Bogdan Serban-Iancu

Romanticii

Piloţii majestăţii sale
PRP: 65.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
38.54 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Romanticii

Format
130x200
Număr pagini
272
Editura
Corint
Autor
Bogdan Serban-Iancu
Anul publicării
2023
ISBN
9786060880721

Rezumat Romanticii - Bogdan Serban-Iancu

Aviatorii români s-au distins prin nenumărate fapte de vitejie în campaniile militare ale celui de-Al Doilea Război Mondial, pe Frontul de Est și Frontul de Vest. Pilotând cu măiestrie aparate de zbor IAR 80, Heinkel He 112, Messerschmitt Bf 109, Messerschmitt 262 ori Junkers Ju-88, ei au îndeplinit misiuni dificile deasupra Rusiei și Ucrainei și au apărat zone strategice de pe teritoriul României. Intervievați de jurnalistul Bogdan Șerban-Iancu, trei dintre acești eroi – bombardierul Dan Stoian și piloții de vânătoare Ioan DiCezare și Ion Dobran –, generali de flotilă aeriană în rezervă, rememorează întâmplări din tinerețea lor, petrecute în vâltoarea celui mai cumplit război al secolului trecut. Evocați cu duioșie, camarazii lor de altădată – Horia Agarici, Constantin „Bâzu” Cantacuzino, Mariana Drăgescu, Ion Milu, Alexandru Popișteanu, Alexandru Șerbănescu, Dan Vizanty – prind viață în aceste pagini din care răzbat patriotismul, curajul și tăria morală a unei întregi generații.

 

„Mi‑a plăcut foarte mult aviația, mi‑a plăcut să zbor, vorba aia, și pe o coadă de mătură aș fi zburat, mai ales în misiuni, nu aveai timp să simți frica, trebuia să judeci rațional, pentru că dacă te pierdeai, chiar erai pierdut.”

Dan Stoian


Detalii produs
Despre Bogdan Serban-Iancu
Bogdan Serban-Iancu
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Bogdan Serban-Iancu inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Bogdan Serban-Iancu se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Bogdan Serban-Iancu. Fiecare carte scrisa de Bogdan Serban-Iancu este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Bogdan Serban-Iancu in categoria Bogdan Serban-Iancu astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

-42.3%

Alte carti din categoriile: Istorie, Istoria romanilor

PRP: 65.9 Lei

38.54 Lei