Rudiger von Fritsch

Un punct de cotitura

Războiul lui Putin și urmările lui
PRP: 60 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
39.9 Lei

Un diplomat de calibru al Europei și fin cunoscător al politicii de la Moscova analizează la rece resorturile războiului în plină desfășurare, a cărui ofensivă a devenit sinonimă cu ambițiile unei singure persoane: Vladimir Putin.

Un diplomat de calibru al Europei și fin cunoscător al politicii de la Moscova analizează la rece resorturile războiului în plină desfășurare, a cărui ofensivă a devenit sinonimă cu ambițiile unei singure persoane: Vladimir Putin.

Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Un punct de cotitura

Format
130x200
Număr pagini
208
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Rudiger von Fritsch
Anul publicării
2022
ISBN
9786064412416

Rezumat Un punct de cotitura - Rudiger von Fritsch

Război în Europa. Cu o violență revoltătoare, Rusia lui Vladimir Putin invadează Ucraina, zguduind din temelii pacea menținută de la sfârșitul Războiului Rece încoace. Iată-ne ajunși la un punct de cotitură. În ce fel de lume ne vom trezi mâine? Cum ar trebui să arate o politică europeană de securitate? Și cum rămâne cu politicile pentru energie, ajutor economic și militar în cazul unor orașe rupte de civilizație ca Bucea?


Rüdiger von Fritsch, fost ambasador la Moscova, l-a întâlnit adesea pe Vladimir Putin. În noua lui carte, el analizează motivațiile și obstacolele unei conduceri autocrate, precum și urmările pe care le va avea războiul lui Putin pentru noi toți.


Nu regăsim aici părerile polarizate, emoționale, practicate asiduu de câteva luni încoace urbi et orbi. Descoperim una dintre cele mai interesante radiografii ale Rusiei, imparțială, dar necruțătoare, responsabilă, incitantă, dar, pentru că este cazul, nu apocaliptică, ci informat pesimistă. – Emil Hurezeanu


Cărțile cu subiect politic au adesea o problemă: atât temele tratate, cât și punctele de vedere susținute devin rapid depășite. Doar câțiva autori reușesc să rezolve această problemă. Rüdiger von Fritsch este unul dintre ei. Nu riscăm să greșim dacă afirmăm că aceasta se datorează capacității sale de a scruta faptele limpede și analitic. – Cicero. Magazin für politische Kultur


Fost ambasador la Moscova, Rüdiger von Fritsch explică minuțios și fără false menajamente ce este în capul președintelui Rusiei și cum a eșuat Occidentul în a înțelege. – Süddeutsche Zeitung


Un ghid scris în timp record de un diplomat cu experiență. – SWR 2


O lectură absolut necesară! – MDR Kultur

Detalii produs
Despre Rudiger von Fritsch
Rudiger von Fritsch
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Rudiger von Fritsch inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Rudiger von Fritsch se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Rudiger von Fritsch. Fiecare carte scrisa de Rudiger von Fritsch este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Rudiger von Fritsch in categoria Rudiger von Fritsch astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Drumul Rusiei

Drumul Rusiei

PRP: 120 Lei

96 Lei

PRP: 60 Lei

39.9 Lei