Liviu Mihail Giurgiu

Aduceri aminte. Eu, baschet, rezonanta magnetica

PRP: 35 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.25 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Aduceri aminte. Eu, baschet, rezonanta magnetica

Format
140x200
Număr pagini
240
Editura
Scoala Ardeleana
Autor
Liviu Mihail Giurgiu
Anul publicării
2021
ISBN
9786067976243

Rezumat Aduceri aminte. Eu, baschet, rezonanta magnetica - Liviu Mihail Giurgiu

Liviu Mihail Giurgiu nu este primul și nici ultimul autor de memorii, dar cartea lui este scrisă cu o sinceritate debordantă. A reușit să scrie fără să literaturizeze nimic, dar fără să știrbească interesul celor ce vor să‑i afle „inelele” vieții lui. Cu ficționalitatea zero a rămas loial lui însuși, dar și cititorilor săi. Cartea lui îmi amintește de Istoria vieții mele scrisă de Teodor Vârnav în 1845, care este primul roman autobiografic din literatura noastră, pentru că faptele și trăirile nu sunt înfrumusețate, sunt prezentate așa cum au fost ele, fără „vicleniile” scriitoricești. Dar nostalgia străbate și crusta nonliteraturizării și unda autoscopiei. Aducerile aminte ale lui Liviu Mihail Giurgiu sunt adesea atât de nostalgice, încât emoționează și creează empatie. (Silviu Guga) Dragii mei cititori, îmi permit să vă amintesc existenţa unei vorbe în viaţa asta: trebuie să plantezi un pom, să faci un copil şi să construieşti o casă. Se spune că acestea sunt reperele unei vieţi de om trăite cu înţeles şi coordonatele după care suntem evaluaţi la sfârşitul vieţii. Ei bine, eu am plantat un pom, am făcut cu ajutorul Micăi doi copii şi familia, prin bunicul Alexandru, a construit nu o casă oarecare, ci Casa Domnului, biserica din Luncoiu de Jos. (Liviu Mihail Giurgiu)
Detalii produs
  • Aduceri aminte. Eu, baschet, rezonanta magnetica
  • Format 140x200
  • Număr pagini 240
  • Editura Scoala Ardeleana
  • Autor Liviu Mihail Giurgiu
  • Anul publicării 2021
  • ISBN 9786067976243
  • Scor Bestseller
    #9460 în categoria Carti
Despre Liviu Mihail Giurgiu
Liviu Mihail Giurgiu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Liviu Mihail Giurgiu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Liviu Mihail Giurgiu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Liviu Mihail Giurgiu. Fiecare carte scrisa de Liviu Mihail Giurgiu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Liviu Mihail Giurgiu in categoria Liviu Mihail Giurgiu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 35 Lei

33.25 Lei