PRP: 65 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
51.9 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Lucrand cu emotia

Număr pagini
312
Editura
Trei
Autor
Michael A. Tompkins,
Norka T. Malberg,
Leslie S. Greenberg
Anul publicării
2020
ISBN
9786064007438

Rezumat Lucrand cu emotia - Leslie S. Greenberg, Michael A. Tompkins, Norka T. Malberg

Lucrand cu emotia in terapia psihodinamica, terapia cognitiv-comportamentala si terapia centrata pe emotii

Un prim obiectiv al psihoterapiei este de ajuta oamenii sa‑si aline suferinta emotionala, diferitele abordari psihoterapeutice facand eforturi pentru a intelege emotia si contributia ei la experienta zilnica de a fi om. In volumul de fata autorii prezinta modurile in care abordarile psihoterapeutice cele mai practicate in prezent – psihodinamica, cognitiv‑comportamentala si centrata pe emotie – privesc rolul emotiei in terapie. In fiecare capitol este adus in atentie impactul emotiilor asupra dezvoltarii copilului si a proceselor de invatare, relatia dintre emotie si motivatie si modurile in care emotia poate fi canalizata in terapie pentru a imbunatati functionarea psihica si pentru a intari relatiile interpersonale. Numeroase vignete clinice le arata cititorilor cum sa trezeasca, sa identifice si sa canalizeze emotiile in terapie, utilizand, de asemenea, emotii pentru a dezvolta si a mentine o alianta terapeutica eficienta.

Leslie Greenberg este profesor de psihologie la York University din Toronto, psihoterapeut formator in psihoterapia centrata pe emotii. A scris lucrari importante despre psihoterapia centrata pe emotii si a primit numeroase premii pentru activitatea sa stiintifica.

Norka T. Malberg, este profesor la Yale Child Study Center, School of Medicine din New Haven, Connecticut si practica psihanaliza cu adulti, adolescenti si copii. Este membra a Societatii psihanalitice Western New England si a Societatii Freudiene Contemporane. Coordoneaza colectia de psihologia dezvoltarii de la Karnac si este in colectivul editorial a unor reviste de prestigiu in domeniul psihoterapiei copilului si adolescentului.

Michael A. Tompkins este director al Centrului pentru terapie cognitiva din San Francisco Bay, profesor la Berkeley, University of California, formator la Beck Institute of Cognitive Behavior Therapy si practica psihoterapie cognitiv-comportamentala. A scris numeroase articole si capitole in carti despre terapia cognitiv-comportamentala.

Desi cercetatorii pot studia emotia in laborator, psihoterapia este un laborator relational mult mai valid din punct de vedere ecologic. In psihoterapie, putem observa tipul de experienta emotionala si procesele emotionale care capteaza mai bine emotia traita — respectiv, intr‑o maniera si la o intensitate care se manifesta pe masura ce emotia afecteaza viata. Asa cum discutam in aceasta carte, provocarea in psihoterapie este de a surmonta limitarile reprezentate atat de limbajul conceptual, cat si de descoperirile psihologiei experimentale, astfel incat sa putem examina modul in care psihoterapeutii inteleg si lucreaza in realitate cu emotia in psihoterapie. - Autorii

Recomandări

+
=
PRP: 107.00 Lei
77.10 Lei
Economisești 29.90 Lei !
+
=
PRP: 109.90 Lei
78.84 Lei
Economisești 31.06 Lei !
+
=
PRP: 125.00 Lei
93.90 Lei
Economisești 31.10 Lei !
Detalii produs
Despre Leslie S. Greenberg
Leslie S. Greenberg
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Leslie S. Greenberg inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Leslie S. Greenberg se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Leslie S. Greenberg. Fiecare carte scrisa de Leslie S. Greenberg este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Leslie S. Greenberg in categoria Leslie S. Greenberg astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Lucrând cu emoția
Despre Michael A. Tompkins
Michael A. Tompkins
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Michael A. Tompkins inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Michael A. Tompkins se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Michael A. Tompkins. Fiecare carte scrisa de Michael A. Tompkins este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Michael A. Tompkins in categoria Michael A. Tompkins astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Lucrând cu emoția
Despre Norka T. Malberg
Norka T. Malberg
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Norka T. Malberg inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Norka T. Malberg se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Norka T. Malberg. Fiecare carte scrisa de Norka T. Malberg este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Norka T. Malberg in categoria Norka T. Malberg astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Lucrând cu emoția
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-20.2%
Lucrând cu emoția

Lucrând cu emoția

PRP: 65 Lei 51.9 Lei
PRP: 65 Lei

51.9 Lei