Răzvan Exarhu

Fericirea e un ac de siguranta

PRP: 60 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
48 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Fericirea e un ac de siguranta

Format
13 x 20 cm
Număr pagini
320
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Răzvan Exarhu
Anul publicării
2017
ISBN
9786065889590

Rezumat Fericirea e un ac de siguranta -În limbă e plăcerea! Asta e una dintre vorbele favorite ale lui Răzvan Exarhu, om de radio, de televiziune, bucătar şi acum autorul unei cărţi cu fericirea în titlu. De la primul rând scris se simte că îi place să vorbească, în aceeaşi măsură în care îi place să observe şi să asculte. E acel tip de povestitor pentru care tăcerea şi cuvintele sunt la fel de importante. Iar curiozitatea lui tandră şi crudă, în acelaşi timp, compune un tablou viu în care se amestecă emoţiile primei zile de şcoală, şlapii târşâiţi ai românilor, relaţia dintre eschimoşi şi raw-veganism, revolta anti sistem, alcoolul, cărţile, crucile făcute în autobuze, prietenia, urzicile, clişeele, narcisismul din social media, ecologia, salata boeuf, hipsterii, postul, bunicul lui Bob Marley, tradiţiile pierdute, bicicliştii aroganţi, discuţiile cu părinţii, nostalgia, cretinii, obsesia pentru viaţă sănătoasă şi multe alte subiecte care ne umplu vieţile şi conversaţiile, ne indignează şi ne emoţionează pe toţi. Umorul textelor este mereu dublat de o duioşie şi de o sensibilitate care te pot face să râzi şi să plângi, la câteva rânduri distanţă. Iar cartea este construită ca să poată fi citită de oriunde, ca o tavă cu o prăjitură care are alt gust în fiecare pătrăţică, din care ronţăi încet şi îţi doreşti să nu se termine.

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Fericirea e un ac de siguranta înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

3 recenzii

5 stele

3

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Ana

Fericirea e un ac de siguranţă!” poţi s-o citeşti cum vrei tu. Un pic, un pic mai mult, pe toată şi deloc. E tonică, e feliabilă, e depozitabilă şi amânabilă. A… şi cel mai important: uitabilă, dar uşor reamintibilă. Când o termini, poţi să o iei fără probleme de la capăt, că pare nouă şi la fel de savuroasă.

I

Iulia Buzea

În scurte texte pline de observație, critică şi umor, Exarhu reuşeşte să picteze un tablou perfect pentru societatea zilelor noastre. M-am apropiat de Exarhu şi de felul său de a vedea lucrurile, cartea e foarte bine scrisă, cu un limbaj pe cât de simplu, pe atât de cuprinzător şi expresiv. Recomand din suflet!

N

Nicol Avram

O radiografie a situației de toate zilele a României. Mi-a plăcut mult cartea și faptul că nu există nici un aspect de condamnat care să nu fie dezbătut. Am râs cu lacrimi la unele pasaje!

Ofertele zilei

ore,

min,

sec

Pachete

Pachet Gustul fericirii

Pachet Gustul fericirii

PRP: 134 Lei

107.2 Lei

PRP: 60 Lei

48 Lei