Istrate Costel

Calcule, inregistrari si interpretari contabile in fiscalitatea intreprinderii

PRP: 76 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
66.8 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Calcule, inregistrari si interpretari contabile in fiscalitatea intreprinderii

Format
170x240
Număr pagini
346
Editura
Pro Universitaria
Autor
Istrate Costel
Anul publicării
2022
ISBN
9786062616151

Rezumat Calcule, inregistrari si interpretari contabile in fiscalitatea intreprinderii - Istrate Costel

Obiectivele principale ale contabilitații și ale raportarii financiare sunt de a asigura o buna informare a diverșilor utilizatori cu privire la situația organizației, așa cum rezulta aceasta din cifrele furnizate de conturi. La randul ei, fiscalitatea are ca obiectiv principal asigurarea colectarii de impozite și taxe care sa contribuie la acoperirea cheltuielilor publice. Chiar daca exista o diferența majora de obiective intre contabilitate și fiscalitate, la nivelul unei firme – in funcție de dimensiunile și de alte caracteristici ale acesteia – este foarte posibil ca indeplinirea sarcinilor de natura fiscala sa cada in sarcina contabilitații. In aceste condiții, contabilii sunt cei mai in masura sa cunoasca in detaliu regulile fiscale, sa țina evidențe in scop fiscal, sa efectueze calcule de impozite și de taxe, sa intocmeasca și sa depuna declarații fiscale, sa raspunda intrebarilor inspectorilor fiscali. Cartea iși propune sa descrie și sa explice tehnici folosite de contabilitate pentru a se adapta și a face fața unei serii de operațiuni fiscale in care este implicata intreprinderea.

Detalii produs
Despre Istrate Costel
Istrate Costel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Istrate Costel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Istrate Costel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Istrate Costel. Fiecare carte scrisa de Istrate Costel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Istrate Costel in categoria Istrate Costel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

PRP: 76 Lei

66.8 Lei