Amy HarmonFiona Valpy

Pachetul Calatorului in timp

PRP: 196 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99 Lei

Două maestre ale timpului, Amy Harmon și Fiona Valpy, te invită într-un trecut marcat de evenimente care vor schimba istoria pentru totdeauna. Descoperă o luptă permanentă între iubire și prietenie, bine și rău, rațiune și simțire, în niște vremuri în care ura și trădarea sunt la tot pasul.

Două maestre ale timpului, Amy Harmon și Fiona Valpy, te invită într-un trecut marcat de evenimente care vor schimba istoria pentru totdeauna. Descoperă o luptă permanentă între iubire și prietenie, bine și rău, rațiune și simțire, în niște vremuri în care ura și trădarea sunt la tot pasul.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Ce stie doar vantul

Format
130x200
Număr pagini
456
Editura
Bookzone
Autor
Amy Harmon
Anul publicării
2021
ISBN
9786069700860
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachetul Calatorului in timp - Amy Harmon, Fiona Valpy

Secrete întipărite în haine

Autoarea bestsellerului Ce știe doar vântul revine cu o ficțiune istorică din timpul Marii Depresiuni, în care o poveste inedită de dragoste se împletește cu misterul unor crime inspirate din realitate.


Chicago, 1923: Dani Flanagan, în vârstă de zece ani, se întoarce acasă și își găsește părinții morți în sufragerie. Michael Malone, tânărul polițist care investighează cazul, descoperă că lucrurile nu sunt ceea ce par, însă i se ordonă să-și țină gura. Dani este trimisă în Cleveland să locuiască cu mătușile ei.

Cincisprezece ani mai târziu, Michael Malone este chemat la Cleveland de bunul său prieten Eliot Ness pentru a investiga o serie de crime șocante care le dau bătăi de cap polițiștilor locali. Într-un oraș împovărat de sărăcie și terorizat de acțiunile unui criminal în serie, destinele lui Dani și Malone se încrucișează din nou.


După ce descoperă darul lui Dani de a atinge o haină și a vedea, a simți părți încețoșate din povestea persoanelor care au purtat-o, Malone își dă seama că tânăra ar putea fi cheia rezolvării acestui caz. Uniți de secrete întunecate, cei doi sunt prinși într-o cursă mortală, riscând să devină următoarele victime.


FRAGMENT


— Nu suferinţa se degajă din flacără, ci deznădejdea. Atunci când încetăm să mai credem… e ca şi cum ne-am pierde umanitatea.

— Când încetăm să mai credem în ce anume?

— În dragoste.


Ce știe doar vântul

Anne Gallagher a crescut fermecată de povestirile bunicului său despre Irlanda. Devastată de moartea acestuia, ea călătorește înapoi către meleagurile lui natale pentru a-i împrăștia cenușa. Acolo, copleșită de amintirea unui om pe care îl adorase și de o istorie pe care nu o știuse niciodată, ea este transportată brusc într-un alt timp.

 

Irlanda anului 1921 este în prag de război. Un loc periculos în care să te trezești. Tocmai aici ajunge Anne, rănită, dezorientată, aflată în grija doctorului Thomas Smith, protectorul unui băiețel care îi pare straniu de cunoscut. Confundată cu mama copilului, dispărută cu mult timp în urmă, Anne trebuie să hotărască dacă este dispusă să renunțe la viața sa de până atunci pentru o dragoste pe care nu credea că o va găsi vreodată. Dar, până la urmă, oare această alegere îi aparține ei cu adevărat?

 

Vântul, martorul tăcut a tot ce s-a întâmplat, este singurul care cunoaște răspunsul.

 

FRAGMENT

„Dar vântul și apa cunosc tainele lumii. Au văzut și au auzit tot ce s-a spus sau s-a făcut vreodată. Și dacă asculți, ele îți vor spune toate poveștile și îți vor cânta toate cântecele. Cântecele tuturor celor care au trăit. Milioane și milioane de vieți. Milioane și milioane de povești.”

 

Recenzii


Fanii Outlander vor iubi aceste cărți!


