Emilia BendeacMihai BendeacMonica Heisey

Pachet Singur, dar fericit

PRP: 98.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
59 Lei

Dacă îți dorești să râzi în hohote, aceste cărți sunt pentru tine.


Dacă consideri că viața nu trebuie luată prea în serios, aceste cărți sunt pentru tine.


Dacă preferi să experimentezi în dragoste și să nu îți asumi angajamente complicate, aceste cărți sunt pentru tine.


Dacă nu-ți cauți jumătatea, pentru că știi că ești un întreg, aceste cărți sunt în mod sigur pentru tine. 

Dacă îți dorești să râzi în hohote, aceste cărți sunt pentru tine.


Dacă consideri că viața nu trebuie luată prea în serios, aceste cărți sunt pentru tine.


Dacă preferi să experimentezi în dragoste și să nu îți asumi angajamente complicate, aceste cărți sunt pentru tine.


Dacă nu-ți cauți jumătatea, pentru că știi că ești un întreg, aceste cărți sunt în mod sigur pentru tine. 

Livrare în România

2-4 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

2-4 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

Format
130x200
Număr pagini
336
Editura
Bookzone
Autor
Mihai Bendeac,
Emilia Bendeac
Anul publicării
2020
ISBN
9786069700136
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Singur, dar fericit - Emilia Bendeac, Mihai Bendeac, Monica Heisey

PREZENTARE FOARTE BINE, MULȚUMESC

 

După ce s-a remarcat ca maestră a comediei, în calitate de co-scenarist al unor seriale sclipitor de inteligente și debordând de umor situațional, ca

Schitt's Creek sau Working Moms, Monica Heisey debutează în literatură cu un roman savuros, unde își folosește spiritul satiric și inventivitatea comică pentru a investiga un divorț modern, cu toate complicațiile și crizele lui.

 

Maggie se simte bine. Foarte bine, mulțumesc. Desigur, e falită, bate pasul pe loc cu teza ei de masterat pe un subiect obscur, iar căsătoria ei a durat doar 608 zile. Dar la venerabila vârstă de 29 de ani, Maggie e hotărâtă să-și trăiască din plin noua viață de Divorțată Surprinzător de Tânără™.

 

Peripețiile lui Maggie pe aplicațiile de dating și experimentarea unor hobby-uri noi împreună cu prieteni mai vechi stârnesc hohote de râs, dar, dincolo de ele, autoarea sugerează subtil dezorientarea, disperarea și nevoia din ce în ce mai acută de sens și stabilitate.

 

Monica Heisey îți oferă veselie și sensibilitate, superficialitate și profunzime, și o viziune personală, intensă și neașteptată asupra ideii de iubire în zilele noastre.

 

RECENZII FOARTE BINE, MULȚUMESC

 

 

„Heisey captează perfect realitatea unei despărțiri urâte, și e cât se poate de înviorător. Să luăm în calcul și distribuția absolut adorabilă, și obținem comedia antiromantică perfectă.” – Bust Magazine

 

O tânără divorțată rătăcește prin hățișurile aventurilor amoroase moderne, ale prieteniilor adulte, ale tulburărilor emoționale și ale descoperirii de sine în acest roman tragicomic. Momente de durere sinceră, bucurie și autointerogatoriu se combină cu umor negru, pentru a crea un roman care izbutește să rămână captivant chiar și atunci când Maggie are o prăbușire inevitabilă. „Foarte bine, mulțumesc” e un roman formator pentru adulți care încearcă să se conecteze în epoca aplicațiilor.” – Shelf Awareness

 

„Comediana și scenarista TV Heisey livrează un roman de debut cuceritor de debut despre o candidată la doctorat care-și pierde busola după divorț. Cartea e foarte amuzantă chiar și în celr mai întunecate momente, iar modul în care Heisey ironizează viața urbană a milenialilor e foarte inspirat. Cititorii vor devora acest Jurnal al lui Bridget Jones conceput pentru epoca smartphone.” – Publishers Weekly

 

 

PREZENTARE JURNALUL UNUI BURLAC

 

„Jurnalul unui burlac. Conversații cu mama” este biografia vibrantă a uneia dintre cele mai cunoscute persoane publice din România, Mihai Bendeac. Umorul său unic și scrierea plină de emoție te vor însoți pagină cu pagină, încât vei uita că ții în mână o carte și ți-l vei imagina pe Mihai pe scenă, povestindu-ți emfatic episoade din viața sa. Întâmplările pe care a ales să le publice se desprind deseori de normalitate, indicând o sinceritate dusă la extrem și o creativitate debordantă. Mihai Bendeac te va uimi prin subiectele abordate și prin limpezimea gândirii sale. Vei descoperi că perspectiva sa de scriitor este deopotrivă brutală, comică și emoționantă. Cu toate acestea, ultimul cuvânt îl are mereu... mama.

 

“Varianta ideală pentru mine ar fi că oamenii să cumpere cartea și să nu o citească. De cumpărat, mi-aș dori să o cumpere pentru că realizarea dezideratului caritabil are o importantă deosebită. Aș vrea, totuși, să n-o citească pentru că mi s-a făcut frică. Iubesc sinceritatea. Dar excesul de sinceritate îți poate face rău. În cazul în care o vor citi, îi rog să mă ierte. Și pe mama o rog să mă ierte. Ce-a vrut ea și ce-am făcut eu... Cu toate astea, de zâmbit, e posibil să zâmbiți. De emoționat, e posibil să va emoționați. Mai departe... scrie în carte. Dacă veți găsi anumite întâmplări sau păreri a fi deranjante, șocante, revoltătoare, vulgare, imorale sau complet ireverențioase... AIA E! Îi mulțumesc mamei pentru încredere. Mulțumesc editurii pentru gestul superb de a dona și veniturile lor. Mulțumesc anticipat cititorilor care vor alege să o cumpere si să n-o citească. Faceți un lucru superb!”.

