Jean-Charles Bouchoux

Perversii narcisici sau violenta invizibila

PRP: 42 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
31.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Perversii narcisici sau violenta invizibila

Format
130x200
Număr pagini
184
Editura
Philobia
Autor
Jean-Charles Bouchoux
Anul publicării
2020
ISBN
9786068560861

Rezumat Perversii narcisici sau violenta invizibila - Jean-Charles Bouchoux

Perversul narcisic trăiește o adevărată fericire în fața spectacolului decăderii victimei sale, asociată cu un sentiment de dominare morbidă. Iar greșeala acesteia este să creadă în existența unui sentiment acolo unde el a dispărut demult, dacă nu cumva a lipsit dintotdeauna.

E dificil să recunoaștem un pervers narcisic. Dacă ar fi să rezumăm, l-am descrie ca pe un înger în public și diavol în viața privată. Critic, manipulator, mincinos, deosebit de seducător, are o personalitate multiplă și complexă. Adevărate mașini de distrugere, perverșii narcisici se regăsesc în relații toxice de cuplu, dar și printre prieteni, colegi sau rude.

Cine sunt aceste persoane care își secătuiesc victimele de ultima picătură de energie, doar din dorința de a le distruge? Dincolo de încercarea de a-i face un portret robot exhaustiv, Jean-Charles Bouchoux descrie și explică mecanismele și originile perversiunii narcisice. Folosindu-se de exemple concrete și de mărturii ale pacienților pe care i-a tratat în îndelungata sa carieră de psihoterapeut și psihanalist, ne sunt prezentate metodele și „armele“ cu ajutorul cărora să ne eliberăm de sub controlul lor și să nu ne mai influențeze în niciun fel viața.
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea Perversii narcisici sau violenta invizibila înainte de a cumpăra.
Detalii produs
Despre Jean-Charles Bouchoux
Jean-Charles Bouchoux
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Jean-Charles Bouchoux inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Jean-Charles Bouchoux se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Jean-Charles Bouchoux. Fiecare carte scrisa de Jean-Charles Bouchoux este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Jean-Charles Bouchoux in categoria Jean-Charles Bouchoux astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Rana de abandon, Perverșii narcisici sau violența invizibilă
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-25%
Rana de abandon

Rana de abandon

PRP: 42 Lei 31.5 Lei
PRP: 42 Lei

31.5 Lei