Alina Pamfil

Didactica literaturii. Reorientari

PRP: 48 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
37.4 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Didactica literaturii. Reorientari

Editura
Grupul Art
Autor
Alina Pamfil
ISBN
9786067103359

Rezumat Didactica literaturii. Reorientari - Alina Pamfil

Situat sub semnul concepției actuale despre creație și receptare, despre literatură și lectură, studiul Alinei Pamfil configurează o nouă didactică a literaturii, o didactică a secolului XXI, concepută ca spațiu de reflecție și de acțiune dedicat, în principal, dezvoltării personale a elevului. Ora de literatură trebuie să depășească astăzi analiza tehnică, interesată prioritar de forme, de structuri și de tropi, și să (re)descopere înțelegerea și interpretarea plurală a discursului literar, ca discurs complex despre lume și despre condiția umană. Scrise și argumentate impecabil, perspectivele deschise de Alina Pamfil sunt generoase și restituie profesorului de română bucuria de a media una dintre cele mai frumoase întâlniri: întâlnirea liceenilor cu literatura. Alina Pamfil este profesoară la Universitatea „Babeș-Bolyai” din Cluj-Napoca, unde predă didactica limbii și literaturii române. Volumul de față continuă seria inovatoare deschisă de studiile sale Limba și literatura română în școala primară. Perspective complementare și Limba și literatura română în gimnaziu. Structuri didactice deschise, întregind panorama unei cercetări coerente și substanțiale, dedicate celor trei trepte de școlaritate (primar, gimnaziu și liceu). Içi on peut lire le résumé.  De aceeași autoare la Editura ART:Limba și literatura română în școala primară. Perspective complementare

Detalii produs
Despre Alina Pamfil
Alina Pamfil
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alina Pamfil inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alina Pamfil se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alina Pamfil. Fiecare carte scrisa de Alina Pamfil este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alina Pamfil in categoria Alina Pamfil astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Limba si literatura romana in scoala primara, Didactica literaturii. Reorientari
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-32.4%
-28.3%
-33.1%
Instruirea bazata pe intelegere

Instruirea bazata pe intelegere

PRP: 38 Lei 25.44 Lei
-22.6%
Predarea gandirii creative

Predarea gandirii creative

PRP: 38 Lei 29.4 Lei
-15.1%
-15.1%
-20.1%
Pedagogie. Hărți Conceptuale

Pedagogie. Hărți Conceptuale

PRP: 39 Lei 31.16 Lei
Nou
-11.6%
-24.7%
CANONUL OCCIDENTAL

CANONUL OCCIDENTAL

PRP: 34 Lei 25.6 Lei
PRP: 48 Lei

37.4 Lei