„O explorare înălțătoare a unor cadre pe care rar le regăsim în ficțiunea istorică! Două călătorii prin timp, istorie și iubire, pline de emoție și minunat scrise. Fanii Outlander vor iubi aceste cărți!” - OLIVIA HAWKER, autoarea romanului The Ragged Edge of the Night


Amy Harmon țese iubiri epice!


„O maestră a poveștilor fermecătoare, Amy Harmon țese iubiri epice, alternând asemenea unui istoric experimentat între trecut și prezent. Am fost captivată de puterea acestor cărți!” – TRACEY GARVIS GRAVES, autoarea de bestselleruri, printre care On The Island și The Girl He Used To Know


Povești de dragoste care traversează timpul și oceanele!


„Amy Harmon aduce la viață perioade fascinante și dureroase, deopotrivă. Țesute cu măiestrie în jurul unor figuri și evenimente istorice, romanele sunt foarte greu de lăsat din mână.” – HELEN BRYAN, autoare de bestselleruri, printre care War Brides, The Sisterhood și The Valley


Aceste povești parcă au fost scrise pentru mine!


„Poveștile lui Amy Harmon parcă au fost scrise pentru mine! Vede perfect în inima mea și știe cum să-mi stârnească cele mai profunde sentimente. Dacă reușește să facă asta, este clar o autoare care merită toată atenția din lume!” - MIA SHERIDNA, autoare de bestselleruri New York TimesOpere de artă în adevăratul sens al cuvântului!


„Toată această grijă la detalii transformă poveștile lui Amy Harmon în adevărate opere de artă! Personajele sunt extrem de bine creionate și pline de personalitate, trăirile lor sunt intense, iar misterul plutește în aer încă de la primele pagini. Recomand din suflet!” - BARBARA KLOSS, autoarea seriei The Gods of Men


Secretul ciorcârliei – Fiona Valpy


Scoția, Lacul Ewe, 1940. În ciuda războiului, diferențele sociale sunt încă puternice în micul sat de munte de pe malul Lacului Ewe și amenință să îi despartă pe doi tineri îndrăgostiți: Flora, fiica îngrijitorului domeniului de vânătoare, și Alec, fiul moșierului, cel mai puternic om din regiune.

Însă, când Marina Regală stabilește în sat o bază militară pentru convoaiele arctice, viața în această comunitate extrem de strânsă se schimbă pentru totdeauna. Tensiunile dintre cele două familii cresc, iar, pentru Flora și Alec, orice șansă la iubire și fericire pare sortită să piară printre valurile înghețate ale Lacului Ewe.

 

Câteva decenii mai târziu, fiica Florei, cântăreața Lexie Gordon, este forțată să se întoarcă în sat, în cabana în care își petrecuse copilăriaPe măsură ce reconstruiește bucată cu bucată povestea părinților ei, trecutul îi dezvăluie sacrificiile devastatoare pe care generațiile anterioare le făcuseră în numele său.

 

Istoria prinde viață

 

Povestea Ciocârliei readuce la viață o parte mai puțin cunoscută a istoriei celui de-al Doilea Război Mondial: convoaiele arctice care au aprovizionat Uniunea Sovietică în timpul conflictului. Călătoria care purta navele britanice la Lacul Ewe la Murmansk prin apele înghețate și imprevizibile a făcut mii de victime și a fost numită de Winston Churchill: Cea mai periculoasă călătorie din lume. Romanul Fionei Valpy spune povestea celor care au pierit, dar și a celor care au rămas acasă așteptându-i.

 

Recenzii

 

„O poveste sclipitoare, care te înghite cu totul, Cred că autoarei i-a fost dificil să cerceteze acest subiect, însă cartea reușește să readucă la viață războiul și convoaiele arctice. Pur și simplu îmi era frig doar citind despre asta.”—Lesley Pearse, autoarea You’ll Never See Me Again

 

„O poveste scrisă minunat despre sacrificiile pe care mamele sunt capabile să le facă de dragul copiilor lor.” - Nicola, Goodreads

 

„O poveste tragic de frumoasă. A părut atât de reală până la cele mai mici detalii, de la culoarea cerului la câtul ciocârliei.” - Jeanie, Amazon

 

„O poveste tragică despre dragoste și pierdere.” - Jeanie, Amazon

 

FRAGMENT


„Un nor acoperă suprafața soarelui și, pe măsură ce lumina se schimbă, devin conștientă brusc de apele adânci și întunecate ale lacului, ascunse sub mulțimea de crini.

