Gaur Gopal DasGelong ThubtenSanctitatea Sa Dalai Lama

Pachet Sfaturile calugarilor pentru implinire

PRP: 122 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
91.5 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Cartea intelepciunii

Format
110x130
Număr pagini
128
Editura
CURTEA VECHE
Autor
Sanctitatea Sa Dalai Lama
Anul publicării
2018
ISBN
9786064401328
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Sfaturile calugarilor pentru implinire - Sanctitatea Sa Dalai Lama, Gelong Thubten, Gaur Gopal Das

Secretele unei vieți fericite. Descoperă bucuria de a trăi! e un ghid simplu și eficient care ne ajută să navigăm printre provocările de zi cu zi pentru a ne îmbunătăți calitatea vieții și a reduce stresul.

Gândește-te că viața e ca o călătorie cu mașina, iar fiecare roată a mașinii înseamnă un punct de echilibru: viața personală, relațiile cu cei din jur, viața profesională și contribuția socială. Asta vei găsi între paginile cărții. O abordare pe cât de unică, pe atât de complexă, scrisă de unul dintre cei mai apreciați ghizi spirituali ai epocii moderne.

De-a lungul vieții împărțim timp și spațiu pentru oamenii și lucrurile care ne înconjoară, așteptând ca fericirea să vină automat în schimbul energiei pe care o depunem. Însă, fericirea vine atunci când ne simțim împăcați și fericiți cu viața pe care o trăim.

Nu degeaba se spune să ai grijă de obiceiurile tale pentru că ele vor deveni acțiuni. Iar aceste acțiuni ne îți modelează viața. Secretul e că mereu există soluții, iar această carte îți va arăta cum integritatea, fericirea și echilibrul pot construi viața pe care ți-o dorești.

A călători înseamnă a te descoperi! Gaur Gopal Das ne arată că fericirea nu e mereu unde ne așteptăm, dar poate fi găsită chiar și la capătul unui drum care pare fără sfârșit.

Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

Ești față-n față cu o carte motivațională, propriul tău ghid practic de meditație și mindfulness, un ghid accesibil și ușor de înțeles. Într-un secol atât de agitat în care omenirea traversează o stare continuă de neliniște, căutarea fericirii pare fără sfârșit.

Viața ne consumă pe interior și ne pune piedici ostile, iar o soluție în acest sens este să adaugi în biblioteca ta o carte de dezvoltare personală și motivațională care nu te va lăsa indiferent.

„Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” vorbește despre blocajele din calea dezvoltării personale, despre grijile care nu ne lasă să ne controlăm singuri viața, despre cum ne irosim o mare parte din resursele interioare pe lucruri superficiale, materiale, care nu fac decât să ne distrugă sufletul.

Citind această carte vei realiza că nu timpul rezvolă lucrurile, ci noi suntem cei care trebuie s-o facem.
Nu-ți poți trăi viața în compania celor mai dureroase gânduri și amintiri. Prin această carte Gelong Thubten îți arată calea de scăpare, ca de la suflet la suflet, pentru a cădea la înțelegere cu propria minte.

Scrierile autorului te vor provoca să nu mai aștepți o răsplată imediată sau o fericire care se naște instant din superficialitate.

Thubten îți arată în cartea „Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit” beneficiile meditației și calea către pacea interioară combinând experiența personală, tehnologia, psihologia și știința, surprinzător pentru un călugăr.

O carte motivațională ca o lecție complexă despre fericire la finalul căreia vei scapa de temeri și îți vei trăi viața așa cum îți dorești.

Cartea deșteptării

Oamenii au căutat mereu plăcerea. Acum, în epoca tehnologiei, distracția e la doar câteva clicuri distanță. Dar, paradoxal, se pare că suntem din ce în ce mai nefericiți. Și asta fiindcă, așa cum ne învață budismul, căutarea satisfacțiilor este ea însăși o formă a suferinței, pe care o considerăm, iluzoriu, ca fiind opusul plăcerii.

Există însă o cale de eliberare de suferință. Sanctitatea Sa Dalai Lama ne vorbește tocmai despre această cale. Îndemnurile laureatului Premiului Nobel pentru Pace la compasiune și toleranță sunt, cu siguranță, unele dintre cele mai înțelepte mesaje contemporane. Oamenii au căutat mereu plăcerea. Acum, în epoca tehnologiei, distracția e la doar câteva clicuri distanță. Dar, paradoxal, se pare că suntem din ce în ce mai nefericiți. Și asta fiindcă, așa cum ne învață budismul, căutarea satisfacțiilor este ea însăși o formă a suferinței, pe care o considerăm, iluzoriu, ca fiind opusul plăcerii.

Există însă o cale de eliberare de suferință. Sanctitatea Sa Dalai Lama ne vorbește tocmai despre această cale. Îndemnurile laureatului Premiului Nobel pentru Pace la compasiune și toleranță sunt, cu siguranță, unele dintre cele mai înțelepte mesaje contemporane.

