Bianca P. FlorentinaElle Kennedy

Pachet Tineri Delicventi

PRP: 154.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
95 Lei

Descoperă două serii pline de pasiune și suspans, care te învață că nu nu există o formă mai puternică de rebeliune decât dragostea!


Alegerile greșite din trecut i-au adus protagoniștii acestor povești în instituții private și bine păzite, dar asta nu îi oprește pe tineri să își exploreze sentimentele, abilitățile și bineînțeles, limitele. Dacă o iubire interzisă și periculoasă sună palpitant în momentul de față, pregătește-te să te furișezi pe holuri întunecate, să te răzvrătești împotriva conducerii și să experimentezi dragostea așa cum nu ai mai făcut-o până acum... în secret! 

Descoperă două serii pline de pasiune și suspans, care te învață că nu nu există o formă mai puternică de rebeliune decât dragostea!


Alegerile greșite din trecut i-au adus protagoniștii acestor povești în instituții private și bine păzite, dar asta nu îi oprește pe tineri să își exploreze sentimentele, abilitățile și bineînțeles, limitele. Dacă o iubire interzisă și periculoasă sună palpitant în momentul de față, pregătește-te să te furișezi pe holuri întunecate, să te răzvrătești împotriva conducerii și să experimentezi dragostea așa cum nu ai mai făcut-o până acum... în secret! 

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - SYNN Greșeli colosale

Format
130x200
Număr pagini
416
Editura
Bookzone
Autor
Bianca P. Florentina
Anul publicării
2023
ISBN
9786303050102
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Tineri Delicventi - Bianca P. Florentina, Elle Kennedy

SYNN #1 Greșeli colosale - Bianca P. Florentina


Unele traume nu se vindecă niciodată. Dar iubirea le poate face mai puțin dureroase...


Cum să pierzi totul într-o singură noapte și să uiți să mai zâmbești... Acest roman scoate în evidență suferința și fragilitatea personajelor, aducând în prim-plan trecutul sfâșietor al două suflete rănite, care încearcă să rămână împreună în ciuda intrigilor familiale, a bolilor mintale și a speranțelor distruse.


Pentru prima data, Soarele și Luna se întâlnesc și se privesc față în față!


Synn și Haza sunt ca Soarele și Luna. Singurul lucru pe care îl au în comun este partea întunecată de care niciunul nu poate scăpa. Pentru că Haza a zâmbit atât de mult, încât a uitat să mai plângă. Și pentru că Synn a plâns atât de mult, încât a uitat să mai râdă.

 

Diferiți, dar mistuiți amândoi de suferințe imense, provocate de moartea teribilă a unor persoane dragi, Synn și Haza se întâlnesc la limita dintre realitate și nebunie, între pereții Institutului Cavarty Hope, un centru pentru tineri cu probleme de sănătate mintală, unde secrete adânc îngropate și crime nebănuite ies la iveală. Să fie totul o plăsmuire a minții lor fragile? Sau chiar sunt oameni care le vor răul? Ce ascunde acest loc?


Cei doi îşi dau seama rapid că nu sunt în siguranță în institut, iar lupta pentru supraviețuire și iubire abia începe.

 

SYNN #2 Adevărul te sfâșie - Bianca P. Florentina


Synn a fost prea mult timp prizonierul propriilor gânduri, luptându-se cu demonii trecutului pentru a face față fiecărui nou răsărit. În mijlocul infernului, a întâlnit-o pe Ea, singura fată alături de care ar putea clădi un viitor într-o lume fără garanții… o lume care se scufundă în apele întunecate și reci ale imaginației sale.


Hazel știe că El, băiatul cu geacă de piele și cicatrici ascunse de cerneală neagră, poate să îi distrugă tot progresul la clinica de reabilitare a tinerilor cu comportament deviant, Cavarty Hope. Dar libertatea nu înseamnă întotdeauna salvare... și nici captivitatea nu înseamnă suferință, când atingerea lui o readuce la viață.


