PRP: 29 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
14.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Zuzu

Format
130x200
Număr pagini
80
Editura
Bookzone
Autor
Anida Lasto
Anul publicării
2018
ISBN
9786069437124

Rezumat Zuzu - Anida Lasto

„Nu am mai discutat pe parcursul acelei zile. Nici seara. Îmi așterneam sufletul pe foi albe și-mi plimbam gândurile pe străzi pustii. M-am oprit lângă un felinar ce-și legăna lumina-n vânt. Am oftat. Și am încercat să-mi golesc mintea de idei. Au curs minute și stropi din nori grei. Poate momentul acesta nu e despre noi.

Tăcerea își are rostul ei și o duritate greu de acceptat. Când prioritățile diferă, legăturile se schimbă, sentimentele se șterg, iar ziua de mâine își schimbă direcția, împărțind momente în bucăți ce aparent nu mai au legătură între ele. Se anunță o noapte rece și un pustiu greu de străbătut. Ne oprim din drum atunci când obosim, la fel cum uneori ne oprim din căutări chiar dacă în jur e doar întuneric. Construim tristeți din absențe și ne îndepărtăm elegant. Să nu ne împiedicăm cumva, în drumul nostru spre ieșire.”
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Zuzu înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Anida Lasto
Anida Lasto
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Anida Lasto inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Anida Lasto se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Anida Lasto. Fiecare carte scrisa de Anida Lasto este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Anida Lasto in categoria Anida Lasto astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

5

1 recenzie

5 stele

1

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Monica Delia

Un Zuzu şi o Zuzi se iubesc pe internet. Se văd prieteneşte în timp ce fiecare are o altă relaţie..dar îşi continuă povestea de dragoste online, prin skype şi telefon. Se lasă cu patimi, inimi frânte şi o evoluţie a personajelor. Zuzu sunt eu, tu, ea, el şi nu e vorba de lapte...dar totuşi, lapte beau personajele principale, lapte de inimă, trup şi carne. O lectură ca un vin balsamic...Go for Anida's Zuzu !!!!

PRP: 29 Lei

14.9 Lei