Sandra Newman

Arta de a citi clasicii fara reverenta

PRP: 54.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
48.3 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Arta de a citi clasicii fara reverenta

Format
135x210
Număr pagini
424
Editura
Baroque Books & Arts
Autor
Sandra Newman
Anul publicării
2019
ISBN
9786068977294

Rezumat Arta de a citi clasicii fara reverenta - Sandra Newman

Marile Cărți, care pe cei mai mulți dintre noi ne înspăimântă, marile drame renascentiste printre care am reușit să ne strecurăm cu abilitate în adolescență, edițiile de clasici, prăfuite, dar atât de elegante și de neatinse pe raftul lor, toate ne fac să ne simțim vinovați că nu le-am frunzărit niciodată. Pornită în misiunea de a repune marile opere la locul cuvenit, Sandra Newman oferă un ghid de lectură fără pereche, purtându-și cititorii, în bucle ludice și erudite, printre delicatese literare captivante, de la grecii antici pe drumul spre modernism, trecând prin paralele între Rabelais și South Park, Jane Austen și Sex and the City, Jonathan Swift și Jon Stewart, dezvăluind umorul original și pericolele care i-au lansat pe marii autori spre celebritate. „Întreaga literatură occidentală provine, la urma urmei, de la greci și romani, deși adesea a mai făcut un ocol prin limba engleză și printr-o sticlă de whisky. Secole la rând, studiul limbilor clasice a fost considerat baza oricărei educații solide. Mulți dintre autorii pe care îi vom întâlni în paginile ce urmează au învățat aceste limbi moarte încă de pe când aveau cinci ani. Acum și ei sunt morți. O fi meritat? S-ar putea să nu aflăm niciodată.“ SANDRA NEWMAN
Detalii produs
Despre Sandra Newman
Sandra Newman
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sandra Newman inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sandra Newman se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sandra Newman. Fiecare carte scrisa de Sandra Newman este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sandra Newman in categoria Sandra Newman astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 54.9 Lei

48.3 Lei