Arcadie CapceleaValeriu Capcelea

Etica ecologica

Bazele armonizarii relatiei morale a omului cu mediul inconjurator
PRP: 67 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
53.6 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Etica ecologica

Format
170x240
Număr pagini
290
Editura
Pro Universitaria
Autor
Arcadie Capcelea,
Valeriu Capcelea
Anul publicării
2023
ISBN
9786062617417

Rezumat Etica ecologica - Arcadie Capcelea, Valeriu Capcelea

Monografia Etica ecologica. Bazele armonizarii relatiei morale a omului cu mediul inconjurator abordeaza problemele eticii ecologice ce reiese din contextul fundamentelor eticii antropocentrice traditionale prin elucidarea deosebirilor dintre etica si morala, structura si functiile eticii, notiunile si categoriile de baza ale ei (idealul, binele si raul, virtutea si viciul, datoria si constiinta, libertatea, necesitatea si intamplarea, fericirea, utilul, placerea, echitatea, mila, perfectiunea etc.). Astfel, notiunile in cauza devin un suport pentru abordarea problemelor eticii ecologice. Concomitent, in lucrare sunt analizate subiectele eticii ecologice si problemele globale ale contemporaneitatii ce rezulta din actualitatea si perspectiva anilor 20 ai sec. al XXI-lea.

 

Totodata, in carte sunt prezentate publicului interesat notiunile de baza ale eticii ecologice, istoricul aparitiei ecoeticii, axandu-se pe relatia dintre om si natura pe parcursul existentei civilizatiei umane, dar si pe criza ecologica globala, pe elucidarea aspectelor valorice ale naturii, drepturilor animalelor, eticii naturii si Pamantului, pe necesitatea formarii la oameni a unei atitudini ingaduitoare fata de natura ce constituie chezasia succesului in normalizarea relatiilor dintre om si natura.

 

Lucrarea este destinata cercetatorilor din domeniul ecologiei, filosofiei, eticii, teologiei, sociologiei si altor discipline stiintifice, specialistilor din domeniul mediului, culturii si educatiei. In acelasi timp, ea poate fi interesanta si pentru un cerc mai larg de cititori, mai ales, pentru persoanele ingrijorate de starea degradanta a mediului ambiant si viitorului civilizatiei umane.

Detalii produs
Despre Arcadie Capcelea
Arcadie Capcelea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Arcadie Capcelea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Arcadie Capcelea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Arcadie Capcelea. Fiecare carte scrisa de Arcadie Capcelea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Arcadie Capcelea in categoria Arcadie Capcelea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Etica ecologica
Despre Valeriu Capcelea
Valeriu Capcelea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Valeriu Capcelea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Valeriu Capcelea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Valeriu Capcelea. Fiecare carte scrisa de Valeriu Capcelea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Valeriu Capcelea in categoria Valeriu Capcelea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Etica ecologica
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-20%
Etica ecologica

Etica ecologica

PRP: 67 Lei 53.6 Lei

Alte carti din categoriile: Carti Sociologie, Filozofie

Scrisoare
BestSeller
-59.4%
Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-35.8%
-20%
Ganduri catre sine insusi

Ganduri catre sine insusi

PRP: 32 Lei 25.6 Lei
-30.4%
-35.2%
-36.8%
Pachet Dalai Lama

Pachet Dalai Lama

PRP: 60 Lei 37.9 Lei
-25.3%
-25%
Stoic zi de zi

Stoic zi de zi

PRP: 59 Lei 44.25 Lei
-26.1%
-10%
-30%
Antifragil

Antifragil

PRP: 65 Lei 45.5 Lei
-25.1%
Misteriile lui Zalmoxis

Misteriile lui Zalmoxis

PRP: 49 Lei 36.7 Lei
-42%
Arta razboiului

Arta razboiului

PRP: 29.99 Lei 17.4 Lei
-25%
-20%
Desfiintarea omului

Desfiintarea omului

PRP: 21 Lei 16.8 Lei
-36%
Pachet Eckhart Tolle

Pachet Eckhart Tolle

PRP: 92 Lei 58.88 Lei
PRP: 67 Lei

53.6 Lei