Dr. Shefali Tsabary

Cartea familiei care merita mai mult (resigilat)

Cum sa descoperim impreuna bucuria de a trai in prezent
PRP: 58.5 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
35.1 Lei

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Cartea familiei care merita mai mult (resigilat)

Format
130x200
Număr pagini
480
Editura
Herald
Autor
Dr. Shefali Tsabary
Anul publicării
2022
ISBN
R5948417340355

Rezumat Cartea familiei care merita mai mult (resigilat) - Dr. Shefali Tsabary

Ai în mâinile tale o adevărată școală a transformării de sine, o carte care te invită să renunți la iluzia că există „părinte perfect”, „copil perfect” și „familie perfectă”. Tot ce avem cu adevărat, spune dr. Shefali, este o călătorie de evoluție împreună din care putem să învățăm să fim din ce în ce mai autentici, atât noi, cât și copiii noștri. Punctul cheie este să ne asumăm această viziune evolutivă spre o stare de prezență conștientă, să îmbrățișăm faptul că a evolua împreună presupune lucrul cu sine, a asculta și îngriji inimile care adesea ni se frâng în relație cu ceilalți, copii sau părinți, pentru a sădi mai multă Conștiință și Conștiență în locul Inconștienței și Ignoranței.


Cartea familiei care merită mai mult prezintă cu o claritate remarcabilă o viziune la granița dintre psihologie și spiritualitate: când părinții sunt conștienți de momentul prezent, învățând și dezvoltându-se alături de copii, întreaga familie înflorește. Eliberați de miturile limitatoare despre familia perfectă, învățând să ne urmăm propria cale, fiecare membru din familie trăiește dincolo de restricții și temeri, cu conștiință de sine, cu o încredere de sine nelimitată, liber în exprimarea de sine, îndreptățit să exploreze, să descopere și să-și exprime ființa autentică. Aceasta este misiunea familiei conștiente.


„Ne trezim când devenim conștienți de cine suntem cu adevărat. Această conștientizare ne face să realizăm cât de eliberator este să fii autentic, să fii tu însuți, nu ceea ce credem că ar trebui să fim sau ce își doresc alții să fim. În momentul în care ne-am conectat la sinele nostru suprem, crearea mediului propice pentru copiii noștri, așa încât aceștia să se conecteze la propriul sine, devine obiectivul cel mai important al parentajului. Asumându-și responsabilitatea pentru manifestarea sinelui autentic, familia conștientă deschide drumul copiilor în vederea însușirii, a descoperirii și a exprimării vocii interioare, cu ajutorul căreia să-și dezvolte capacitatea de a se conecta cu propria persoană și cu ceilalți. Conștientizând faptul că acest drept de a-și exprima propriul spirit este ingredientul cheie pentru reziliența și valorizarea lor din prezent și din viitor, ei devin parte din evoluția globală a unei lumi construite pe compasiune, nonviolență și prosperitate.”


„Inspirată de dragostea noastră pentru copii, ni s-a oferit oportunitatea de neprețuit să ne trezim conștiința și, astfel, să redăm libertatea ome-nirii. Viziunea acestei cărți este că fiecare copil trebuie să rămână conectat la sinele lui autentic, deoarece acesta este un drept fundamental din naștere.”


„Un părinte înțelept este conștient că paradigmele tradiționale ale parentajului, în care părintele este considerat superior copilului, sunt anacronice în lumea modernă, cauzând disfuncționalitate și lipsa conexiunii autentice în familie. În schimb, acești părinți doresc să devină arhitecții unui nou model de parentaj, în care părintele și copilul sunt parteneri egali, care se ajută reciproc și sunt împreună pe un drum al dezvoltării, fondat pe o conștientizare tot mai mare.” - Dr. Shefali

Detalii produs
  • Cartea familiei care merita mai mult  (resigilat) Cartea familiei care merita mai mult (resigilat)
  • Format 130x200
  • Număr pagini 480
  • Editura Herald
  • Autor Dr. Shefali Tsabary
  • Anul publicării 2022
  • ISBN R5948417340355
  • Scor Bestseller
Despre Dr. Shefali Tsabary
Dr. Shefali Tsabary
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Shefali Tsabary inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Shefali Tsabary se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Shefali Tsabary. Fiecare carte scrisa de Dr. Shefali Tsabary este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Shefali Tsabary in categoria Dr. Shefali Tsabary astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-20%
-30.8%
Parintele constient

Parintele constient

PRP: 49 Lei 33.9 Lei
-45.5%
-29.1%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 39 Lei
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-40.8%
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-63.8%
BestSeller
-59.4%
Trăiește autentic

Trăiește autentic

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.8%
Te-a sedus si s-a dus

Te-a sedus si s-a dus

PRP: 49 Lei 29 Lei
-40.8%
BestSeller
-64.4%
Pachet Andreea Săvulescu

Pachet Andreea Săvulescu

PRP: 104 Lei 37 Lei
Scrisoare
-77.1%
-45.5%
-24.9%
-25%
Pachet Femeia inteligenta

Pachet Femeia inteligenta

PRP: 72 Lei 54 Lei
-66.7%
Pachet Ganduri de barbat

Pachet Ganduri de barbat

PRP: 147 Lei 49 Lei
Scrisoare
-60.2%
Pachet Limbajul iubirii

Pachet Limbajul iubirii

PRP: 98 Lei 39 Lei
-25%
PRP: 58.5 Lei

35.1 Lei