Matthieu Ricard

Matthieu Ricard

BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de Matthieu Ricard , oferindu-ti acces la intreaga colectie de carti, inclusiv volume exclusive , una dintre cele mai memorabile lucrari fiind Pledoarie pentru altruism. Puterea bunăvoinței . Matthieu Ricard se bucura de un succes rasunator si incontestabil, cu vanzari impresionante pentru fiecare titlu. Stilul unic si personajele viu conturate sunt elementele definitorii ale operei sale.

Fiecare creatie semnata de Matthieu Ricard este o invitatie la lectura, savurata de mii de admiratori. Cel mai bine vanduta carte scrisa de Matthieu Ricard de pe BOOKZONE este Pledoarie pentru altruism. Puterea bunăvoinței.

Poti gasi toate cartile scrie de Matthieu Ricard pe www.bookzone.ro astfel incat sa te bucuri de o colectie completa de carti apreciate de cititori.

Impactul cartilor scrise de Matthieu Ricard depaseste granitele succesului comercial. Mesajele profunde din scrierile sale au reusit sa atinga sufletele cititorilor. Ti-a placut cartea Pledoarie pentru altruism. Puterea bunăvoinței? tunci iti recomandam si aceste titluri scrise de Matthieu Ricard: Drumuri spirituale. Mica antologie din cele mai frumoase texte tibetane Ai grija de viata, de tine, de ceilalti si de natura INTELEPCIUNEA: de la Acceptare la Zen .

Descopera lumea fascinanta a cartilor cu libraria online Bookzone, partenerul tau in calatoria literara. Bookzone, mereu la un click distanta.