Cartea înțelepciunii

Orice om năzuiește să aibă parte în viață de iubire, de înțelegere și de compasiune. Mai mult, își dorește să înțeleagă natura umană – cine este el, cine sunt ceilalți? Sfinția Sa Dalai Lama, liderul spiritual al poporului tibetan, oferă fiecăruia dintre noi un sfat de care, cu siguranță, avem nevoie. E undeva scris în această cărțulie. Trebuie doar căutat cu atenție. Esențele tari se țin în sticluțe mici. Așa si mesajele înțelepte. Le găsești în paginile unei cărticele pe care o poți lua cu tine oriunde și oricând. La orice pagină ai deschide-o te va inspira și te va încuraja. Te va învăța să te ferești de emoțiile distructive și să te lași călăuzit de principii budiste fundamentale. Scrisă cu umor și cu o abordare pragmatică, este un ghid spiritual esențial pentru viața de zi cu zi.
Detalii produse
Despre Sanctitatea Sa Dalai Lama
Sanctitatea Sa Dalai Lama
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Sanctitatea Sa Dalai Lama inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Sanctitatea Sa Dalai Lama se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Sanctitatea Sa Dalai Lama. Fiecare carte scrisa de Sanctitatea Sa Dalai Lama este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Sanctitatea Sa Dalai Lama in categoria Sanctitatea Sa Dalai Lama astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gelong Thubten
Gelong Thubten
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gelong Thubten inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gelong Thubten se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gelong Thubten. Fiecare carte scrisa de Gelong Thubten este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gelong Thubten in categoria Gelong Thubten astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Gaur Gopal Das
Gaur Gopal Das
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Gaur Gopal Das inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Gaur Gopal Das se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Gaur Gopal Das. Fiecare carte scrisa de Gaur Gopal Das este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Gaur Gopal Das in categoria Gaur Gopal Das astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.62

8 recenzii

5 stele

5

4 stele

3

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


C

Cosmina

O carte care vine la fix in starile de neliniste ,stresante . Te ajuta sa te linistesti,iti da o stare de bine si te face sa vezi partea buna a lucrurilor. Te indruma sa vezi viata din mai multe situati. Te ajuta si te poarta prin provocarile de zi cu zi pregatindu-te pentru o imbunatatire a vieti si reducere a stresului.

Recenzie pentru cartea Secretele unei vieți uimitoare! Descoperă bucuria de a trăi.

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Vlad Popescu

O carte bună pentru cei care vor să se obișnuiască cu anumite concepte și sunt la începutul călătoriei de trezire spirituală. Fără a aduce viziuni noi, cartea reușește să-ți transmită o stare pozitivă, ceea ce o face utilă.

Recenzie pentru cartea Secretele unei vieți uimitoare! Descoperă bucuria de a trăi.

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Puiu Mirela

O carte motivațională surprinzătoare, o lectură ca o gură de aer în această perioadă stresantă, tulbure, datorită contextului social - criza sanitară de la noi și nu numai ☹️

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cosmina

O carte care m-a facut sa ma schimb. Sa vad totul cu alti ochi sa ma concentrez pe nevoile mele. Am descoperit multe lucruri interesante in aceast mic ghid pentru o viata simpla, care nu imi erau cunoscute sau de care nu m-am lovit ca sa am nevoie de ele. O recomand .

Recenzie pentru cartea Ghidul unui călugăr pentru a fi fericit

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

M Geaninna

O sa o citesc si eu,și revin cu o recenzie😎 Pare interesantă.

Recenzie pentru cartea Cartea intelepciunii

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mia Hesfelean

E utila cand ai nevoie de un sfat general valabil si nu stii la cine sa apelezi.

Recenzie pentru cartea Cartea intelepciunii

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-27.2%
Calea budismului tibetan

Calea budismului tibetan

PRP: 45 Lei 32.75 Lei
-28.1%
Cartea compasiunii

Cartea compasiunii

PRP: 32 Lei 23 Lei
-25%
Pachet Dalai Lama

Pachet Dalai Lama

PRP: 60 Lei 45 Lei
Transport
gratuit
Nou
BestSeller
-12.7%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 69 Lei
BestSeller
-36.2%
-55.7%
-20%
Meditati cu noi

Meditati cu noi

PRP: 75 Lei 60 Lei
Scrisoare
BestSeller
-40.8%
Cartea familiei

Cartea familiei

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-41.7%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 35 Lei
Scrisoare
BestSeller
-28.6%
Despre sensul vietii

Despre sensul vietii

PRP: 49 Lei 35 Lei
-43.3%
Cartea intelepciunii

Cartea intelepciunii

PRP: 30 Lei 17 Lei
-44%
HO’OPONOPONO

HO’OPONOPONO

PRP: 25 Lei 14 Lei
-20.4%
Antidot pentru depresie

Antidot pentru depresie

PRP: 49 Lei 39 Lei
-25.6%
Metoda vizualizării

Metoda vizualizării

PRP: 39 Lei 29 Lei
-24.5%
Uşa secretă către succes

Uşa secretă către succes

PRP: 22 Lei 16.6 Lei
-40.8%
Marele panda si micul dragon

Marele panda si micul dragon

PRP: 59 Lei 34.9 Lei
-30.9%
365 de zile zen

365 de zile zen

PRP: 35 Lei 24.2 Lei
-25%
Pachet Dalai Lama

Pachet Dalai Lama

PRP: 60 Lei 45 Lei
-31%
Ho'oponopono

Ho'oponopono

PRP: 34 Lei 23.47 Lei
-51.7%
Gandeste ca un calugar

Gandeste ca un calugar

PRP: 59.99 Lei 28.99 Lei
PRP: 122 Lei

91.5 Lei