Pe creasta dealului de deasupra noastră, o căprioară roșcată privește în tăcere în jur, făcându-se nevăzută atunci când îmi ridic capul pentru a-i întâlni privirea. Apoi umbrele dispar și revine lumina soarelui. Aud din nou cântecul ciocârliei de pe versanții de deasupra noastră. Mi-aș dori să aibă cuvinte, ca să-mi poată spune tot ceea ce știe.

 Căci și acest loc – ascuns deasupra mării, înconjurat de dealuri – este unul al tainelor. Este un loc unde au început și s-au sfârșit vieți. Un loc unde singurii martori au fost ciocârliile și căprioarele.”

 

 

Darul croitoresei – Fiona Valpy


Paris, 1940. Într-un oraș ocupat de naziști, trei tinere croitorese luptă pentru a supraviețui. Viețile lor sunt întrețesute cu secrete periculoase. Deși războiul o înfricoșează, Mireille luptă în cadrul Mișcării de Rezistență, Claire este sedusă de un ofițer german, iar Vivienne își asumă o misiune atât de periculoasă, încât nu poate destăinui nimănui adevărul.

 

Două generații mai târziu, Harriet, nepoata de origine engleză a lui Claire, vine la Paris, disperată să ştie mai multe despre rădăcinile ei și să afle răspunsuri la întrebările sale despre trecut. Destinul îi poartă pașii tocmai către clădirea veche de pe Rue Cardinale, unde, cândva, bunica ei lucrase, iar Harriet începe să descoasă fir cu fir istoria familiei sale.

 

Astfel, tânăra descoperă o poveste neașteptată, mai sumbră și mai dureroasă decât și-ar fi putut imagina vreodată.

 

Recenzii

 

„O lectură minunată care te pune pe gânduri și explorează teme precum trauma, prietenia, curajul, dragostea și moartea. ” —Best Book Forward

 

„Harriet află adevărul despre ea și despre bunica ei descoperind că povestea familiei sale este mai întunecată și mai dureroasă decât și-ar fi putut imagina vreodată”. - Leigh, Goodreads

 

„O poveste cu două fire temporale despre dragoste și puterea de a supraviețui în ciuda tuturor obstacolelor” —Jaffa Reads Too

 

„Scenele din lagărul de concentrare au fost extrem de dureroase. Aproape că simțeam și eu frigul și foamea de care erau cuprinse cele două personaje care luptau pentru supraviețuire. ” . -Leanne, Goodreads

 

FRAGMENT


„Mă ia de mână și apoi mă trage spre el, sărutându-mi părul, în timp ce eu îmi îngrop fața în faldurile sacoului lui și plâng.

Plâng pentru toți oamenii care au fost aduși aici, pentru groaza și durerea lor.

Plâng pentru Claire.

Plâng pentru umanitate, pentru o lume care poate fi atât de ușor distrusă. Plâng pentru mama mea.

Și — în sfârșit — descopăr că plâng pentru mine.”

 

Detalii produse
Despre Amy Harmon
Amy Harmon
Biografie
Poveștile pline de sensibilitate și detalii țesute cu măiestrie au cucerit cititorii încă din 2012, când Amy Harmon a lansat primul său roman, ajungând în timp record autoare de bestselleruri. Bucurându-se de un succes răsunător pe mai multe continente, autoarea se mândrește cu un portofoliu bogat, cu peste 15 romane publicate, ce îmbină armonios iubirea cu ficțiunea istorică și suspansul unor vremuri trecute, ce dau naștere unor lumi captivante, în care cititorii doresc să se reîntoarcă iar și iar.
Autorul cărților:
Despre Fiona Valpy
Fiona Valpy
Biografie
Fiona Valpy este o autoare de bestellere ale cărei povești împletesc într-un mod irezistibil iubirea și istoria. Cărțile sale au în centru femei puternice care trebuie să facă față celor mai întunecate momente ale istoriei. Datorită documentării atente din spatele fiecărei povești, romanele sale reușesc să readucă la viață trecutul și să transmită mai departe lecții importante despre puterea incredibilă a iubirii și a prieteniei de a ne salva de întuneric în cele mai dificile momente. Pline de personaje remarcabile și descrieri evocatoare, cărțile Fionei Valpy s-au vândut în peste 2 milioane de exemplare în întreaga lume.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

