PRP: 129 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
109.65 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Hipnoza clinica

Format
165x235
Număr pagini
656
Editura
Trei
Autor
Irina Holdevici,
Mihaela Negrescu
Anul publicării
2024
ISBN
9786064021090

Rezumat Hipnoza clinica - Irina Holdevici, Mihaela Negrescu

Utilizată atât în clinică, pentru psihoterapie, cât şi în alte domenii de activitate în care se urmăreşte optimizarea performanţelor umane, hipnoza se dovedeşte a fi un instrument eficient al psihologului clinician și al psihoterapeutilor în demersul de accesare a resurselor latente ale clientului. Pe lângă prezentarea metodelor de inducţie hipnotică, volumul de faţă cuprinde şi informaţii despre hipnoterapie, hipnoza permisivă, autohipnoză şi hipnoanaliză, precum şi aplicaţii ale hipnozei în diferite domenii clinice: tulburări psihosomatice, tulburări ale conduitei alimentare, combaterea durerii, tulburări sexuale, anxietate şi depresie. Atât studenţii, cât şi psihologii practicieni vor găsi în acest tratat nu numai un sprijin în demersul de formare, ci și în activitatea clinică propriu-zisă. Irina Holdevici este profesor universitar și psihoterapeut formator în psihoterapie cognitiv-comportamentală şi în hipnoză clinică. De-a lungul carierei a publicat numeroase studii și cărţi de specialitate, care au devenit de referință în domeniu. Deţine specializări în psihoterapie, psihopatologie şi psihologia sportului, fiind printre primii reprezentanți ai mediului academic românesc care au susținut și au popularizat cu argumente științifice beneficiile utilizării hipnozei clinice. Mihaela Negrescu este cadru universitar, doctor în psihologie și sociologie. Este formator și supervizor în psihoterapie cognitiv-comportamentală și detine specializari și în alte școli de terapie (analitică, hipnoză ericksoniană, NLP). Majoritatea oamenilor nu sunt conştienţi de resursele interioare de care dispun, ei ignorând faptul că există o cale de a intra în contact cu aceste resurse pentru a ameliora şi menţine sănătatea şi pentru a se autoperfecţiona fizic şi psihic. [...] Înţelepţii orientali spuneau că dăruind cuiva un peşte îi vom potoli foamea pentru câtva timp, dar, dacă îl învăţăm să pescuiască, el va fi capabil să-şi procure hrana pentru tot restul zilelor. La fel, dacă îi învăţăm pe pacienţi, prin intermediul hipnozei şi apoi al autohipnozei, cum să se vindece şi să rămână sănătoşi,cum să-şi rezolve problemele de viaţă, le punem la dispoziţie un mijloc care îi va putea ajuta să-şi menţină echilibrul sufletesc şi o stare bună de sănătate tot restul vieţii. Autoarele Hipnoza, potrivit concepţiei lui Milton Erickson, este un proces intern de învăţare, un instrument, o metodă prin care îi putem ajuta pe ceilalţi să se dezvolte, să-şi descopere resurse noi, pe care nu ştiau că le au, să-şi depăşească blocajele şi să se vindece de simptome dintre cele mai variate. [...] Erickson are despre inconştient o viziune pozitivă, potrivit căreia acesta este depozitul unor resurse inepuizabile, precum şi al soluţiilor tuturor problemelor cu care ne confruntăm în viaţa de zi cu zi, mai mici sau mari, și pe această viziune își bazează celebrele tehnici hipnoterapeutice. Autoarele
Detalii produs
Despre Irina Holdevici
Irina Holdevici
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Irina Holdevici inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Irina Holdevici se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Irina Holdevici. Fiecare carte scrisa de Irina Holdevici este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Irina Holdevici in categoria Irina Holdevici astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihaela Negrescu
 Mihaela Negrescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Mihaela Negrescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Mihaela Negrescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Mihaela Negrescu. Fiecare carte scrisa de Mihaela Negrescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Mihaela Negrescu in categoria Mihaela Negrescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
Hipnoza clinică

Hipnoza clinică

PRP: 129 Lei 109.65 Lei

Alte carti din categoriile: Carti Sociologie

BestSeller
-36%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 31.92 Lei
Scrisoare
BestSeller
Cu Autograf
-59.4%
Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-37.6%
Arta manipularii

Arta manipularii

PRP: 39.9 Lei 24.9 Lei
-10%
Rataciti in labirint

Rataciti in labirint

PRP: 52 Lei 46.8 Lei
-30.1%
Cand te pierzi pe tine insuti

Cand te pierzi pe tine insuti

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
-66.3%
-22.2%
-33.6%
BestSeller
-42.3%
Intelepciunea psihopatilor

Intelepciunea psihopatilor

PRP: 44.9 Lei 25.9 Lei
-53%
BestSeller
-44.3%
-36.4%
Hrană pentru creier

Hrană pentru creier

PRP: 58 Lei 36.9 Lei
-35%
Suflete de sticlă

Suflete de sticlă

PRP: 54 Lei 35.1 Lei
-10%
Minti imprastiate

Minti imprastiate

PRP: 56 Lei 50.4 Lei
-5%
Ganduri catre sine insusi

Ganduri catre sine insusi

PRP: 32 Lei 30.4 Lei
BestSeller
-45%
Pachet Arta Manipularii

Pachet Arta Manipularii

PRP: 119.9 Lei 65.9 Lei
-10%
Psihologia banilor

Psihologia banilor

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-30.4%
-52.7%
Cum să-ți vindeci inima

Cum să-ți vindeci inima

PRP: 59 Lei 27.9 Lei
PRP: 129 Lei

109.65 Lei