Khaled Hosseini

Splendida cetate a celor o mie de sori

PRP: 39.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
33.9 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Splendida cetate a celor o mie de sori

Format
11 x 19 cm
Număr pagini
400
Editura
Niculescu
Autor
Khaled Hosseini
Anul publicării
2020
ISBN
9786063804793

Rezumat Splendida cetate a celor o mie de sori - Khaled Hosseini

Spectaculoasă, noua carte a lui Hosseini ne face ochii să plângă, inima să bată mai puternic, stomacul să se strângă și toate emoțiile ies la suprafață. USA Today     În același stil fermecător, inconfundabil, care a făcut din Vânătorii de zmeie un bestseller internațional, Khaled Hosseini spune în Splendida cetate a celor o mie de sori povestea unei iubiri coborâte parcă din vechile poeme persane, a unei prietenii care nu se dă în lături de la sacri­ficiul suprem și a unui oraș care, în ciuda tuturor vicisitu­dinilor, se încăpățânează să renască din propria-i cenușă.   În timp ce pe fundal se derulează evenimentele care au marcat istoria Afganistanului în ultimii treizeci de ani - ocupația sovietică, jihadul dus împotriva ei, războiul civil și teroarea instaurată de regimul taliban –, două femei foarte diferite descoperă cât de mare este puterea dra­gostei și ce orori pot fi îndurate în numele ei.   * *     *   KHALED HOSSEINI este unul dintre cei mai citiți și iubiți scriitori din lume, cu vânzări de peste 39 de milioane de cărți la nivel mondial. În 2013 i-a apărut al treilea roman, Și munții au ecou. Cele două romane publicate anterior – Vânătorii de zmeie și Splendida cetate a celor o mie de sori – au fost traduse în 57 de limbi și publicate în 70 de țări. În 2006, a fost numit Ambasador al Bunăvoinței din partea UNHCR, Agenția ONU pentru Refugiați. De asemenea, este fondatorul Fundației Khaled Hosseini. Mai multe informații puteți găsi pe site-urile: www.khaledhosseini.com și www.khaledhosseinifoundation.org   Splendida cetate a celor o mie de sori este un roman ambițios, încă o dată, acțiunea se desfășoară în Afganistan, doar că acum Khaled Hosseini a luat ultimii 33 de ani din istoria zbuciumată a acestei țări și a transpus-o la scară intimă, relatând-o din perspectiva vieții a două femei. The New York Times   Un roman plin de farmec! La fel de captivant, dacă nu chiar mai captivant decât cea mai vândută carte a lui Hosseini, Vânătorii de zmeie! Newsweek
Detalii produs
Despre Khaled Hosseini
Khaled Hosseini
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Khaled Hosseini inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Khaled Hosseini se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Khaled Hosseini. Fiecare carte scrisa de Khaled Hosseini este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Khaled Hosseini in categoria Khaled Hosseini astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

4.78

9 recenzii

5 stele

7

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


Andreea Anisorac

Sa ma operesc la "Extraordinar" ar fi neincapator si mult prea limitat raportat la tot ce transmite autorul prin fiecare capitol pe care il parcurgi. Am citit-o pe nerasuflate! Am trait fiecare emotie si am ramas conectata la toata actiunea cartii multa vreme dupa ce am terminat de citit. Recomand cu multa caldura!!!!

E

Elena Druță

Splendida cetate a celor o mie de sori e un roman ce mi-a arătat cât de importantă este, de fapt, educația oferită unui popor și cât de mult este asuprită femeia (încă!) în unele părți ale lumii și cât de privelegiată sunt eu și femeile din jurul meu în ceea ce privește libertatea de mișcare, de gândire și drepturile de care ne bucurăm.

C

Claudia Badiu

O poveste tulburătoare despre viață, nedreptate, război și iubire. O poveste grea în ritmul căreia respiri, în ritmul căreia îți bate inima. Nu știu exact cum își construiește Khaled Hosseini edificiul narativ, dar e a doua carte scrisă de el pe care o citesc, care mă trage înăuntru și mă aruncă într-un carusel de emoții, de stări și de trăiri extrem de puternice.

B

Bianca Borea

O poveste copleșitoare, presărată cu tragism, durere, neputință, curaj și.... speranță. Relatată într-un mod simplu, dar profund, te ține în suspans , se năpustește asupra ta pentru ca mai apoi să îți dea drumul ușor , într-o notă optimistă.

