Valentin Vasile

Stil de viata, nu dieta! Editia a II-a

PRP: 42 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.6 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

10.9 Lei

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

10.9 Lei

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații produs
Format
15,50 x 22 cm
Număr pagini
176
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Valentin Vasile
Anul publicării
2017
ISBN
9786065889538

Rezumat Stil de viata, nu dieta! Editia a II-a -

VALENTIN VASILE este un antrenor de fitness care a făcut o pasiune extraordinară pentru modul în care poate fi remodelat corpul uman folosindu-ne doar de exerciţii fizice şi de alimentaţie. După studii de biomecanică corporală desfăşurate la Federaţia Română de Culturism şi Fitness, Şcoala Naţională de Antrenori şi ANEFS, Valentin Vasile s-a specializat în nutriţie sportivă şi nutriţie pentru pierderea în greutate la Anatecor şi la Şcoala Naţională de Antrenori. Ulterior a obţinut certificări în cycling Schwinn Cycling, body pump, antrenament funcţional, khai-bo profesor fiindu-i chiar Troy Dureh, inventatorul conceptului, antrenamente metabolice cursuri absolvite la Praga, sub îndrumarea lui Julio Papi şi a Giovannei Ventura, aqua gym cu Peter Ambjorn. După aceea, a urmat cursuri de -psihologie/coaching Process Communication Model. De asemenea, este absolvent al cursu-rilor I.S.S.A. International Sports Sciences Academy. În 2010 a câştigat titlul de Antrenorul Anului din partea World Class Health Academy România. În 2012, Valentin Vasile a creat şi a lansat pe piaţa din România conceptul de antrenament Limitless Workout.


În cariera sa, Valentin Vasile a colaborat cu actriţa Maia Morgenstern, Maria Lucia Hohan, Sânziana Negru, actorul George Alexandru şi Roxana Ionescu, dar şi cu manageri de top, antreprenori de succes şi personalităţi politice. Este autorul a peste 100 de articole despre fitness şi nutriţie publicate în reviste precum Mens Health, VIP, Prevention, Plafar, ELLE Man, Tabu, Harpers Bazaar, Tango, sau apărute online, pe 121.ro, fpeople.ro, adpm.ro, BFresh şi pe blogul personal. Stil de viaţă, nu dietă! este volumul său de debut.


Cei care vor citi această carte și sunt fumători, sunt convins, se vor lăsa, cei care mănâncă dezordonat își vor planifica mesele cu mai multă grijă, cei care dorm prost vor dormi adânc și se vor odihni extraordinar. E minunat să observi că te miști mult mai ușor și ai o condiţie fizică mult mai bună
Răsfoiește câteva pagini ale cărții în PDF
La Bookzone, ai posibilitatea de a răsfoi câteva pagini din cartea înainte de a cumpăra.
Detalii produs
  • Stil de viata, nu dieta! Editia a II-a
  • Format 15,50 x 22 cm
  • Număr pagini 176
  • Editura CURTEA VECHE
  • Autor Valentin Vasile
  • Anul publicării 2017
  • ISBN 9786065889538
  • Scor Bestseller
PRP: 42 Lei

33.6 Lei