Alex TapscottDon

Revolutia blockchain

Despre felul în care tehnologia aflată la baza bitcoinului transformă banii, afacerile și lumea
PRP: 58 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
49.3 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Revolutia blockchain

Editura
ACT SI POLITON
Autor
Don,
Alex Tapscott
ISBN
9786069137475

Rezumat Revolutia blockchain - Don, Alex Tapscott

Blockchainul este un val tehnologic radical. Analizează elegant potențialul tehnologiei blockchain de a se ocupa de cele mai presante provocări globale contemporane. „Revoluția blockchain este un amestec strălucit de istorie, tehnologie și sociologie care abordează toate aspectele protocolului blockchain – o invenție care, în timp, se poate dovedi la fel de memorabilă precum inventarea tiparului.” Cea mai bine documentată, mai sistematică și mai pătrunzătoare carte despre cea mai interesantă tehnologie nouă de la internet încoace.

Detalii produs
Despre Don
Don
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Don inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Don se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Don. Fiecare carte scrisa de Don este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Don in categoria Don astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Alex Tapscott
Alex Tapscott
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Alex Tapscott inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Alex Tapscott se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Alex Tapscott. Fiecare carte scrisa de Alex Tapscott este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Alex Tapscott in categoria Alex Tapscott astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 58 Lei

49.3 Lei