CousensDr. Gabriel

Alimentatia constienta, 2 volume

PRP: 70 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
50.97 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Alimentatia constienta, 2 volume

Format
160x220
Număr pagini
832
Editura
For You
Autor
Cousens,
Dr. Gabriel
Anul publicării
2019
ISBN
9786066392181

Rezumat Alimentatia constienta, 2 volume - Cousens, Dr. Gabriel

Clasica lucrare Alimentația conștientă este socotită „Biblia vegetarienilor“, atât pentru începători, cât și pentru cercetătorii avansați în domeniul sănătății.

Această carte-etalon din domeniul alimentației vii constituie o călătorie plină de inspirație și un manual de viață bazat pe principiul unității minte-corp-spirit.

În primul volum al monumentalei lucrări, faimosul dr. Gabriel Cousens își conduce cu talent cititorii către conștientizarea modului în care alegerile alimentare le afectează trupul, mintea, emoțiile și viața spirituală. Autorul subliniază că nu există o abordare unică pentru toți, ci că soluția constă în efortul fiecăruia dintre noi de a ne cunoaște corpul și de a afla ce funcționează în cazul nostru.

Dr. Cousens analizează în detaliu sistemele de dietă oxidativă, autonomă, ayurvedică, anabolic-catabolică, endocrină, bazată pe grupele de sânge și multe altele. El studiază și dietele unor comunități din diverse părți ale lumii pentru a evidenția efectele degenerative pe care anumite alimente și practicile agricole le au asupra întregii populații de pe Glob.
Află care sunt cele mai recente și mai eficiente reguli ale unei alimentații sănătoase și cum se combină acestea cu alte comportamente benefice, precum băile de soare, respirația profundă și contactul cu natura în cât mai multe forme.

Volumul II include informații de ultimă oră privind enzimele, nutriția vegetariană pentru sarcină și un meniu internațional inovator de 14 zile pentru bucătărie gourmet, cușer, vegetariană, cu hrană vie, plus 150 de rețete savuroase, ușor de realizat.
Detalii produs
Despre Cousens
Cousens
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cousens inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cousens se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cousens. Fiecare carte scrisa de Cousens este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cousens in categoria Cousens astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Alimentatia constienta, 2 volume
Despre Dr. Gabriel
Dr. Gabriel
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Dr. Gabriel inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Dr. Gabriel se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Dr. Gabriel. Fiecare carte scrisa de Dr. Gabriel este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Dr. Gabriel in categoria Dr. Gabriel astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Alimentatia constienta, 2 volume
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Alte carti din categoriile: Nutritie & Sanatate, Gastronomie, Nutritie, Sanatate, Mancare

-28.8%
BestSeller
-50.8%
Gătește cu Gina

Gătește cu Gina

PRP: 59 Lei 29 Lei
BestSeller
-40.8%
52 de rețete de post

52 de rețete de post

PRP: 49 Lei 29 Lei
-35%
In bucataria lui Joseph

In bucataria lui Joseph

PRP: 98 Lei 63.7 Lei
-20%
Pachet Sănătatea în bucate 1

Pachet Sănătatea în bucate 1

PRP: 156 Lei 124.8 Lei
BestSeller
-36.2%
Nou
-33.9%
Nou
-23.9%
BestSeller
-29%
-54.1%
Pachet Dr.Michael Greger

Pachet Dr.Michael Greger

PRP: 128 Lei 58.8 Lei
-46%
Postul negru. O noua terapie

Postul negru. O noua terapie

PRP: 48 Lei 25.9 Lei
-10%
Sucul de telina

Sucul de telina

PRP: 52 Lei 46.8 Lei
-10%
Cum să nu mori

Cum să nu mori

PRP: 60 Lei 54 Lei
-35%
-10%
Studiul China

Studiul China

PRP: 67 Lei 60.3 Lei
-11.8%
PRP: 70 Lei

50.97 Lei