D

Dana Mierluț

Înainte de toate, țin să menționez că am lăcrimat la cartea aceasta. 🙈 Este extrem de sensibilă și totodată transmite emoții în stare brută. Ne oferă un strop din știrile pe care le vedem la TV și par de domeniul fantasticului: situația femeilor în Afganistan, mai precis - cum sunt acestea tratate în lumea bărbaților. 👳 Am avut momente în care mi-am spus că nu se poate ca acest roman să exprime realitatea. Apoi mi-am amintit tot ce am auzit și învățat despre Afganistan de-a lungul timpului... Este o poveste tulburătoare despre depășirea propriei condiții, sacrifiu, devotament și cum oameni complet străini pot deveni chiar mai apropiați decât o familie. Femeile sunt mult mai puternice decât cred! ❤

A

Alexandra Largu

Mi-a luat destul de mult timp să îmi adun ideile și să pot vorbi despre această carte. M-a marcat în feluri pe care nu le așteptam. Este excelent scrisă, m-a prins din primele pagini și m-a făcut să o citesc pe nerăsuflate. În același timp povestea este extrem de dură, pentru mine. Arta lui Hosseini m-a făcut să mă conectez cu personajele principale, iar realitatea socială pe care o ilustrează m-a făcut să sufăr împreună cu ele. Este o carte care m-a făcut să zâmbesc, să plâng în hohote, să simt disperarea dar și speranța.

A

Andreea Adler

O carte care m-a surprins de la început pana la final. Povești de viață triste, amare, pe care nu. Rei sa le cunoști in realitate, sa pară doar din cărți,insa viața asta este undeva pe această planetă. Recomand aceasta carte + stilul lui Khaled Hosseini este pe placul multora, ușor și profund.

R

Robert Veress

Teribila condiţie a femeii afgane este surprinsă cu multă sensibilitate aici. Aș fi acordat cu toată inima cinci stele, dar finalul îmi pare forţat.

C

Carmen Mircea

O poveste foarte frumos scrisa despre curaj, educatie si caracter. Dincolo de firul povestii sunt atat de multe lectii pentru toti ceilalti.

Ofertele zilei

ore,

min,

sec

De la același autor

Vânătorii de zmeie

Vânătorii de zmeie

PRP: 39.9 Lei

33.9 Lei

Şi munţii au ecou

Şi munţii au ecou

PRP: 39.9 Lei

33.9 Lei

Confess

Confess

PRP: 36.9 Lei

29.5 Lei

Pachet seria Again

Pachet seria Again

PRP: 147 Lei

44.9 Lei

Acolo unde femeile sunt regi

Acolo unde femeile sunt regi

PRP: 49 Lei

39.2 Lei

Fata din tren - Paula Hawkins

Fata din tren - Paula Hawkins

PRP: 49 Lei

40.5 Lei

Noi contra voastră

Noi contra voastră

PRP: 38 Lei

33.4 Lei

Copiii de pe Volga

Copiii de pe Volga

PRP: 45 Lei

39.6 Lei

Memoriile unui motan calator

Memoriile unui motan calator

PRP: 32 Lei

28.2 Lei

La sud de granita, la vest de soare

La sud de granita, la vest de soare

PRP: 22.95 Lei

21.8 Lei

Biblioteca de la miezul nopții

Biblioteca de la miezul nopții

PRP: 59.99 Lei

53.99 Lei

Ticălos la patru ace

Ticălos la patru ace

PRP: 39 Lei

31.2 Lei

Sa nu ma parasesti

Sa nu ma parasesti

PRP: 22.95 Lei

21.8 Lei

Pachet Trecut dureros

Pachet Trecut dureros

PRP: 103.98 Lei

83.2 Lei

Pachet seria Again - vol 1+2

Pachet seria Again - vol 1+2

PRP: 98 Lei

36 Lei

Pachet Pamant sfaramat

Pachet Pamant sfaramat

PRP: 120 Lei

105.6 Lei

Pachet Scrieri magice

Pachet Scrieri magice

PRP: 97.97 Lei

78.4 Lei

Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei

29 Lei

PRP: 39.9 Lei

33.9 Lei