PRP: 44.95 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
44.94 Lei
Produs indisponibil

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Tragatori si mistificatori

Format
230 x 150 x 23 mm
Număr pagini
424
Editura
Polirom
Autor
Madalin Hodor,
Roland O. Thomasson,
Andrei Ursu
Anul publicării
2019
ISBN
9789734680191

Rezumat Tragatori si mistificatori - Andrei Ursu, Madalin Hodor, Roland O. Thomasson

Tragatori si mistificatori. Contrarevolutia Securitatii in decembrie 1989Ziua in care dictatura comunista a fost inlaturata in Romania, 22 decembrie 1989, si cele care au urmat stirnesc si astazi controverse cu privire la ceea ce s-a intimplat de fapt. O problema ramasa inca fara raspuns si care alimenteaza disensiuni intre sustinatorii diferitelor teorii despre cele petrecute este identitatea teroristilor care au deschis focul asupra civililor si a militarilor dupa fuga dictatorului. Andrei Ursu, Roland O. Thomasson si Madalin Hodor analizeaza rolul jucat de institutiile de forta ale tarii inainte si dupa caderea regimului comunist, reconstituind momentele-cheie pe baza unor marturii ale celor care s-au aflat in mijlocul Revolutiei si a unor documente de arhiva recent descoperite. Cu ajutorul acestora se aduc noi dovezi care, coroborate, sustin ideea ca impuscarea revolutionarilor dupa 22 decembrie nu a fost „foc fratricid” cauzat de panica si haosul acelor zile, ci urmarea unui scenariu dintr-un plan pus la punct cu citiva ani inainte. La trei decenii dupa caderea comunismului, Tragatori si mistificatori arunca o noua lumina asupra acelor evenimente singeroase si face un pas important catre aflarea adevaratilor vinovati de ranirea si uciderea unor oameni in lupta pentru libertate a romanilor.
Detalii produs
Despre Andrei Ursu
Andrei Ursu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Andrei Ursu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Andrei Ursu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Andrei Ursu. Fiecare carte scrisa de Andrei Ursu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Andrei Ursu in categoria Andrei Ursu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Madalin Hodor
Madalin Hodor
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Madalin Hodor inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Madalin Hodor se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Madalin Hodor. Fiecare carte scrisa de Madalin Hodor este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Madalin Hodor in categoria Madalin Hodor astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Tragatori si mistificatori
Despre Roland O. Thomasson
Roland O. Thomasson
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Roland O. Thomasson inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Roland O. Thomasson se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Roland O. Thomasson. Fiecare carte scrisa de Roland O. Thomasson este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Roland O. Thomasson in categoria Roland O. Thomasson astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 44.95 Lei

44.94 Lei