Synn și-a oferit 365 de zile pentru a găsi un sens în dezordinea din mintea lui. Acum că timpul este pe terminate, Hazel se luptă să îi dovedească băiatului pe care îl iubește că inimile lor bat cu aceeași intensitate, chiar dacă bat în contratimp… Când o singură alegere este de ajuns pentru a nărui totul, va deveni ea lumina din întunericul lui sau la final vor alege să se stingă împreună?

 

Intrusul - Elle Kennedy


O nouă poveste irezistibilă de la autoarea seriilor fenomen Off-Campus și Avalon Bay. Cu o mulţime de pasiuni, intrigi și secrete, această serie te cucerește cu fiecare paragraf!


Bun-venit la Sandover, locul unde moștenitorii problematici ai familiilor bogate sunt trimiși să-și pună viața în ordine sau să-și ascundă indiscrețiile. 

RJ este un hacker genial care, în ultimul an de liceu, nu își dorește nimic altceva decât să fie lăsat în pace. Dar planurile îi sunt date peste cap atunci când mama lui decide să se căsătorească cu un milionar pe care abia l-a cunoscut. Cu noi provocări la orizont, o nouă școală privată și un nou coleg de cameră, RJ se simte ca un intrus în noua sa viață. Asta până când Sloane Tresscott apare în viața lui și totul se schimbă.


 Sloane este fiica directorului școlii, „prințesa de gheață” de care niciun student nu are voie să se apropie. Doar că RJ nu poate să reziste unei asemenea tentații, mai ales atunci când fata pare hotărâtă să îi ignore întreaga existență.

 

Cu ajutorul noilor săi prieteni, el încearcă să-i câștige inima lui Sloane... chiar cu prețul vieții. Iar Duke, fostul iubit al fetei și regele oficial al campusului, este hotărât să-l facă să plătească scump pentru îndrăzneala sa.


Va reuși RJ să topească inima de gheață a lui Sloane? Sau barierele create de ea vor fi prea puternice pentru a face loc iubirii?

 

Rebela - Elle Kennedy


Academia Sandover își redeschide porțile pentru încă o aventură plină de dramă, iubire și suspans.


Va putea o fată bună să reziste tentației unei școli pline de băieți răi? 


Casey Tresscott simte că viața ei nu îi mai aparține. Zilele îi sunt marcate de bârfele și răutățile colegilor de liceu, în timp ce noaptea, fragmente din ziua accidentului îi invadează visele. Până și precauțiile bine intenționate ale familiei îi dau senzația că este făcută din sticlă, gata să se sfărâme în orice moment. Singura persoană care nu o tratează ca pe un copil este Fenn, cel mai popular băiat din campus, care are mulți prieteni și chiar mai multe cuceriri.


Fenn poate transforma fiecare lacrimă a lui Casey într-un zâmbet, dar prietenia lor este pe cât de fascinantă, pe atât de periculoasă, deoarece el ascunde un secret. Iar Casey este sătulă de șoapte și uși încuiate.  


Hotărâtă să își ia destinul în propriile mâini, Casey se dezice de reputația de fată cuminte ‒ îşi confruntă agresorii și caută pe cont propriu răspunsuri în legătură cu noaptea în care aproape a murit.


Dar oare este pregătită pentru ce va descoperi? Și, la final, va mai fi Casey aceeași fată de care s-a îndrăgostit Fenn?

