Carti si romane istorice

306 produse

Coreea de Sud

Coreea de Sud

PRP: 60.5 Lei

48.4 Lei

Templierii

Templierii

PRP: 39.9 Lei

33.9 Lei

Monștri

Monștri

PRP: 29.9 Lei

23.9 Lei

Crestinismul

Crestinismul

PRP: 79.9 Lei

63.9 Lei

M. Fiul secolului

M. Fiul secolului

PRP: 99.9 Lei

79.9 Lei

Roma Antica

Roma Antica

PRP: 79 Lei

63.2 Lei

In pat cu regina

In pat cu regina

PRP: 39.9 Lei

31.9 Lei

Balcanii

Balcanii

PRP: 79 Lei

63.2 Lei

Pauza de lectura

Calatoreste in timp alegand carti de istorie de la BOOKZONE 


Calatoreste si tu in timp, alegand cele mai interesante carti istorie de la BOOKZONE. Intrigante si pline de neprevazut, cartile istorice ne poarta intr-o incursiune in eternitatea timpului si ne trimit cu gandul la cele mai importante evenimente care au schimbat soarta lumii. Evolutia popoarelor, comportamentul celor mai stralucite minti ale liderilor cu rol important pe scena politica internationala sau modul de organizare al institutiilor din cele mai vechi timpuri si pana in prezent sunt doar cateva dintre subiectele care au captivat, de-a lungul timpului, atentia istoricilor si a scriitorilor de profil. Merita sa iti indrepti si tu atentia catre cele mai fascinante carti istorice pe care le-ai citit vreodata!


De ce sa citesti carti de istorie? 


Nu doar pasionatii de istorie pot citi cele mai interesante romane istorice. Titlurile disponibile in librarie online BOOKZONE sunt accesibile tuturor oamenilor care doresc sa afle mai multe despre trecutul tarii si al lumii, despre eveniment si oameni care au schimbat cursul omenirii. Citind carti istorie, vei afla informatii pretioase despre evenimentele care ti-au atras atentia si pe care poate nu le-ai inteles perfect pana acum. 


Locul unde gasesti carti de istorie atractive: librarie online BOOKZONE 


In colectia noastra, vei gasi carti istorice care iti vor consolida cunostintele de cultura generala si te vor tine in suspans pe toata durata lecturii. E important ca fiecare dintre noi sa cunoasca, mai devreme sau mai tarziu, subiecte si personalitati care au marcat evolutia umanitatii si care au lasat in urma mai mult decat o simpla amintire.