Andrea Fowler

Pachet SKiN - 4 Volume

PRP: 216 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
79 Lei

Povestea care reușește să distrugă toate stereotipurile legate de băieții răi și fetele bune!


Sin este doar un actor aflat la început de drum pe scena dragostei, dar asta nu îl face mai puțin dezirabil, ci îi oferă o aroganță menită să atragă și să îi complice viața lui Skye. Când cunoști vinovatul inimilor frânte, ar trebui să stai departe de el, nu?


Inițiază-ți spiritul în arta iubirii alături de Skye și Sin în „SkiN”, povestea cu una dintre cele mai rapide și spectaculoase ascensiuni pe Wattpad!


Seria cu peste 2 milioane de cititori pe Wattpad!

Povestea care reușește să distrugă toate stereotipurile legate de băieții răi și fetele bune!


Sin este doar un actor aflat la început de drum pe scena dragostei, dar asta nu îl face mai puțin dezirabil, ci îi oferă o aroganță menită să atragă și să îi complice viața lui Skye. Când cunoști vinovatul inimilor frânte, ar trebui să stai departe de el, nu?


Inițiază-ți spiritul în arta iubirii alături de Skye și Sin în „SkiN”, povestea cu una dintre cele mai rapide și spectaculoase ascensiuni pe Wattpad!


Seria cu peste 2 milioane de cititori pe Wattpad!

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - SKiN Vol. 1

Format
130x200
Număr pagini
464
Editura
Bookzone
Autor
Andrea Fowler
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700051
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet SKiN - 4 Volume - Andrea Fowler

Sin și Skye trăiesc într-o lume a măștilor, însă, atunci când iubirea își face loc în inimile lor, sunt forțați să-și asume cel mai dificil rol de până la acel moment și să devină ei-înșiși. Pe scenă și în afara scenei, atracția care îi leagă este electrizantă, însă este aceasta suficient de puternică pentru a-i ține împreună?


Pentru a-și salva iubirea, Sin și Skye trebuie să înfrunte secrete dureroase din trecut și să învețe să privească dincolo de aparențe. Povestea de dragoste care îi leagă este o poveste a maturizării, a descoperirii propriilor valori și, nu în ultimul rând, a definirii propriilor limite.


Trăiește alături de cei doi protagoniști o iubire plină de neprevăzut în care fiecare moment de calm este de fapt calmul de dinaintea furtunii. Seria-fenomen semnată de Andrea Fowler te va purta dincolo de cortinele sufletului uman și te va provoca să simți toate emoțiile care îi copleșesc pe cei doi tineri actori în drumul lor spre succes și iubire.

Recenzii


O armonie a cuvintelor, a sentimentelor și a emoțiilor

 „Talentul său de a scrie este uimitor, știind să creeze o armonie a cuvintelor, a sentimentelor și a emoțiilor. Limbajul folosit este artistic, cuvintele expresive formând o muzicalitate aparte. De fiecare dată când citesc, ori am fața toată un zâmbet, ori obrajii brăzdați de lacrimi, ori sufletul la gură. Iar de multe ori toate deodată. Rareori am întâlnit cărți așa bine scrise și mi-ar părea foarte rău să nu-i văd numele prin librării. Țin să menționez că am citit SKiN de vreo 5 ori și nu m-am plictisit niciodată. Din contră, emoțiile au devenit parcă mai mari.” – Dora


Nu ai cum să nu le iubești povestea

SKiN nu e tipul de poveste pe care doar o citești. O trăiești. O simți. Plângi, râzi, suferi, zâmbești. Fiecare cuvânt, fiecare replică, atent alese de scriitoare, i-au creat pe Skye și Sin. Le-au dat viață. Ca și cum ar fi în carne și oase, cu părți bune și părți rele, calități și defecte. Și nu ai cum să nu le iubești povestea. – Galaxy of Books and Thoughts


O surpriză extrem de plăcută de la început până la final

„Nu-mi încap în piele de bucurie când descopăr cărți spectaculoase scrise de autori români. Andrèa Fowler a reușit să ocupe un loc mare în sufletul meu cu ale sale cărți din seria SKiN, o serie care merită să ajungă la cât mai mulți cititori pasionați de dramă, iubire și multă adrenalină. Cărțile au fost o surpriză extrem de plăcută de la început până la final, șocându-mă cu fiecare ocazie și rupându-mi sufletul în mii de bucățele.” – Mădălina Diana, Goodreads


