Donald M. EpsteinDr. MaryCatherine McDonald

Pachet Un pas in plus spre vindecare

PRP: 95 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
64 Lei

Doi medici extraordinari își unesc puterile și duc cercetările la un alt nivel! Dr. MaryCatherine McDonald și Donald M. Epstein îți oferă perspective noi asupra relației complexe dintre minte și corp. De ce începi să ai palpitații sau nu mai poți respira atunci când ești anxios? De ce atunci când simți o frică inexplicabilă începi să ai migrele cumplite? Aceste cărți vor schimba tu ce știi despre mintea și corpul tău.

Doi medici extraordinari își unesc puterile și duc cercetările la un alt nivel! Dr. MaryCatherine McDonald și Donald M. Epstein îți oferă perspective noi asupra relației complexe dintre minte și corp. De ce începi să ai palpitații sau nu mai poți respira atunci când ești anxios? De ce atunci când simți o frică inexplicabilă începi să ai migrele cumplite? Aceste cărți vor schimba tu ce știi despre mintea și corpul tău.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Îmi iau puterea înapoi

Dimensiune
130x200
Număr pagini
304
Editura
Bookzone
Autor
Donald M. Epstein
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051239
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Un pas in plus spre vindecare - Donald M. Epstein, Dr. MaryCatherine McDonald

Rezumat Uita tot ce stii despre traume - Dr. MaryCatherine McDonald


Corpul tău îți arată calea spre vindecare, chiar și atunci când nu îi înțelegi reacțiile și durerile.


Mulți dintre noi am crescut cu ideea că doar oamenii fragili, vulnerabili și „greșiți” rămân traumatizați după experiențe nefericite. Dr. MaryCatherine McDonald, cercetător specializat în psihologia traumei, îți arată însă că singurul lucru greșit este înțelegerea defectuoasă a traumelor de către o societate care zădărnicește eforturile oamenilor de a se vindeca.


Dr. McDonald este ea însăși o supraviețuitoare a unor tragedii care i-au marcat viața. Trăind cu migrene îngrozitoare, atacuri de panică și amețeli cumplite, autoarea a vrut să înțeleagă de ce corpul ei reacționează astfel. După ani de cercetare, ea vine cu o abordare complet nouă privind vindecarea traumei, înlocuind preconcepțiile societății cu cele mai recente descoperiri din neuroștiință și psihologie.


Printr-un set de practici și instrumente testate de ea și de pacienții săi, dr. McDonald te învață și pe tine cum să înțelegi mai ușor reacțiile unui corp care pare să lucreze împotriva ta. În ultimii zece ani, ea a lucrat cu o varietate de oameni, inclusiv veterani de război și oameni aflați pe patul de moarte, și a realizat că toți au în comun un lucru: nevoia disperată de a se simți stăpâni ai propriilor vieți. Ce au învățat cu toții după întâlnirea cu dr. McDonald?


„Deși putem fi înfrânți, sfărâmați sau plini de vânătăi, nu putem fi distruși. În realitate, suntem indestructibili.”


Această carte e pentru tine dacă:    

                       

-         Vrei să îți înțelegi reacțiile corpului în fața disconfortului emoțional;

-         Ai trecut printr-un divorț, printr-o relație toxică, ai fost neglijat sau abuzat;

-         Te simți lipsit de speranță și nu mai ai putere să te ridici din pat;

-         Vrei să ajuți o persoană care se confruntă cu efectele traumei;


Această carte te va învăța:


-        Să scapi de sentimentele de rușine și vinovăție pentru ceea ce simți;

-        Să găsești sursa suferințelor pe care nu ți le poți explica;

-        Să abordezi trauma și reacțiile corpului prin metode și practici noi;

-        Să îți înfrunți propriii demoni, făcând pace cu trecutul;

-        Să accepți că ești vulnerabil fără ca ceva să fie „greșit” la tine;


Recenzii


Experiența mea cu această carte a fost complet diferită!


„Am încercat să citesc multe cărți despre traume și am avut mari dificultăți în a le termina. Majoritatea sunt extrem de deprimante! În schimb, experiența mea cu această carte a fost complet diferită. Nu a fost deprimantă, mi s-au prezentat multe studii noi, dar și povești reale foarte încurajatoare, care m-au învățat că e foarte important să-mi învăț corpul cum să reacționeze în momentele grele.” ― Carla


Am simțit că sunt înțeleasă și susținută, fără să mi se pună etichete.


„Unul dintre cele mai interesante aspect ale cărții este faptul că Dr. MaryCatherine îți reamintește constant că felul în care corpul tău reacționează la traumă nu este greșit. Acest mesaj e extrem de important într-o lume în care trauma este stigmatizată și înțeleasă greșit. Poveștile din carte m-au ajutat enorm să renunț la convingerea că e ceva greșit cu mine.” ― Laura


Captivantă! Va atrage atât profesioniștii, cât și cititorii obișnuiți.


