Allan Pease şi Barbara Pease

De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? Editia a V-a

PRP: 50 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
40 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? Editia a V-a

Format
130x200
Număr pagini
344
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Allan Pease şi Barbara Pease
Anul publicării
2019
ISBN
9786064401786

Rezumat De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? Editia a V-a - Allan Pease şi Barbara Pease

Nu-i aşa, doamnelor, că aproape în fiecarezi vă supăraţi pentru că partenerul dumneavoastră, care pare să nu aibă altătreabă decât să privească la televizor în timpul liber, nu vă răspunde laîntrebari?

 

Nu-i aşa, domnilor, că aproape zilnicsunteţi agasaţi de pălăvrăgeala "fără sens" a partenereidumneavoastră?

 

Autorii acestei cărţi şi-au propus săprezinte unui public larg motivele pentru care bărbaţii şi femeile gândescdiferit şi ce este de făcut în această privinţă. Uimitoarea lor carte porneştede la prezentarea ultimelor descoperiri în domeniile cercetării asupracreierului, biologiei evoluţioniste, geneticii, psihologiei şi schim-bărilorsociale. Rezultatul este o privire revelatoare, uneori şocantă asuprateritoriului de luptă trasat între sexe. Şi poate mai impor-tant pentru fiecaredintre noi, cartea ne arată cum putem împăca diferenţele de gândire dintrebărbaţi şi femei. Odată ce veţi învăţa secretele celuilalt, nu veţi mai cădeaniciodată în capcana reproşurilor şi a mustrărilor de conştiinţă.

 

Allan şi Barbara Pease sunt cei mai desuccess autori ai Australiei. Cărţile lor susţin dezvoltarea personală şiorganizaţională a multor oameni, de pe tot cuprinsul globului, oferind sugestiiremarcabile în problema esenţială a relaţiilor umane.

 

Allan Pease este un expert recunoscut peplan internaţional, fiind supranumit Mr. Body Language de aproape 40 de ani,de când a apărut prima sa carte referitoare la limbajul trupului, care a

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea De ce barbatii se uita la meci si femeile se uita in oglinda? Editia a V-a înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Allan Pease şi Barbara Pease
Allan Pease şi Barbara Pease
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Allan Pease şi Barbara Pease inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Allan Pease şi Barbara Pease se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Allan Pease şi Barbara Pease. Fiecare carte scrisa de Allan Pease şi Barbara Pease este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Allan Pease şi Barbara Pease in categoria Allan Pease şi Barbara Pease astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Pachete

Pachet Barbati vs. Femei

Pachet Barbati vs. Femei

PRP: 112 Lei

89.6 Lei

PRP: 50 Lei

40 Lei