Autoarea mi-a dat libertatea de a mă regăsi printre rândurile înșirate pe hârtie

„Cartea m-a captivat, însă nu la fel de mult precum a făcut-o autoarea în sine. De la prima privire aruncată pe un fragment din această carte am înțeles că ceea ce are Andrèa este talent pur. Am citit sute de cărți și în niciuna nu am găsit ceea ce am găsit în SKiN. Dragoste, înțelegere, frăție, momente în care am simțit pur și simplu că mă aflam în acțiunea propriu-zisă.” – Patricia, Goodreads

Detalii produse
Despre Andrea Fowler
Andrea Fowler
Biografie
Andrèa Fowler și-a început cariera pe platforma Wattpad sub pseudonimul Pufoșenie. La vârsta de numai 15 ani, aceasta a depășit pragul de 1 milion de vizualizări. Acensiunea ei în lumea cărților este una fulminantă, în prezent având peste 5 milioane de vizualizări pe Wattpad. Însă nu doar numeroasele sale lucrări impresionează, ci și dedicarea din spatele cuvintelor îndrăgite de atât de mulți cititori. Andrèa Fowler scrie pentru suflete pierdute, iar caracterul său sensibil și visător o va ajuta cu siguranță să intre cu ușurință în sufletul viitorilor săi cititori.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.8

41 recenzii

5 stele

35

4 stele

5

3 stele

0

2 stele

1

1 stele

0


A

Alexandra Ioana Holeanca

Și acum ce fac cu viața mea?

Am terminat Skin!! Și acum ce fac cu viața mea?=))) Cărțile astea m-au făcut să râd, să vorbesc singură întrebându-mă "ce naiba e în neregulă cu oamenii ăștia" și să tropăi nemulțumită murmurând întruna "nu se poate așa ceva. Nu accept așa ceva" sub privirea confuză a mamei, să dansez de fericire și cel mai important, "datorită" domnului Leithold, sunt mai mult decât sigură că o să mor singură fiindcă așteptările mele au luat-o razna odată cu aceste cărți, în special cu volumul 2.

1

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandra Iacob

Sincer nu recomand..

Nu vreau să descurajez autoarea, dar nu am reușit să citesc toate volumele.. Am citit primul volum doar ca să nu-l las așa.. Mi s-a părut o lectură smucita.. Efectiv parcă eram într-un carusel care mă învârtea. Personajele păreau să aibă tulburări de personalitate.. Ba erau într-un fel, ba in altul. Am avut senzația că cineva a scris câteva pagini, apoi a continuat altcineva care știa vag ce s-a scris înainte și tot așa.. PS: donez toate cele 4 volume..

0

Răspunde

Comentarii(2)

L

Livia Anghelescu

Bună! Mai donezi cele 4 volume?

E

Elena Boștinaru

Bună! Mai sunt disponibile ?

A

Andreea Aldea

Vreau să încep prin a spune că o admir mult pe autoare pentru modul original în care construiește personajele, acțiunea și tot ce ține de fiecare „tărâm” în parte. Făcând parte dintre persoanele care au citit cartea mai întâi pe wattpad, am savurat la maxim scenele ce au fost adăugate în plus și mi-au plăcut toate schimbările ce au avut loc.

Recenzie pentru cartea SKiN Vol. 4

0

Răspunde

Comentarii(0)

N

Naomi Bledea

Relația dintre Skye și Sin, întreaga dinamică a acțiunii, întâlnirile care au fost atât de atent gândite și mi-au dat fiori. Felul de a scrie al Andreei te face să râzi și să plângi alături de personaje și te atrag în lumea lor. Ceea ce e genial.

Recenzie pentru cartea SKiN Vol. 4

1

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roxana Pătrașcu

Volumul 3 este cu siguranță preferatul meu din întreaga serie. Abia aștept continuarea!

Recenzie pentru cartea SKiN Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Denisa Galanton

O carte minunată.M a ținut cu sufletul la gură,am râs,am plâns ogrămadă și am simțit pe deplin. Abia aștept următorul volum,am rămas în suspans și cu inima frântă. Mulțumesc autoarei că a creat ceva atât de minunat și care mi-a cucerit inima de la primele pagini.

Recenzie pentru cartea SKiN Vol. 3

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Fanel Costache

Multumesc

Superba ,astept continuarea.