„ Dr. McDonald a făut un miracol scriind o carte care subliniază atât de bine cele mai recente descoperiri despre trauma emoțională. Poveștile reale ale pacienților săi se împletesc cu explicații ușor de înțeles despre modul în care funcționează un creier rănit. Până la finalul cărții, vei înțelege cum să răspunzi la semnalele pe care ți le transmite sistemul tău nervos, în momentele dificile ale vieții.” ― Alex


Metodele din carte mi-au schimbat viața!


„Vă spun cu lacrimi în ochi că nu credeam că o să iubesc din nou viața. Am suferit enorm, așa că de-a lungul timpului am participat inclusiv la workshop-uri despre vindecarea traumelor. Plecam de acolo rușinată că poate durerea mea nu e atât de mare precum cea a altor oameni sau, din contră, plecam cu un puternic sentiment de vinovăție pentru felul în care mă simt. Cartea asta mi-a redat speranța și am învățat să-mi gestionez gândurile și trăirile.” ― Rebeca

 

Fragment

„Acesta este unul dintre aspectele experienţelor traumatice care le face să fie atât de profund zguduitoare: rana nu se limitează la o singură zonă. Ea reverberează în toate. Ne marchează întreaga viață cu un nou înţeles. Suntem confruntați nu doar cu consecinţele evenimentului traumatic, ci şi cu înspăimântătorul și obsedantul adevăr pe care evenimentul îl face vizibil – anume că o vulnerabilitate ne expune toate vulnerabilităţile. Acest adevăr are forță mare de contagiune și se răspândește cu viteză în tot restul vieţii noastre, colorând totul cu panică şi groază. Viaţa devine brusc insuportabilă.”


Rezumat Imi iau puterea inapoi - Donald M. Epstein


Vindecă-ți sufletul pentru a-ți vindeca trupul!

 

Acest ghid te va purta dincolo de cărțile tradiționale care îți vorbesc despre vindecare. Dr. Epstein, inventatorul tehnicii revoluționare Network Spinal, te invită să descoperi o perspectivă fascinantă asupra relației complexe dintre minte, trup și suflet, arătându-ți cum poți aduce mai multă armonie în corpul tău fizic, pornind de la motorul central al ființei umane – creierul. 

 

Acum e momentul să pornești într-o călătorie către conștientizarea spirituală, care îți arată cum îți poți folosi mintea și gândurile pentru a restabili echilibrul sufletului și al trupului!

 

După ce a observat mii de oameni atât în practica sa de zi cu zi, cât și în cadrul seminariilor susținute, Dr. Epstein a descoperit douăsprezece ritmuri de bază sau etape ale conștiinței umane. Fiecare etapă înseamnă un pas în plus spre vindecare, astfel că, parcurgând cartea, ajungi să te dezbraci de traume, abuzuri sau rușini, ca de o haină mult prea strâmtă.

 

Cele douăsprezece etape te poartă dincolo de simptomele pe care le ai, cercetând cauzele lor. Astfel, vei învăța cum bolile cronice sunt rezultatul afecțiunilor din plan psihic și emoțional, dar și cum relațiile toxice au la rădăcină sentimentele și trăirile reprimate.

 

Această carte îți răspunde la întrebările:

 

·        De ce mă îmbolnăvesc mereu?

·        De ce mă simt blocat în trecut?

·        De ce nu pot avea o gândire optimistă?

·        De ce sunt stresat chiar și când pare că mă relaxez?

·        De ce mă simt străin de mine?

 

Acum e momentul să întorci privirea către adâncurile inimii tale rănite și să-ți alini sufletul conștientizând durerile trecute!

 

Recenzii de la cititori

 

Ar trebui tradusă în cât mai multe limbi, în beneficiul omenirii!

 

„Am rămas uimită de puterea aceastei cărți! O abordare holistică grozavă și atât de practică! Nu am citit niciodată multe cărți ca aceasta! Un prieten de-al meu, chiropractician, mi-a spus că această carte ar trebui tradusă în cât mai multe limbi posibil, în beneficiul omenirii!”. – Don

 

Această carte este dovada că ne putem vindeca trup-minte-suflet…

 

„M-a durut atât de tare când am căzut. Dar am și mutat munții din loc atunci când m-am ridicat... Așa că vă rog din suflet, pe voi, pe cei care cred că e imposibil să-ți schimbi viața. Vă rog să nu-i deranjați pe cei care știu că e posibil! Această carte este dovada că ne putem vindeca trup-minte-suflet.” – Cati

 

Bolile sunt rezultatul unor energii negative

 

„Dr. Epstein a împărtășit abordarea sa complet unică și diferită a bolilor, arătându-ne atât de clar care este drumul spre vindecare. Că vorbim de artrită, reumatism, astm, cancer sau boli autoimune – toate sunt rezultatul unui energii negative, acumulată în plan psihic și emoțional. Atunci când începem să vedem corpul ca pe o oglindă a ceea ce s-a întâmplat la nivelul minții, are mult mai mult sens înțelegerea schimbărilor produse în corpul fizic.” – Mary