Detalii produse
  • Rebela Rebela
  • Format 130x200
  • Număr pagini 416
  • Editura Bookzone
  • Autor Elle Kennedy
  • Anul publicării 2023
  • ISBN 9786303051154
  • Scor Bestseller
Despre Bianca P. Florentina
Bianca P. Florentina
Biografie
Bianca P. Florentina și-a descoperit pasiunea pentru citit de la vârsta de cincisprezece ani. Totul a început într-un moment extrem de întunecat din viața sa, când suferea de bulimie și depresie. Lumea cărților a salvat-o. În prezent scrie despre adolescenți și abordează deschis teme precum sănătatea mintală sau traumele din copilărie. Cea mai mare bucurie a autoarei este atunci când primește mesaje de la cititori, iar aceștia îi spun cât de mult îi ajută scrierile sale, la rândul ei simțind că întoarce binele înapoi. Romanul de debut al autoarei este o poveste împletită cu imaginarul și trăirile proprii, încărcată de suferință, dar și de puterea vindecării sufletești prin găsirea iubirii de sine.
Autorul cărților:
Despre Elle Kennedy
Elle Kennedy
Biografie
Elle Kennedy este autoarea a peste 40 de romane de dragoste și suspans, printre care se numără și seriile fenomen Off Campus, Briar U și Avalon Bay. Traduse în peste 20 de limbi, cărțile scrise de Elle Kennedy au dominat clasamentele New York Times, Wall Street Journal și USA Today și au ajuns în mâinile a milioane de cititori din întreaga lume. Originară din Toronto, Ontario, Elle Kennedy a visat întotdeauna să devină scriitoare și să împărtășească lumii povești de dragoste cu eroine puternice și inteligente, care nu se mulțumesc cu puțin. Romanele lui Kennedy sunt adevărate bijuterii, pline de umor, pasiune, mister și magie.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.89

28 recenzii

5 stele

25

4 stele

3

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


T

Teodora H. Ștefania

Synn #2

Uff, nici nu știu cu ce să încep. Am fost foarte entuziasmată când am început să citesc volumul doi și vă promit că dă dependență. Starea nu se va opri la o singură emoție. Într-o singură pagină poți să râzi ca la finalul ei să plângi. Fazele amuzante au mai risipit din grija pentru personaje. Zic asta pentru că trăiești cu ele tot ceea ce se întâmplă. La un moment dat chiar ma enervat o chestie de voiam să intru acolo în carte să le fac eu ordine în viață personajelor. 🤣🤣 Am rămas surprinsă de evoluția acestui volum. Bianca ne-a expus și modurile în care Synn a fost torturat și felul în care păpușarii principali s-au jucat cu mintea lui. Un băiat care nu avea nimic a ajuns să piardă și puținul ce ÎL avea, singurele lucruri ce le deținea. Sufletul și mintea. Pot să spun mai multe dar trebuie neapărat să citiți ca să înțelegeți. Noroc de Haza care a fost mereu acolo pentru el. Haosul ce lovește Cavarty Hope pun în dificultate toate personajele. Vezi nebunia adevărată izvorând din fiecare dar într-un final îți dai seama că cei mai periculoși demenți din centru sunt chiar cei ce îl conduc. Faptul că se joacă cu pacienții și scăpă nepedepsiți, că speri să se fi terminat tortura protagoniștilor când crezi că cineva a ieșit din ecuație doar ca să apară mai târziu și să le dea viețile peste cap, toate acestea te vor face să nu îți mai dezlipește degetele de carte. Despre Haza aș putea să pun multe, din primul volum facem cunoștință cu trecutul ei și faptul că datorită copilăriei a ajuns acum în centrul de boli mintale. Însă povestea ei este mult mai mult de cât atât. Haza sub firea ei de conducătoare, fată tare și puternică se ascunde o copilă speriată , care nu a primit ajutorul și sprijinul de care a avut parte și nici nu a cunoscut iubirea familiei. Singura ei alinare erau amintirile cu fratele ei. Îngerul ce ia călăuzit întregul drum până într-un moment în care și acesta a dispărut deși adevărul e mult mai crud. Am rămas plăcut surprinsă să citesc despre descrierile bolilor de care suferă Synn și Haza. Bianca a reușit sa expună foarte concret și real sentimentele, stările și modul în care acestea se desfășor, simptomele de care suferă și multe altele. Chiar dacă e spre final nu e de ocolit faptul că ilustrațiile Cristinei exprima atât de bine ceea ce simt personajele, ceea ce noi doar ne imaginăm , Cristian a reușit sa ne aducă mai aproape de Synn și Haza. Jurnalul Hazei a prins viață prin mâinile Cristinei și descrierile Biancăi. Momentele tragice au fost marcate la fel de superb precum și cele în care cei doi s-au apropiat. Acum spre sfârșit pot sa spun: Ce a fost cu finalul acela Bianca? 🫣🫣🫣Rotițele din mintea mea fac atât de mult zgomot încât se pot auzi până la Cavarty Hope😅🤣🤣🤣 Pe bune chiar nu mă așteptam🫡🫡Jos pălăria 😅😅🥰🥰 Și faptul că a trebuit să aștept după primul volum și abia la al doilea se întâmplă acel ceva între Haza și Synn iar apoi Hazel...... (va las pe voi sa aflați) a fost magnific tot. Suspansul, acțiunea, micile momente dintre cei doi. Ceva ce nu mi-a plăcut: Nu aș putea să spun. Seria Synn greșeli colosale nu este genul pe care îl citeam înainte. Însă de la apariția lui pe Wattpad, pot să spun că acum este unul pe care îl caut. Synn-Greșeli colosale #1 și Synn-Adevărul te sfâșie #2 e atât de complex încât găsești de toate. Acțiune, este. EnemisToLovers, este. Boli Mintale și descrierea lor, este. Prietenie, este. Ura între personaje, este. Și multe altele pe care nu le mai exemplific acum. Deci eu nu am găsit nimic de neiubit la această serie❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥❤️‍🔥 Mă opresc aici, pentru o experiență autentică... Citiți Cartea, e magnifică.

