Flaviu CÂMPEAN

Identitatea melancolica la Søren Kierkegaard

PRP: 45 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
42.75 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Identitatea melancolica la Søren Kierkegaard

Format
130x200
Număr pagini
370
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Flaviu CÂMPEAN
Anul publicării
2020
ISBN
9786067974638

Rezumat Identitatea melancolica la Søren Kierkegaard - Flaviu CÂMPEAN

Autorul surprinde cum anume, prin Kierkegaard, se conturează închiderea unui amplu ciclu, în acelaşi timp istoric şi tematic, marcat prin punerea în oglindă a începutului destinal al melancoliei – survenit prin tragedia greacă – cu sfârşitul acesteia, marcat și el de suprimarea şi conservarea posibilităţilor pe care melancolia modernă – mai ales cea romantică – le oferă prin funcţia sublimatoare a propriului ei vid. În acest sens, Kierkegaard reprezintă un moment de cotitură, deși nu spre „altceva”, spre un „nou sens”, de pildă. El operează o deschidere spre Clipa – cea singulară – care se temporalizează, la rându-i, în calitate de „pură” clipă, goală de determinații. O dublă deschidere devine astfel posibilă, o deschidere survenită în chiar deschiderea inițială. Nu e vorba despre un sfârşit melancolic al timpului, ci de un fel de timp al sfârşitului, melancolic. (Virgil Ciomoș)

Detalii produs
Despre Flaviu CÂMPEAN
Flaviu CÂMPEAN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Flaviu CÂMPEAN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Flaviu CÂMPEAN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Flaviu CÂMPEAN. Fiecare carte scrisa de Flaviu CÂMPEAN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Flaviu CÂMPEAN in categoria Flaviu CÂMPEAN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Carti Sociologie, Filozofie

PRP: 45 Lei

42.75 Lei