Gheorghe CristianIoana Andreea Gheorghe

Piata de capital: institutii juridice, participantii, protectia investitorilor - 2022

PRP: 139 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
132 Lei
Adauga in cos

Adaugă în coș

Livrare în România

1-2 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-2 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații Piata de capital: institutii juridice, participantii, protectia investitorilor - 2022

Format
145x210
Număr pagini
648
Editura
Universul Juridic
Autor
Gheorghe Cristian,
Ioana Andreea Gheorghe
Anul publicării
2022
ISBN
9786063910142

Rezumat Piata de capital: institutii juridice, participantii, protectia investitorilor - 2022 - Ioana Andreea Gheorghe, Gheorghe Cristian

Piața de capital este un domeniu foarte prietenos cu utilizatorii finali, cu investitorii in instrumente financiare. Aceștia sunt rasfațați cu informații extinse garantate legal, cu multiple masuri și mecanisme de protecție explicate prin prospecte, documente, reguli și politici. Tranzacționarea in sine este facila și accesibila. Perspectiva este total diferita din unghiul participanților profesioniști la piața de capital. Sistemul extins de autorizare și, in general, efortul de conformitate cu normele pieței de capital sunt unele semnificative. Juriștii sunt cei mai solicitați pentru cuprinderea intregului material normativ și prezentarea comprehensibila a acestuia celorlalți profesioniști ai pieței de capital. Daca pentru agenți/consultanți/brokeri mecanismele folosite urmeaza algoritmi sau „manuale de utilizare” ce permit o manuire limitata a masei normative, efortul juridic nu poate fi decat integrator. Interpretarea actelor legislației primare și secundare a pieței de capital nu poate fi decat sistematica. Acest efort face din dreptul pieței de capital un domeniu aproape ezoteric. Necesitatea unei sistematizari a instituțiilor juridice și a reglementarilor speciale devine necesara pentru facilitarea studiului dreptului pieței de capital.
Detalii produs
Despre Ioana Andreea Gheorghe
Ioana Andreea Gheorghe
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ioana Andreea Gheorghe inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ioana Andreea Gheorghe se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ioana Andreea Gheorghe. Fiecare carte scrisa de Ioana Andreea Gheorghe este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ioana Andreea Gheorghe in categoria Ioana Andreea Gheorghe astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gheorghe Cristian
Gheorghe Cristian
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gheorghe Cristian inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gheorghe Cristian se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gheorghe Cristian. Fiecare carte scrisa de Gheorghe Cristian este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gheorghe Cristian in categoria Gheorghe Cristian astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

0

0 recenzii

5 stele

0

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


PRP: 139 Lei

132 Lei