Recenzie pentru cartea Synn #2

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Vlaicu

Super carte

S-a terminat mai mișto decât primul volum. 😎 Nu credeam ca se va întoarce Gabe, după ce s-a întâmplat. Vreau următorul volum neapărat

Recenzie pentru cartea Rebela

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Geo Marcovici

„Rebela” de Elle Kennedy ne oferă o nouă poveste intensă, cu multe răsturnări de situație, adevăruri ce stau să iasă la iveală și decizii de moment ce pot avea efecte puternice în viitor. Este povestea plină de emoție a lui Fenn și Casey, doi tineri care m-au intrigat pe parcursul primului volum al seriei.

Recenzie pentru cartea Rebela

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Maria Vlaicu

Ce mai buna cartea din acest an.

La un moment dat mi se părea ca acțiune era pe repede înainte, TB sa aibă mai multe pagini Era foarte mișto RJ, stiam ca o sa ia o decizie buna și totul se va termina cu bine. Sunt curiosa sa vad ce va face fratele lui vitreg Fenn cu sora protagonistei.

Recenzie pentru cartea Intrusul

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Geo Marcovici

Ce legătură poate exista între un băiat din clasa de mijloc și unul bogat?

"Intrusul" de Elle Kennedy m-a tentat de când a apărut, dar după ce am citit niște păreri total diferite despre această carte, am devenit și mai hotărâtă să o citesc! Sincer, deși a fost altceva față de ce am citit până acum de la autoare, această poveste este autentică.

