția acesteia, în urma nașterii unui copil, până la rutină, plictiseală și infidelitate.


Autoarea, terapeut cu experiență în psihologia cuplurilor, ne atrage atenția că dragostea sigură și confortabilă poate intra în conflict cu pasiunea și că viața sexuală este mult mai complexă decât credem.Inteligența erotică aspiră să vă angajeze într_o discuție sinceră, clară și provocatoare. Vă încurajează să fiți curioși, să spuneți ceea ce este de nerostit și să nu vă temeți să puneți sub semnul întrebării corectitudinea sexuală și afectivă. Lăsând ușile deschise spre viața erotică și viața de familie, vă invit să punem accent pe sex.


Esther Perel


Principalul lucru pe care Perel vrea să ni-l spună este că o căsătorie fericită e, înainte de toate, una sexy.


The Guardian


Inteligența erotică pune accentul pe una dintre cele mai dificile probleme ale modernității.


The Evening Star


Un mariaj fără pasiune? Esther Perel vă oferă în cartea de față soluții pentru o viață sexuală fierbinte.


People Magazine


O carte excelentă, provocatoare și bogată în studii de caz mai mult decât edificatoare.


Journal of Sex and Marital TherapyEsther Perel este un terapeut de cuplu şi de familie foarte cunoscut care se dedică, de peste treizeci de ani, ajutorării şi salvării cuplurilor ce se confruntă cu o mulţime de probleme în viaţa intimă şi nu mai cunosc pasiunea. Ca terapeut certificat de mai multe organizaţii de specialitate şi, totodată, ca membră a American Family Therapy Academy şi a Society for Sex Therapy and Research, îndrumă atent o mulţime de cupluri heterosexuale, homosexuale, bisexuale, interrasiale etc.


Conferenţiază pretutindeni în lume pe teme de inteligenţă erotică şi emoţională, relaţii interculturale, medierea conflictelor şi identitatea familiilor moderne.


A absolvit Hebrew University din Ierusalim şi Lesley College şideţ

Fragment din carte

Cu cât își iubește și își respectă mai mult soția, cu atât îi este mai greu să o reguleze. În mintea lui Steven, siguranța afectivă necesită monitorizarea constantă a oricăror înclinații egoiste sau agresive. Această convingere, care s-a dezvoltat din dragostea față de mama lui, a devenit parte din sexualitatea sa. Cu cât o iubește pe Rita mai mult și cu cât depinde de ea mai mult, cu atât îi este mai inhibată sexualitatea, El nu știe cum să experimenteze terenul vast al dorinței aprinse în contextul grijii afective. Subconștientul lui este fidel trecutului.


Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Inteligenta erotica. Editia a IV-a înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Esther Perel
Esther Perel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Esther Perel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Esther Perel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Esther Perel. Fiecare carte scrisa de Esther Perel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Esther Perel in categoria Esther Perel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.25

4 recenzii

5 stele

1

4 stele

3

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


T

Taisia Crudu

Pot fi relațiile noastre de cuplu suficient de rezistente la cântecul de sirenă și la promisiunile plăcerii nelimitate atît de prezente în societatea modernă? Putem savura libertatea, misterul și dorința într-o relație monogamă? Esther Perel, face o incursiune în viața intimă a multor cupluri pentru a reaprinde “flacăra”. Întreaga carte este un tratat despre erotism și intimitate scris dintr-o perspectivă provocatoare, curajoasă și fără inhibiții. Află cum să-ți condimentezi viața intimă, cum să observi din nou în ochii persoane iubite acea sclipire de entuziasm, cum să reinițiezi jocul pasiunii. Găsești aici sfaturi practice extrase din terapiile de cuplu.

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Madalina Duma

Iubirea înflorește în intimitate, pasiunea rodește în spațiul dintre parteneri. Cum să împaci două forțe opuse? Cum să asiguri terenul pentru dragoste, dar să nu sacrifici pasiunea? Care e beneficiul fanteziilor erotice? Cu ce ajută "al treilea" cuplul? Consider valoroase ideile avansate aici, am apreciat că a propus soluții și nu a rămas la stadiul de teorie. Recomand!!!

0

Răspunde

Comentarii(0)

Z

Zamfir Andrei

Deagostea se refera la a avea, dorinta la a vrea.

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Velicu

Nu este o carte pentru toata lumea. Reuseste sa-ti atinga niste butoane sensibile din viata de cuplu. Dar daca o privesti din perspectiva unui terapeut, este foarte interesant de parcurs. Dar, recomand in etape, pe capitole :) Nu este o carte dintr-o bucata.

0

Răspunde

Comentarii(0)

Pachete

-25%
Pachet Femeia senzuală

Pachet Femeia senzuală

PRP: 94 Lei 70.5 Lei

De la același autor

-22.3%
-30.2%
Regandirea infidelitatii

Regandirea infidelitatii

PRP: 55 Lei 38.38 Lei
-22.8%
Inteligenta erotica

Inteligenta erotica

PRP: 55 Lei 42.45 Lei
Nou
-41.5%
Pachet Jackson MacKenzie

Pachet Jackson MacKenzie

PRP: 118 Lei 69 Lei
BestSeller
-40.8%
-40.7%
-20.4%
BestSeller
-59.4%
-22.1%
Revoluția iubirii

Revoluția iubirii

PRP: 48 Lei 37.4 Lei
-40.8%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 29 Lei
-22.3%
Dansul fricii

Dansul fricii

PRP: 44 Lei 34.2 Lei
BestSeller
-60.2%
Pachet Ce vor bărbații

Pachet Ce vor bărbații

PRP: 98 Lei 39 Lei
Scrisoare
-69.9%
-35%
-30.2%
Regandirea infidelitatii

Regandirea infidelitatii

PRP: 55 Lei 38.38 Lei
-50.2%
Nevoile lui, nevoile ei

Nevoile lui, nevoile ei

PRP: 45 Lei 22.4 Lei
-40.2%
BestSeller
-59.4%
-24.9%
-42.3%
Cuplul in psihogenealogie

Cuplul in psihogenealogie

PRP: 44 Lei 25.4 Lei
-39.8%
PRP: 55 Lei

33.1 Lei