Prof. Marcel- Dumitru Ciuca

Procesul marii tradari nationale. Maresalul Antonescu in fata istoriei Vol. 2

PRP: 54.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
43.9 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Procesul marii tradari nationale. Maresalul Antonescu in fata istoriei Vol. 2

Format
130x200
Număr pagini
504
Editura
Publisol
Autor
Prof. Marcel- Dumitru Ciuca
Anul publicării
2022
ISBN
9786060980339

Rezumat Procesul marii tradari nationale. Maresalul Antonescu in fata istoriei Vol. 2 - Prof. Marcel- Dumitru Ciuca

Documentele publicate in volumele de fata refac pe zile, ore, chiar si pe minute ultimele 25 de zile ale lui Ion Antonescu. Textele sunt complete deoarece interogatoriile lui Ion Antonescu, Mihai Antonescu, Eugen Cristescu, depozitiile martorilor - Iuliu Maniu, Gheorghe si Dinu Bratianu, precum si rechizitoriul acuzatorului public Dumitru Saracu au fost transcrise dupa inregistrarea pe "placi" a procesului. Aceasta surprinde exprimarile acuzatilor si martorilor, redand exact atitudinea pe care au avut-o, starea de tensiune in care se afl au participantii la proces, incoerenta, balbaielile si dezacordurile gramaticale, inclusiv rezumarea atat de inexacta dictata de presedintele tribunalului, incat acesta era corectat de cel in cauza. Volumele mai cuprind textele integrale ale hotararilor la cele doua recursuri facute de acuzati, rapoartele diplomatice ale reprezentantului SUA la Bucuresti, dar si documente privind executia Maresalului la 1 iunie 1946.

Detalii produs
Despre Prof. Marcel- Dumitru Ciuca
Prof. Marcel- Dumitru Ciuca
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Prof. Marcel- Dumitru Ciuca inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Prof. Marcel- Dumitru Ciuca se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Prof. Marcel- Dumitru Ciuca. Fiecare carte scrisa de Prof. Marcel- Dumitru Ciuca este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Prof. Marcel- Dumitru Ciuca in categoria Prof. Marcel- Dumitru Ciuca astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Procesul marii tradari nationale. Maresalul Antonescu in fata istoriei Vol. 2, Procesul marii tradari nationale. Maresalul Antonescu in fata istoriei Vol. 1
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Cumparate impreuna cu Procesul marii tradari nationale. Maresalul Antonescu in fata istoriei Vol. 2

PRP: 54.9 Lei

43.9 Lei