Corneliu PĂDUREANDoru SINACI

Centenarele Romaniei. Centenarele Aradului

(1918/1919-2018/2019)
PRP: 50 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Centenarele Romaniei. Centenarele Aradului

Format
160x230
Număr pagini
442
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Corneliu PĂDUREAN,
Doru SINACI
Anul publicării
2020
ISBN
9786067975994

Rezumat Centenarele Romaniei. Centenarele Aradului - Doru SINACI, Corneliu PĂDUREAN

După proclamarea Unirii la Alba Iulia, nu toate cele 26 de comitate/judeţe solicitate de către români au intrat sub administraţia Consiliului Dirigent de la Sibiu. Pe parcursul anului 1919, autoritatea acestuia s-a extins, odată cu mutarea liniei de demarcaţie, stabilită prin Convenţia de Armistiţiu de la Belgrad, din 13 noiembrie 1918. Odată cu mutarea liniei de demarcație, s-a instaurat și administrația românească. În consecinţă, anul 2019 a fost Centenarul instaurării administraţiei românești în marea majoritate a comitatelor din Transilvania și Banat. Prezentul volum, Centenarele României, Centenarele Aradului (1918/1919-2018/2019), cuprinde un număr de 23 de studii, pe care participanţii la cele două conferinţe de la Arad au socotit că doresc să le publice în acest volum. Considerăm că acesta poate fi o modestă contribuţie la omagierea memoriei timpurilor de acum 100 de ani și a eroilor acelor vremuri: poporul român, împreună cu elitele sale din diverse domenii. (Corneliu Pădurean)

Detalii produs
Despre Doru SINACI
Doru SINACI
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Doru SINACI inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Doru SINACI se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Doru SINACI. Fiecare carte scrisa de Doru SINACI este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Doru SINACI in categoria Doru SINACI astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Corneliu PĂDUREAN
Corneliu PĂDUREAN
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Corneliu PĂDUREAN inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Corneliu PĂDUREAN se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Corneliu PĂDUREAN. Fiecare carte scrisa de Corneliu PĂDUREAN este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Corneliu PĂDUREAN in categoria Corneliu PĂDUREAN astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 50 Lei

38 Lei