Recenzie pentru cartea SKiN Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Fanel Costache

Superba

Recenzie pentru cartea SKiN Vol. 2

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Andre

Obișnuiam să citesc această poveste pe Wattpad cu sufletul la gura când eram mai mică. Poate de acolo au venit și așteptările mele. Dinamica dintre personajele principale, Sin si Skye deși în mare parte captivantă şi amuzantă devine frustranta adeseori din cauza atitudinii lui Skye. Pe de altă parte, ceea ce a făcut povestea să scada atât de mult pentru mine este faptul că, deși a fost modificată pe alocuri pentru publicare, nu a primit o editare ca atare. În anumite puncte, dialogul devine forțat și neverosimil. Nu citesc în română des, însă nu ai auzi pe cineva că vorbește așa. De altfel, protagonista se repeta mai mult decât necesar, de multe ori la diferența de câteva propoziții reluând același șir de idei. Desigur, aceste lucruri s-ar fi putut scoate la editare, așa că nu blamez autoarea, mai degrabă lipsa de story-editing (care ar fi putut scăpa și de alte probleme minore precum apariția și dispariția lui Asaf în neant, înșiruirea de evenimente sau întâmplări care nu înainta defapt povestea, etc.). Ca să nu mai spun că am găsit 5 greșeli în cadrul cuvintelor de-a lungul cărții. A fost, în concluzie, o experiență dezamagitoare deoarece deși Sin și Skye încă au un loc special în inima mea și sunt curioasă ce v-a urma, toate cele menționat mai sus au redus din calitatea experienței.

Recenzie pentru cartea SKiN Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(1)

A

Alexandra Iacob

Ești curioasă ce VA urma.. Toți mai greșim 🙊

Z

Zenaida

Un final dulce-amar🥺 după care am nevoie urgenta de următorul volum. Ii iubesc pe Skye și Sin, sunt protagoniștii perfecți si in același timp cu defecte, insecurități și cu povești triste. Toate personajele mi s-au părut foarte bine construite! Asaf este un personaj influent, care si-a cladit personalitatea pe cartea "Cimentul" din anul 1960, de care sincer sunt extrem de curioasă acum. În acest volum aflam mai multe aspecte din trecutul multor personaje, Sin in special, mi-a frânt inima.

Recenzie pentru cartea SKiN Vol. 1

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
Scrisoare
Nou
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
Scrisoare
Nou
-21.2%
-49%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49.2%
BestSeller
BestSeller
-49%
O iubire de Craciun

O iubire de Craciun

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-49%
Plină de pasiune

Plină de pasiune

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-69.4%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 45 Lei
-40.8%
Cum să mergi mai departe

Cum să mergi mai departe

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-71.5%
BestSeller
-66.7%
-18.4%
Ultimul foc

Ultimul foc

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Synn #2

Synn #2

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-70.4%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 29 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-59.4%
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-70.4%
BestSeller
-30%
Până la sfârșit

Până la sfârșit

PRP: 60 Lei 42 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet SKiN - 4 Volume

BestSeller
-69.4%
Pachet Drako - 3 Volume

Pachet Drako - 3 Volume

PRP: 147 Lei 45 Lei
-59.9%
Pachet AME 3 Volume

Pachet AME 3 Volume

PRP: 147 Lei 59 Lei
BestSeller
-33.1%
Seria Culpables (Culpa mia)

Seria Culpables (Culpa mia)

PRP: 118 Lei 79 Lei
-40.7%
HEX Vol.  1 + 2 + 3

HEX Vol. 1 + 2 + 3

PRP: 167 Lei 99 Lei
BestSeller
-70.4%
Pachet Hazard - 2 Volume

Pachet Hazard - 2 Volume

PRP: 98 Lei 29 Lei
Nou
-49%
Pachet Seria Intrușii

Pachet Seria Intrușii

PRP: 147 Lei 74.9 Lei
-64.7%
Pachet Malakai - 4 carti

Pachet Malakai - 4 carti

PRP: 167 Lei 59 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-46.6%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 79 Lei
Transport
gratuit
-29.6%
Păcatele zeilor

Păcatele zeilor

PRP: 98 Lei 69 Lei
-70.4%
-43.5%
-59.9%
Pachet Axel

Pachet Axel

PRP: 147 Lei 59 Lei
-57.5%
Pachet Seria Driven - 5 carti

Pachet Seria Driven - 5 carti

PRP: 235 Lei 99.9 Lei
-56%
Pachet seria Again 5 Carti

Pachet seria Again 5 Carti

PRP: 225 Lei 99 Lei
-18.4%
Ultimul foc

Ultimul foc

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-59.9%
Pachet Anna Zaires 3 Carti

Pachet Anna Zaires 3 Carti

PRP: 147 Lei 59 Lei
-40.7%
BestSeller
-59.4%
Vorbeste cu mine

Vorbeste cu mine

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-49.2%
Lion: Drumul spre acasa

Lion: Drumul spre acasa

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-59.9%
PRP: 216 Lei

79 Lei