Jacques Salomé

Curajul de a fi tu insuti - Editia a IV-a

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Curajul de a fi tu insuti - Editia a IV-a

Format
130x200
Număr pagini
160
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Jacques Salomé
Anul publicării
2019
ISBN
9786064402363

Rezumat Curajul de a fi tu insuti - Editia a IV-a -

La fel cum organismul uman este străbătut de vase sangvine prin care aleargă seva vieții, și imensul organism social se articulează pe o rețea țesută din ființe umane care stabilesc legături și schimburi. Prin această rețea gânditoare circulă fluidul vital fără de care nu am putea concepe ideea de întâlnire sau de relaționare cu semenii: comunicarea. A-i cunoaște principiile și a le folosi cu înțelepciune înseamnă a croi o cale prin vârtejul diferențelor dintre noi o necesitate și o artă deopotrivă.


Jacques Salomé ne întredeschide o fereastră către arta de a comunica până la nivelurile profunde ale conștiinței, inspirându-se din provocările de zi cu zi ale vieții contemporane și amprentându-și discursul cu veșnica lui stare poetică. 


JACQUES SALOMÉ n. 1935 este psihosociolog, formator, scriitor și poet. Și-a obținut licența în psihiatrie socială la École des Hautes Études en Sciences Sociales Paris. Este fondatorul Centrului de formare în relații interumane Le Regard fertile de la Roussillon-en-Provence și a predat vreme de cincisprezece ani la Université de Lille III.


Filiația sa teoretică se revendică din curentul psihologiei umaniste, inițiat de Carl Rogers. La începutul carierei în relațiile interumane s-a folosit de psihanaliză, mergând în direcția propusă de Milton Erickson, pentru care subconștientul este un rezervor de resurse, nu o componentă întunecată a psihicului. În primele sale cursuri de formare, Jacques Salomé a folosit tehnici corporale ca Rebirth, bioenergia sau mijloacele de expresie scenică precum psihodrama.

Aceste numeroase experiențe l-au condus în timp la elaborarea unei metode personale: ESPERE Energie Specifică Pentru o Ecologie Relațională Esențială, un sistem teoretic și practic, constând în concepte și instrumente proprii. A format până în prezent peste 60 000 de asistenți sociali, medici, psihologi și consultanți.

Crazy Sale

Fragment din carte

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

1 recenzie

5 stele

1

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Madalina Duma

Cartea este frumoasă și utilă, însă doar un pas către progres (sunt necesare și celelalte cărți, sau inițiere prin cursuri). Eu învăț deja metoda ESPERE și am început să fiu atentă la multe aspecte ale comunicării relaționale, la cum comunic eu cu ceilalți și cum o fac ceilalți cu mine. Pentru cine este interesat cum poate gestiona mesajele negative, atât în timpul unei conversații, cât și cele pe care le purtăm cu noi din situații trecute, recomand să participe la cursuri de comunicare relațională în metoda ESPERE. Acesta este un mic aspect al celor învățate, scopul fiind de a avea curajul de a fi tu însuți, cu respect față de partenerul cu care comunici, și în cele din urmă, de a avea relații îngrijite în care comunicăm autenticBestSeller

BestSeller

PRP: 37 Lei

21.9 Lei

BestSeller

BestSeller

BestSeller

Scrisoare

BestSeller

PRP: 35 Lei

28 Lei