Sunt anxios, dar ma distrez!

PRP: 27 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
20.3 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Sunt anxios, dar ma distrez!

Format
160x220
Editura
For You
Autor
Williams Erin,
Reid Jordan
Anul publicării
2019
ISBN
9786066393041

Rezumat Sunt anxios, dar ma distrez! - Reid Jordan, Williams Erin

Simți cum te roade anxietatea? Nu ești singurul și nu-i nimic în neregulă cu tine! Toată lumea are momente mai bune și mai rele – în fiecare zi. Șmecheria e să nu te lași copleșit de gânduri negre. Respiră adânc și caută partea amuzantă a fiecărui clenci în care ai intrat. Temerile tale cele mai ascunse (acelea pe care le consideri complet iraționale) pot reprezenta un combustibil cu cifră octanică mare pentru o distracție pe cinste. Râzi de fricile tale și... ele se vor micșora. Cartea aceasta este, pe de o parte, un compendiu al anxietății, din care vei afla nenumărate informații menite să-ți explice cât de firească e neliniștea ta în această lume foarte modernă și haotică, iar pe de altă parte, un fel de jurnal al anxiosului, în care vei putea completa după gustul tău o serie de exerciții amuzante și mai ales folositoare pentru a-ți vedea cu mai multă claritate felul de a fi.
Detalii produs
Despre Reid Jordan
Reid Jordan
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Reid Jordan inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Reid Jordan se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Reid Jordan. Fiecare carte scrisa de Reid Jordan este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Reid Jordan in categoria Reid Jordan astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Williams Erin
Williams Erin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Williams Erin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Williams Erin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Williams Erin. Fiecare carte scrisa de Williams Erin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Williams Erin in categoria Williams Erin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 27 Lei

20.3 Lei