Cristina MartinNicoleta Popescu

Sa citim primele cuvinte si texte! Auxiliar pentru clasa pregatitoare

PRP: 15 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
13.2 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Sa citim primele cuvinte si texte! Auxiliar pentru clasa pregatitoare

Format
205x290
Număr pagini
60
Editura
Elicart
Autor
Nicoleta Popescu,
Cristina Martin
Anul publicării
2017
ISBN
9786067680782

Rezumat Sa citim primele cuvinte si texte! Auxiliar pentru clasa pregatitoare - Nicoleta Popescu, Cristina Martin

Acest auxiliar a fost gandit pentru a-i ajuta pe scolarii cei mai mici, din clasa pregatitoare, sa invete sa citeasca. Cuvintele si textele scurte prezentate au ca scop familiarizarea copiilor cu litera, silaba, cuvantul si propozitia, in mod gradat. In acest fel, ei pot intelege sensul cuvintelor si, mai apoi, mesajul textului. Stiind ca fiecare copil citeste in ritmul sau propriu, aceasta carte isi propune sa ofere fiecaruia posibilitatea sa descopere cu usurinta tainele cititului. Auxiliarul „Sa citim primele cuvinte si texte!” se constituie intr-un instrument util la clasa, in cadrul orelor de comunicare in limba romana, dar poate fi folosit si de catre parintii care vor sa lucreze suplimentar cu copiii.
Detalii produs
Despre Nicoleta Popescu
Nicoleta Popescu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nicoleta Popescu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nicoleta Popescu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nicoleta Popescu. Fiecare carte scrisa de Nicoleta Popescu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nicoleta Popescu in categoria Nicoleta Popescu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Cristina Martin
Cristina Martin
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Cristina Martin inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Cristina Martin se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Cristina Martin. Fiecare carte scrisa de Cristina Martin este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Cristina Martin in categoria Cristina Martin astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Călătorie prin lumea textelor literare. Partea I , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa a IV-a. Limba română. Matematică , Fişe de recapitulare şi evaluare finală pentru clasa a IV-a. Limba română. Matematică. Ştiinţe ale naturii. Istorie. Geografie. Educaţie civică , Lecturi şi fişe de lectură pentru clasa a IV-a , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa a III-a. Limba română. Matematică , Fişe de recapitulare şi evaluare finală clasa a III-a. Limba română. Matematică. Ştiinţe ale naturii. Educaţie civică , Lecturi şi fişe de lectură pentru clasa a III-a , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa 2. Comunicare în limba română. Matematică şi explorarea mediului , Fişe de recapitulare şi evaluare finală pentru clasa 2. Comunicare în limba română. Matematică şi explorarea mediului. , Evaluare Naţională. Teste pregătitoare după modelul M.E.N. Comunicare în limba română (scris-citit). Matematică și explorarea mediului. Clasa a II-a , Lecturi şi fişe de lectură pentru clasa a II-a , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa I , Învăţ să citesc! Exerciții de citire progresivă. Clasa 1 – varianta B , Învăţ să citesc! Exerciții de citire progresivă. Clasa 1 – varianta A , Dezvoltare personală. Clasa I , Lecturi şi fişe de lectură pentru clasa I , Supercaietul meu de vacanţă pentru clasa pregătitoare. Comunicare în limba română. Matematică şi explorarea mediului , Caiet de scriere pentru clasa pregătitoare. Semne grafice. Litere şi cifre , Să citim primele cuvinte şi texte! Auxiliar pentru clasa pregătitoare
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Dezvoltare personală. Clasa I

Dezvoltare personală. Clasa I

PRP: 14 Lei

12.3 Lei

Dictări progresive cls. 1

Dictări progresive cls. 1

PRP: 8.5 Lei

7.4 Lei

Matematică şi explorarea mediului

Matematică şi explorarea mediului

PRP: 13.5 Lei

11.8 Lei

Matematică şi explorarea mediului

Matematică şi explorarea mediului

PRP: 13.5 Lei

11.8 Lei

TESTE CU DICHIS

TESTE CU DICHIS

PRP: 49.5 Lei

39.6 Lei

PRP: 15 Lei

13.2 Lei