Recenzie pentru cartea Intrusul

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ilisman Maria

Cartea asta mi-a dovedit că un autor poate să fie un autor bun și fără sa exagereze cu scenele de smut. Am apreciat conexiunea dintre personaje, este prima carte citita de mine care are acțiunea intr-un centru de reabilitare psihică. Fiecare personaj e mai trăsnit decât celălalt, Haza e o comoară de față. Ea și Unicornii ei îmi fac ziua mai bună, dar în momentele sale negre, mă îngrozește. Cred că n-am mai citit o carte în care ambele personaje principale sunt la fel de grav distruse, fiecare având demonii săi. Synn e prins în trecutul său, tulburat de amnezie și de moarte iubitei sale (pe care refuz să cred că el a ucis-o) iar Hazel fără el... ei bine, deși ea a ucis cu adevărat monstrul care a agresat-o, încă este tulburată de amintirea acestuia și de calvarul prin care a trecut-o. De altfel, ador toate personajele secundare, m-am atașat de fiecare. Nespălatul Marvin cu extratereștrii lui mă surprinde de fiecare dată, Albyn este un scump și un prieten adevărat pentru Haza, Bătăușl Xavi mă enervează, nemernicul ăla chiar nu înțelege ca Haza nu o sa fie niciodată soția lui, nu?😂 Barbie și peretele ei cu "penisuri" e genială, o ador. J.J. și păpușă ei, pardon, Bille (nu-i spuneți ca am numit-o papusa ca nu vreau sa dispar la fel ca și Cass) e o dulceață, dar tind să cred că ascunde ceva mai profund. C-un ziceam, ador toate personajele. Chimia dintre ele este formidabila și ador cum synn și haza, deși uneori se considera dușmani, ori de câte ori unul dintre ei da de greu sau ajunge la carecera, ori încearcă sa se sinucidă, celalalt apare și e dispus sa facă totul pentru a-l salva. Aștept cu nerăbdare celelalte volume.

Recenzie pentru cartea SYNN Greșeli colosale

0

Răspunde

Comentarii(2)

Sorescu

Ați povestit toată cartea și păcat că am citit, așa nu o mai cumpăr că am citit acum pe scurt relatată de dvs, păcat, data viitoare abtineti-va de la astfel de commentari

Sorescu

C

Camelia Mirela

O carte intensa. Cu o poveste extraordinara, care te tine prins in acțiune si care are o semnificație aparte. Am adorat cartea si personajele inca din primele pagini. O recomand cu drag. 🤍

Recenzie pentru cartea SYNN Greșeli colosale

1

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-37.9%
Baiatul cel bun

Baiatul cel bun

PRP: 49.9 Lei 30.99 Lei
-38.9%
Adevarul - Elle Kennedy

Adevarul - Elle Kennedy

PRP: 48.9 Lei 29.9 Lei
-38%
Greșeala - Elle Kennedy

Greșeala - Elle Kennedy

PRP: 42.9 Lei 26.6 Lei
-38.4%
Scopul - Elle Kennedy

Scopul - Elle Kennedy

PRP: 46.9 Lei 28.9 Lei
-38.4%
Finalul - Elle Kennedy

Finalul - Elle Kennedy

PRP: 46.9 Lei 28.9 Lei
-38.9%
Pactul - Elle Kennedy

Pactul - Elle Kennedy

PRP: 48.9 Lei 29.9 Lei
-45.1%
BestSeller
-46.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 26.9 Lei
Scrisoare
Nou
-8.3%
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

PRP: 59.9 Lei 54.9 Lei
Scrisoare
Nou
-26%
-75.7%
Femei care stiu ce vor

Femei care stiu ce vor

PRP: 49 Lei 11.9 Lei
Nou
-35.6%
-79.8%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
BestSeller
-71.6%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 13.9 Lei
-77.2%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 8.9 Lei
-79.8%
Nou
-50.1%
Foarte bine, mulțumesc

Foarte bine, mulțumesc

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
-69.5%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 11.9 Lei
-79.8%
Un gram de furie

Un gram de furie

PRP: 49 Lei 9.9 Lei
-50.1%
Ne vedem pe malul lacului

Ne vedem pe malul lacului

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
-52.1%
Dragoste şi alte cuvinte

Dragoste şi alte cuvinte

PRP: 49.9 Lei 23.9 Lei
-82.3%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 6.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-18.4%
Ultimul foc #2

Ultimul foc #2

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-69.6%
Cum să mergi mai departe

Cum să mergi mai departe

PRP: 49 Lei 14.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Tineri Delicventi

-69.6%
SKiN Vol. 2

SKiN Vol. 2

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
-71.4%
SKiN Vol. 4

SKiN Vol. 4

PRP: 59 Lei 16.9 Lei
PRP: 154.8 Lei

95 Lei