PRP: 49 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Ai grija de viata, de tine, de ceilalti si de natura

Format
130x200
Număr pagini
240
Editura
Trei
Autor
Christophe Andre,
Gauthier Chapelle,
Alexandre Jollien,
Ilios Kotsou,
Steven Laureys,
Caroline Lesire,
Matthieu Ricard,
Luc Schuiten,
Rébecca Shankland,
Suzanne Tartiere
Anul publicării
2022
ISBN
9786064014641

Rezumat Ai grija de viata, de tine, de ceilalti si de natura - Matthieu Ricard, Caroline Lesire, Rébecca Shankland, Luc Schuiten, Alexandre Jollien, Christophe Andre, Gauthier Chapelle, Ilios Kotsou, Steven Laureys, Suzanne Tartiere

Cum îmi pot îmbunătăți viața? Ce pot face ca să mă simt mai bine în pielea mea, în casa mea și în mediul meu? Prima soluție, și cea mai la îndemână, pe care ne-o propun autorii acestei cărți, este să ai grijă… adică să practici o atitudine de valorizare și respect pentru viața însăși. S-a dovedit că toate ființele vii, inclusiv Terra, sunt interconectate și interdependente – de aceea, doar luând în considerare întregul putem începe să vindecăm părțile. Proveniți din domenii diferite (filosofie, psihologie, neuroștiințe, mindfulness, budism, arhitectură, psihiatrie, asistență socială), autorii cărții se întâlnesc în jurul numitorului comun pe care-l constituie dragostea pe care o arată vieții și hotărârea de a o ocroti, în toate formele sale. Împărtășindu-ne din propria experiență și oferind răspunsuri practice la întrebările noastre, ei ne arată cum putem schimba mentalități și perspective, pentru ca, în noua paradigmă a interconectivității, să ne putem îngriji de noi, de ceilalți și de ceea ce ne înconjoară.

Detalii produs
Despre Matthieu Ricard
Matthieu Ricard
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Matthieu Ricard inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Matthieu Ricard se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Matthieu Ricard. Fiecare carte scrisa de Matthieu Ricard este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Matthieu Ricard in categoria Matthieu Ricard astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Caroline Lesire
Caroline Lesire
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Caroline Lesire inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Caroline Lesire se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Caroline Lesire. Fiecare carte scrisa de Caroline Lesire este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Caroline Lesire in categoria Caroline Lesire astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Rébecca Shankland
Rébecca Shankland
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Rébecca Shankland inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Rébecca Shankland se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Rébecca Shankland. Fiecare carte scrisa de Rébecca Shankland este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Rébecca Shankland in categoria Rébecca Shankland astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Luc Schuiten
Luc Schuiten
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Luc Schuiten inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Luc Schuiten se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Luc Schuiten. Fiecare carte scrisa de Luc Schuiten este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Luc Schuiten in categoria Luc Schuiten astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Alexandre Jollien
Alexandre Jollien
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alexandre Jollien inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alexandre Jollien se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alexandre Jollien. Fiecare carte scrisa de Alexandre Jollien este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alexandre Jollien in categoria Alexandre Jollien astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Christophe Andre
Christophe Andre
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Christophe Andre inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Christophe Andre se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Christophe Andre. Fiecare carte scrisa de Christophe Andre este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Christophe Andre in categoria Christophe Andre astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gauthier Chapelle
Gauthier Chapelle
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gauthier Chapelle inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gauthier Chapelle se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gauthier Chapelle. Fiecare carte scrisa de Gauthier Chapelle este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gauthier Chapelle in categoria Gauthier Chapelle astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Ilios Kotsou
Ilios Kotsou
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ilios Kotsou inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ilios Kotsou se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ilios Kotsou. Fiecare carte scrisa de Ilios Kotsou este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ilios Kotsou in categoria Ilios Kotsou astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Steven Laureys
Steven Laureys
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Steven Laureys inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Steven Laureys se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Steven Laureys. Fiecare carte scrisa de Steven Laureys este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Steven Laureys in categoria Steven Laureys astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Suzanne Tartiere
Suzanne Tartiere
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Suzanne Tartiere inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Suzanne Tartiere se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Suzanne Tartiere. Fiecare carte scrisa de Suzanne Tartiere este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Suzanne Tartiere in categoria Suzanne Tartiere astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 49 Lei

39.2 Lei