Eduard AltarribaSheddad Kaid-Salah Ferron

Prima mea carte despre relativitate

PRP: 72 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
61.2 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Prima mea carte despre relativitate

Număr pagini
48
Editura
DPH
Autor
Sheddad Kaid-Salah Ferron,
Eduard Altarriba
Anul publicării
2020
ISBN
5948495003746

Rezumat Prima mea carte despre relativitate - Eduard Altarriba, Sheddad Kaid-Salah Ferron

“Prima mea carte despre relativitate” este un fascinant ghid ilustrat despre relativitate și se adresează copiilor cu vârsta peste 10 ani.

Teoria relativității a lui Albert Einstein este teoria spaţiului şi a timpului. Aşa că, pentru a putea înţelege teoria, trebuie mai întâi să înţelegem ce înseamnă aceste două concepte: spaţiu şi timp. Cu toţii avem o idee înnăscută despre SPAȚIU și TIMP şi, deşi pare că sunt concepte simple, vom vedea că, dacă stăm şi ne gândim puţin, constatăm că sunt lucruri fascinante. Încă din adolescență, Einstein se întreba de ce trebuia să se gândească el atât de mult la ceva care pentru ceilalţi era atât de uşor de înţeles. Datorită îndoielilor şi raționamentelor sale, câţiva ani mai târziu avea să conceapă una dintre cele mai importante teorii ale sale, teoria RELATIVITĂŢII speciale, teoria Spaţiu–Timp. Aşa că, primul lucru pe care-l vom face va fi să înţelegem ce sunt timpul, spaţiul şi mişcarea şi ce se întâmplă cu viteza luminii. Cu aceste ingrediente, la fel ca Einstein, vom fi în stare să înţelegem lumea prin intermediul RELATIVITĂŢII. Şi vom vedea că se întâmplă lucruri ce par de domeniul SF, dar care în realitate se petrec în universul nostru.

Se spune că lui Einstein i-au trebuit vreo 10 ani ca să înţeleagă ideile teoriei RELATIVITĂŢII speciale pe care a conceput-o şi doar câteva săptămâni ca să găsească ecuaţiile matematice care o exprimă.

Când mergem pe stradă, ni se pare că timpul este același pentru toată lumea: pentru noi, pentru vecinul cu care ne întâlnim, pentru locuitorii României sau pentru bolovanii de pe Marte. Dar acum mai bine de o sută de ani, Albert Einstein și-a dat seama că timpul nu trece la fel peste tot și că este diferit în funcție de viteza cu care călătorim. Deci, dacă am putea călători aproape cu viteza luminii, am vedea că se întâmplă lucruri incredibile cu spațiul și timpul.

Nu este niciodată prea devreme să începi să explorezi idei grozave. Această lucrare „Prima mea carte despre relativitate” îi introduce pe copii în lumea fizicii prin ilustrații atrăgătoare și text amuzant.

Așadar, din această lucrare scrisă pe înțelesul copiilor vei afla mai multe despre cum funcționează universul nostru și despre modul în care spațiul și timpul sunt conectate.
Detalii produs
Despre Eduard Altarriba
Eduard Altarriba
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Eduard Altarriba inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Eduard Altarriba se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Eduard Altarriba. Fiecare carte scrisa de Eduard Altarriba este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Eduard Altarriba in categoria Eduard Altarriba astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Prima mea carte despre fizica cuantica, Prima mea carte despre relativitate
Despre Sheddad Kaid-Salah Ferron
Sheddad Kaid-Salah Ferron
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sheddad Kaid-Salah Ferron inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sheddad Kaid-Salah Ferron se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sheddad Kaid-Salah Ferron. Fiecare carte scrisa de Sheddad Kaid-Salah Ferron este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sheddad Kaid-Salah Ferron in categoria Sheddad Kaid-Salah Ferron astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Prima mea carte despre fizica cuantica, Prima mea carte despre relativitate
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


De la același autor

Alte carti din categoriile: Carti pentru copii, Carti educative, Carti 9-12+ ani

Nou
BestSeller
-36.1%
Nou
BestSeller
-36.3%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 31.2 Lei
BestSeller
-59.4%
Atlasul copilului isteț

Atlasul copilului isteț

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-40.1%
BestSeller
-51.5%
Cum sa fii cool la scoala

Cum sa fii cool la scoala

PRP: 39 Lei 18.9 Lei
-79.8%
-42.6%
De ce nu ia foc apa?

De ce nu ia foc apa?

PRP: 39.9 Lei 22.9 Lei
-36.4%
-50.3%
-34.5%
-31.6%
Cum cresc baietii?

Cum cresc baietii?

PRP: 32 Lei 21.9 Lei
-30.3%
Cum cresc fetele?

Cum cresc fetele?

PRP: 40 Lei 27.9 Lei
-59.4%
-34.5%
Hardcover
-45.1%
BestSeller
-52.1%
PRP: 72 Lei

61.2 Lei