Allan PeaseBarbara Pease

El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna. Editia a III-a, adaugita.

PRP: 33 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
25.2 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna. Editia a III-a, adaugita.

Format
130x200
Număr pagini
400
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Barbara Pease,
Allan Pease
Anul publicării
2012
ISBN
9786065883000

Rezumat El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna. Editia a III-a, adaugita. - Barbara Pease, Allan Pease

El e cu minciuna, ea vorbeşte-ntruna descrie cercul vicios în care se învârtesc mii de femei şi de bărbaţi, ameninţându-se unul pe celălalt cu cicăleala, cu minciunile, cu şantajul emoţional, cu obiceiurile proaste, cu prejudecăţile. Ieşirea din acest cerc vicios este posibilă numai dacă sunteţi în cunoştinţă de cauză. Mai întâi trebuie să acceptaţi că în faţa dumneavoastră se află uno necunoscută, o fiinţă care poate fi minunată cu condiţia să-i citiţi cu atenţie manualul de utilizare, după care veţi fi gata să învăţaţi o nouă limbă, masculină sau feminină, după caz.

Înarmaţi cu aceste instrumente, cu multă bunăvoinţă şi cu răbdare, recunoscându-vă cu sinceritate în exemplele date, veţi fi gata să porniţi într-o aventură a cunoaşterii plină de adevăruri simple, presărată cu bancuri, cu maxime şi mai ales cu soluţii clar exprimate şi simplu de aplicat.

Folosiţi această carte ca pe un simulator al vieţii de cuplu şi veţi înţelege că niciodată nu e prea târziu pentru a trăi fericirea în doi.


Allan Pease, australian de origine, este cel mai cunoscut specialist din lume în limbajul trupului. Sfaturile sale pe tema imaginii publice sunt apreciate de oameni din cele mai diferite domenii, de la directori executivi la politicieni, prezentatori de televiziune şi vedete rock. Programul său audio şi video de instruire este inclus în numeroase cursuri de pregătire pentru afaceri.


Allan Pease este, de asemenea, recunoscut pentru succesele sale editoriale, care se află printre cel mai bine vândute cărţi din lume; The Definitive Book of Body Language s-a vândut în mai multe milioane de exemplare şi a fost tradusă în 32 de limbi. La editura Curtea Veche i-au apărut lucrările Întrebările sunt, de fapt, răspunsuri 2001, De ce bărbaţii se uită la meci şi femeile se uită în oglindă 2001, Abilităţi de comunicare 2007,

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna. Editia a III-a, adaugita. înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Barbara Pease
Barbara Pease
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Barbara Pease inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Barbara Pease se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Barbara Pease. Fiecare carte scrisa de Barbara Pease este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Barbara Pease in categoria Barbara Pease astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Allan Pease
Allan Pease
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Allan Pease inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Allan Pease se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Allan Pease. Fiecare carte scrisa de Allan Pease este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Allan Pease in categoria Allan Pease astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Pachete

-20%
Pachet Barbati vs. Femei

Pachet Barbati vs. Femei

PRP: 112 Lei 89.6 Lei
Nou
-10%
Iubim sau ne mințim?

Iubim sau ne mințim?

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
BestSeller
-53.3%
BestSeller
-40.8%
-40.7%
BestSeller
-59.4%
Nou
-41.5%
Pachet Jackson MacKenzie

Pachet Jackson MacKenzie

PRP: 118 Lei 69 Lei
-40%
Cuplul in psihogenealogie

Cuplul in psihogenealogie

PRP: 44 Lei 26.4 Lei
-20.4%
-40%
Nevoile lui, nevoile ei

Nevoile lui, nevoile ei

PRP: 45 Lei 27 Lei
BestSeller
-60.2%
Pachet Ce vor bărbații

Pachet Ce vor bărbații

PRP: 98 Lei 39 Lei
-25.1%
-40.8%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-59.4%
-26.8%
Regandirea infidelitatii

Regandirea infidelitatii

PRP: 55 Lei 40.25 Lei
Scrisoare
-69.9%
Nou
-27%
Teama de atasament

Teama de atasament

PRP: 49.99 Lei 36.49 Lei
-17.3%
Dansul fricii

Dansul fricii

PRP: 44 Lei 36.4 Lei
-30%

Cumparate impreuna cu El e cu minciuna, ea vorbeste-ntruna. Editia a III-a, adaugita.

Nou
BestSeller
-13.1%
BestSeller
-32.7%
Scrisoare
BestSeller
-53.9%
PRP: 33 Lei

25.2 Lei