Frederic Lenoir

Sufletul lumii

PRP: 38 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
28.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Sufletul lumii

Format
130x200
Editura
Philobia
Autor
Frederic Lenoir
Anul publicării
2020
ISBN
9786068560915

Rezumat Sufletul lumii - Frederic Lenoir

Ca urmare a uneia şi aceleiași viziuni, şapte înțelepți din lumea întreagă se întrunesc timp de șapte zile într-o mănăstire din Tibet având misiunea de a transmite generațiilor următoare esența înțelepciunii universale, într-o formă lipsită de dogmatism, dar plină de umanism. Dincolo de divergențele culturale şi istorice dintre tradițiile fiecăruia dintre înțelepți, învățătura lor se bazează pe experiența personală şi se inspiră din ceea ce filosofii Antichității numeau Sufletul lumii: forța binevoitoare care menține universul în armonie.

Mesajul lor răspunde mai multor întrebări existențiale. Care este sensul vieții noastre? Cum să reuşim în viață şi să fim fericiți? Cum să împăcăm deopotrivă nevoile corpului şi ale spiritului? Cum să ne descoperim pe noi înşine şi cum să ne amplificăm potențialul creativ? Cum să nu mai fim conduşi de frică, ci de iubire, şi cum să transformăm lumea într-un loc mai bun și mai drept? Șapte zile pentru a împărtăşi şapte „lecții“, concentrate într-o formă de esență a înțelepciunii. O invitație de a deschide ochii şi inimile pentru a descoperi adevărul din noi, pentru a înțelege mersul lumii și pentru o cunoaştere indispensabilă a relațiilor autentice şi sănătoase dintre oameni.

Lasă-te purtat de un val de poezie şi, pe parcursul lecturii, descoperă chintesența unei vieți fericite!

Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Sufletul lumii înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Frederic Lenoir
Frederic Lenoir
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Frederic Lenoir inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Frederic Lenoir se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Frederic Lenoir. Fiecare carte scrisa de Frederic Lenoir este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Frederic Lenoir in categoria Frederic Lenoir astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-25%
Invata sa te bucuri

Invata sa te bucuri

PRP: 38 Lei 28.5 Lei
-25%
Sufletul lumii

Sufletul lumii

PRP: 38 Lei 28.5 Lei
-25%
Miracolul Spinoza

Miracolul Spinoza

PRP: 38 Lei 28.5 Lei
PRP: 38 Lei

28.5 Lei