Mihai Bendeac

 

RECENZII JURNALUL UNUI BURLAC

 

„Dacă Nobel-ul pentru Literatură nu s-ar acorda pe criterii geopolitice, acest volum ar fi un candidat serios. Magistrală creație!” – M.B.

 

„De la Marin Preda încoace nu am mai întâlnit o asemenea desfășurare de geniu în proza românească.” – Mihai B.

 

„Cartea anului! O lectură ce-ți taie respirația.” – New York Limes

 

„Această operă literară pune România pe harta lumii. Ce carte! Doamne, ce carte...” – Lemon D. 

Detalii produse
Despre Emilia Bendeac
Emilia Bendeac
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Emilia Bendeac inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Emilia Bendeac se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Emilia Bendeac. Fiecare carte scrisa de Emilia Bendeac este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Emilia Bendeac in categoria Emilia Bendeac astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Mihai Bendeac
Mihai Bendeac
Biografie
Omul multiplelor talente, Mihai Bendeac este astăzi, înainte de orice, scriitor. Un scriitor care te va uimi cu deschiderea sa și cu subiectele abordate. Și care îți va arăta, prin volumul biografic de față, cine este cu adevărat Mihai Bendeac, dincolo de ocupații, dincolo de măști, dincolo de râsul său molipsitor.
Autorul cărților:
Despre Monica Heisey
Monica Heisey
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Monica Heisey inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Monica Heisey se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Monica Heisey. Fiecare carte scrisa de Monica Heisey este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Monica Heisey in categoria Monica Heisey astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.77

35 recenzii

5 stele

31

4 stele

2

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

1


E

Eliza Popovici

Am râs extrem de mult. O carte superbă despre tot ce trăiește o femeie părăsită.

Recenzie pentru cartea Foarte bine, mulțumesc

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihail Cercel

O carte grozava! Un Bendeac despre care imi facusem o parere nu tocmai buna, de la tv! Citindu-i cartea, parerea s-a schimbat total si merita tot respectul si aprecierea. Merita fiecare banut!

Recenzie pentru cartea Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Rebeca Maria

Doamne, cat am putut iubi aceasta carte!! Nu sunt eu fana nr.1 a autobiografiilor, dar Bendeac reuseste sa scrie intr-un fel in care sa te atraga si sa nu te poti opri din citit!! Credeti-ma cand va spun ca am ras, am plans si am rezonat cu randurile scrise mai mult decat as fi crezut! O recomand tuturor, mai ales ca banii stransi din vanzarea acestei carti sunt donati unei cauze nobile, asa ca daca nu v a placut, macar stiti ca nu v ati “irosit” o parte din salariu

Recenzie pentru cartea Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

1

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mihaela Gruescu

O recomand tututor

Mi-am cumpărat cartea acum câteva luni şi am simțit că vara aceasta este momentul oportun pentru a o citi. Nu regret deloc decizia luată. Am râs de la primul capitol. Pe lângă anumite capitole care sunt mai triste (dar care pot deveni o lecție din care avem ce învăța), această carte îți va oferi pe tot parcursul lecturii o stare de bine. Mi-a plăcut foarte mult sinceritatea cu care a fost scrisă, omul normal care a prezentat evenimentele aşa cum au fost ele şi limbajul simplu pe care l-a folosit. Nu mă aşteptam să o termin în 2 zile. Chiar pot spune că Mihai Bendeac (care nu este scriitor) a scris o carte mai bună decât alte cărți pe care le-am citit de la scriitori care au experiență. Edituriile ar trebui să țină cont de aceste lucruri atunci când decid să publice o carte. Este cartea pe care o recomand tututor şi trebuie să fie nelipsită din biblioteca fiecăruia. Aştept (Doamne ajută!) şi alte cărți pe care le va scrie!

Recenzie pentru cartea Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Bianca Surcel

in majoritatea timpului m-am fortat sa termin capitolul respectiv.

Recenzie pentru cartea Jurnalul unui Burlac. Conversații cu mama

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
Nou
-20%
Foarte bine, mulțumesc

Foarte bine, mulțumesc

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-56.7%
Eu, o  mama (im)perfecta?

Eu, o mama (im)perfecta?

PRP: 39 Lei 16.9 Lei
-63.5%
Cine nu e gata

Cine nu e gata

PRP: 49 Lei 17.9 Lei
BestSeller
-49%
Poezii si vorbe-n vant

Poezii si vorbe-n vant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-57.8%
-6.9%
BestSeller
-74.9%
-73.7%
14 zile în izolare

14 zile în izolare

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-59.4%
-74.6%
M-a înșelat, acum ce fac?

M-a înșelat, acum ce fac?

PRP: 39 Lei 9.9 Lei
-49.2%
Povești cenzurate

Povești cenzurate

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-35.3%
Flash-uri din sens opus

Flash-uri din sens opus

PRP: 40 Lei 25.9 Lei
-59.4%
Finlay Donovan e mortala

Finlay Donovan e mortala

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-70.4%
-20%
Cititorul din pestera

Cititorul din pestera

PRP: 29 Lei 23.2 Lei
-59.4%
-40%
Viata ca un rau

Viata ca un rau

PRP: 59.99 Lei 35.99 Lei
-35.2%

Cumparate impreuna cu Pachet Singur, dar fericit

BestSeller
-50.1%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 24.9 Lei
Nou
-20%
Foarte bine, mulțumesc

Foarte bine, mulțumesc

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-74.9%
PRP: 98.9 Lei

59 Lei