Detalii produse
Despre Donald M. Epstein
Donald M. Epstein
Biografie
Donald M. Epstein este chiropractician și, totodată, inventatorul tehnicii revoluționare Network Spinal, care a avut un impact semnificativ în domeniul sănătății pentru diagnosticarea și tratarea tulburărilor musculo-scheletice. Începând cu anul 1983, Dr. Epstein și-a dedicat timpul instruind studenți și chiropracticieni în devenire, pentru a cunoaște îndeaproape această metodă revoluționară, care a ajutat la vindecarea a milioane de oameni din întreaga lume.
Autorul cărților:
Despre Dr. MaryCatherine McDonald
Dr. MaryCatherine McDonald
Biografie
Dr. MaryCatherine McDonald este life coach și cercetător specializat în psihologia traumei, a stresului și a rezilienței. Urmărindu-și misiunea de a destigmatiza problemele de sănătate mentală și de a încuraja oamenii să se vindece prin înțelegerea a ceea ce simt și trăiesc, dr. McDonald a lucrat de-a lungul timpului cu o mare varietate de oameni: veterani de război; medici din cadrul secţiilor de urgenţă sau de terapie intensivă; victime ale agresiunilor sexuale; copii abuzaţi sau neglijaţi; persoane care au pierdut pe cineva apropiat; bolnavi în fază terminală; oameni care încearcă să-şi revină după o despărţire sau un divorţ. Pe toți i-a ajutat să se simtă din nou stăpâni ai propriilor vieți.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.75

20 recenzii

5 stele

15

4 stele

5

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Adina Lupașcu

Uită tot ce știi despre traume” este o lectură extrem de informativă și care te ghidează spre introspecție. Autoarea reușește să ofere un set de instrumente practice care pot fi aplicate în viața de zi cu zi pentru a gestiona și vindeca traumele. Ar fi fost utilă includerea unor exemple mai variate din diferite contexte sociale pentru a oferi o perspectivă mai largă asupra modului în care trauma afectează diferiți indivizi.

Recenzie pentru cartea Uită tot ce știi despre traume

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Victor Marinescu

Cartea oferă o viziune holistică asupra traumei și vindecării, prezentând într-un mod cuprinzator știința din spatele traumei.

Recenzie pentru cartea Uită tot ce știi despre traume

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Rusu

Cartea oferă noi perspective asupra cercetării și terapiei traumei. Instrumentele practice sunt ușor de înțeles și de aplicat.

Recenzie pentru cartea Uită tot ce știi despre traume

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Grigore

Cartea încurajează o abordare fără judecată a traumei și oferă explicații detaliate ale mecanismelor de gestionare ale acesteia Include o varietate de exerciții terapeutice. Totuși, unele exerciții ar putea să nu fie potrivite pentru toți cititorii.

Recenzie pentru cartea Uită tot ce știi despre traume

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela Radulean

Am simțit că mi-am redescoperit puterea interioară. Cartea m-a ajutat să înțeleg că multe dintre problemele mele fizice au rădăcini emoționale și psihice. Recomand cu căldură oricui simte că este blocat în viață și caută o cale de a merge mai departe.

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Oana Vlad

Citind „Îmi iau puterea înapoi” de Dr. Epstein, am avut o revelație personală asupra propriei sănătăți și stări emoționale. Are o abordare complet nouă asupra modului în care ne putem vindeca trupul prin vindecarea sufletului.

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Florea Ana

Recomand această carte oricui caută nu doar o vindecare fizică, ci și o transformare spirituală și emoțională. Aici găsești o hartă clară pentru vindecarea traumelor și a blocajelor emoționale

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Irina Voicu

O carte de referință pentru oricine dorește să înțeleagă legătura dintre stările emoționale și sănătatea fizică.. oferă soluții practice pentru restabilirea echilibrului

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
Nou
-20%
Vindecă-ți rădăcinile

Vindecă-ți rădăcinile

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
BestSeller
-22.3%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 34.9 Lei
-10%
Darul constelațiilor

Darul constelațiilor

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-11.1%
Nou
-20%
BestSeller
-36.2%
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
-55.7%
-15%
Meditati cu noi

Meditati cu noi

PRP: 75 Lei 63.75 Lei
-30.1%
Nou
-30.1%
Dovezi ale vieții de apoi

Dovezi ale vieții de apoi

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Nou
-18.4%
Limbajul secret al chipului

Limbajul secret al chipului

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-30.1%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
BestSeller
-25%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 45 Lei
BestSeller
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
-59.4%
Puterea simplității

Puterea simplității

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-18.4%
Destinul ascuns în numere

Destinul ascuns în numere

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
PRP: 95 Lei

64 Lei