12 recenzii

5 stele

12

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


D

Delia

5⭐️

O carte superbă!

Recenzie pentru cartea Secretul ciocârliei

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Miruna Dumitrescu

Aceasta carte a este una dintre preferatele mele, o lovește emoționantă de dragoste împletită cu istorie și ficțiune. Este o carte din care ai ce sa înveți despre Irlanda si te ajută să te scufunzi in lumea irlandeză. O recomand!

Recenzie pentru cartea Ce stie doar vantul

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Carmen Mihaela Mihu

O poveste de dragoste frumoasă, cu oameni frumoși care cred în puterea ei.

Recenzie pentru cartea Ce stie doar vantul

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-30%
Marea amintirilor

Marea amintirilor

PRP: 28 Lei 19.6 Lei
-30%
Secretul de la Castel

Secretul de la Castel

PRP: 30 Lei 21 Lei
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-15.4%
-18.4%
Regele alb

Regele alb

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-30%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 42.9 Lei 30.03 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-30%
Totul se termina cu noi

Totul se termina cu noi

PRP: 56.9 Lei 39.83 Lei
-40.8%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 29 Lei
-29.9%
-30%
Verity

Verity

PRP: 56.9 Lei 39.83 Lei
-25%
-25%
Vânătorii de zmeie

Vânătorii de zmeie

PRP: 39.9 Lei 29.92 Lei
-25.5%
-29.9%
Midnight Blue

Midnight Blue

PRP: 48.9 Lei 34.28 Lei
-20.4%
Infern în paradis

Infern în paradis

PRP: 49 Lei 39 Lei
-30%
Heart bones

Heart bones

PRP: 42.9 Lei 30.03 Lei
-30%
Provocare

Provocare

PRP: 25 Lei 17.5 Lei
-40.8%
La bine și la rău

La bine și la rău

PRP: 49 Lei 29 Lei

Cumparate impreuna cu Pachetul Calatorului in timp

Nou
-26.4%
Lumina din flacara

Lumina din flacara

PRP: 69.99 Lei 51.49 Lei
Hardcover
-39.8%
Pachet MANIFEST

Pachet MANIFEST

PRP: 98 Lei 59 Lei
Nou
-29.9%
Transport
gratuit
BestSeller
Nou
-30%
Viciul perfect

Viciul perfect

PRP: 63.9 Lei 44.73 Lei
-16.9%
GRAVES

GRAVES

PRP: 59 Lei 49 Lei
-43%
-18.4%
Ultimul foc

Ultimul foc

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-26.7%
Viata ca un rau

Viata ca un rau

PRP: 59.99 Lei 43.99 Lei
-20.4%
BODYGUARD

BODYGUARD

PRP: 49 Lei 39 Lei
-43.3%
Ispită. Seria Wicked Vol.1

Ispită. Seria Wicked Vol.1

PRP: 60.5 Lei 34.3 Lei
-43.3%
Sfâșiere. Seria Wicked Vol.2

Sfâșiere. Seria Wicked Vol.2

PRP: 60.5 Lei 34.3 Lei
Hardcover
BestSeller
-20.4%
Transport
gratuit
Hardcover
-13.2%
Printul Harry - Rezerva

Printul Harry - Rezerva

PRP: 99 Lei 85.9 Lei
-18.4%
Regele alb

Regele alb

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-30%
Neinfricare. Seria Wicked Vol.3

Neinfricare. Seria Wicked Vol.3

PRP: 65.9 Lei 46.13 Lei
Nou
BestSeller
-13.1%
Nou
-20.2%
PRP: 196 Lei

99 Lei