Lavinia BeteaStefan Andrei

I se spunea Machiavelli

Ștefan Andrei în dialog cu Lavinia Betea
PRP: 76.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
65.31 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații I se spunea Machiavelli

Dimensiune
130x200
Număr pagini
528
Editura
Corint
Autor
Lavinia Betea,
Stefan Andrei
Anul publicării
2023
ISBN
9786060881070

Rezumat I se spunea Machiavelli - Lavinia Betea, Stefan Andrei

„Ștefan Andrei a fost unul dintre personajele influente de la curtea lui Ceaușescu. Cum altfel, dacă-n pofida cutumelor locului, s-a autopropus aceluia, cu succes, să fie șeful diplomației când însuși dictatorul român se ipostazia într-un pion al politicii mondiale? Deloc întâmplător, așadar, în cercul demnitarilor l-au poreclit Machiavelli. Porecla l-a surprins plăcut pe posesor, recunoscându-l însă drept magistru pe Ceaușescu.


Laureat al unor premii literare, și-n vremea lui Antonescu, și a lui Dej, Ștefan Andrei și-a început ca ziarist cariera publică. O «artă a portretului» potența harul său de povestitor cu poantă. Cu mintea bogată în conținuturi trăite, citite sau gândite pe loc ori demult, stabilea repezi și neezitante conexiuni. O cultură mozaicată, de tip almanah, prin care epata tehnocrați și politicieni, bulversându-i în trecerile bruște de la un subiect la altul. Uzajul practicii în organizațiile studențești de elită și în reuniuni internaționale care adunau emisarii politici ai Estului și Vestului Europei polizase asperitățile «limbii de lemn» și stereotipiilor comportamentale de «tovarăș cu munci de răspundere». O arhivă vie a personajelor politice pe care le întâlnise ca înalt activist al secției de relații internaționale, ori șef al diplomației, și, în final, viceprim-ministrul răspunzător de exportul țării în criza anilor 1980. Un martor prețios al deciziei, diplomației și faptului politic în România epocii comuniste.

I-am apreciat aparte talentul narativ și spiritul viu. «Nu-i așa că știu lucruri interesante?», mi-a spus adesea. «N-aș vrea să trec cu ele pe lumea cealaltă!»” LAVINIA BETEA

Detalii produs
Despre Lavinia Betea
Lavinia Betea
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lavinia Betea inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lavinia Betea se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lavinia Betea. Fiecare carte scrisa de Lavinia Betea este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lavinia Betea in categoria Lavinia Betea astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Stefan Andrei
Stefan Andrei
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Stefan Andrei inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Stefan Andrei se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Stefan Andrei. Fiecare carte scrisa de Stefan Andrei este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Stefan Andrei in categoria Stefan Andrei astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
I se spunea Machiavelli
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-15%
-15%
Ce s‑a intamplat de fapt

Ce s‑a intamplat de fapt

PRP: 52 Lei 44.2 Lei
-15.1%
I se spunea Machiavelli

I se spunea Machiavelli

PRP: 76.9 Lei 65.31 Lei
-20%
Partea lor de adevăr

Partea lor de adevăr

PRP: 87.9 Lei 70.32 Lei

Alte carti din categoriile: Istorie, Istoria romanilor

-15%
Sfârșitul șoaptelor

Sfârșitul șoaptelor

PRP: 49.9 Lei 42.41 Lei
Tratatul de la Trianon

Tratatul de la Trianon

35 Lei
-20%
-5%
De-a dacii si romanii

De-a dacii si romanii

PRP: 45 Lei 42.75 Lei
Nou
-20%
Marile petreceri ale romanilor

Marile petreceri ale romanilor

PRP: 59.9 Lei 47.92 Lei
-15%
-15%
Istoria Romaniei

Istoria Romaniei

PRP: 54.7 Lei 46.5 Lei
TRACII

TRACII

32 Lei
-14.9%
Copiii noptii

Copiii noptii

PRP: 64.9 Lei 55.22 Lei
-15%
Ceausescu si scriitorii

Ceausescu si scriitorii

PRP: 69.99 Lei 59.49 Lei
-15%
-7.1%
Focul amorului

Focul amorului

PRP: 39 Lei 36.25 Lei
PRP: 76.9 Lei

65.31 Lei