Kevin HorsleyLewis HowesOzan Varol

Pachet Secretul unei vieti geniale

PRP: 159.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
99.9 Lei

Fiecare dintre noi poate trăi o viață genială, dacă se acceptă deplin și își folosește toate talentele și calitățile cu care a fost înzestrat. Însă pentru a le descoperi trebuie să ieși din zona de confort și să înveți să ai încredere în ideile și forțele tale.


Aceste 3 cărți te provoacă să descoperi forța incredibilă a minții și a inimii tale, reamintindu-ți că ai deja în interiorul tău forța, creativitatea și inteligența pentru a reuși să trăiești viața pe care ți-o dorești.


Descoperă trei cărți care te ajută să te reinventezi.

Caiet cu exerciții practice create de Ozan Varol, în format PDF.

Ghid cu exerciții propuse de Lewis Howes, în format PDF.

Fiecare dintre noi poate trăi o viață genială, dacă se acceptă deplin și își folosește toate talentele și calitățile cu care a fost înzestrat. Însă pentru a le descoperi trebuie să ieși din zona de confort și să înveți să ai încredere în ideile și forțele tale.


Aceste 3 cărți te provoacă să descoperi forța incredibilă a minții și a inimii tale, reamintindu-ți că ai deja în interiorul tău forța, creativitatea și inteligența pentru a reuși să trăiești viața pe care ți-o dorești.


Descoperă trei cărți care te ajută să te reinventezi.

Caiet cu exerciții practice create de Ozan Varol, în format PDF.

Ghid cu exerciții propuse de Lewis Howes, în format PDF.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

3 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Memorie fără limite

Dimensiune
130x200
Număr pagini
176
Editura
Bookzone
Autor
Kevin Horsley
Anul publicării
2024
Traducator
Talida Elena Boengiu
ISBN
9786303051925
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Secretul unei vieti geniale - Lewis Howes, Kevin Horsley, Ozan Varol

REZUMAT Trezește geniul din tine - Ozan Varol


Mulți pași greșiți se fac pur și simplu stând pe loc.

Deblochează-ți mintea și îți vei debloca viața.


Astrofizicianul Ozan Varol a învățat devreme că cerul nu este limita creativității umane, iar în această carte îți arată cum să depășești teama de schimbare și să descoperi geniul ascuns înăuntrul tău.


Pornind de la propriile experiențe, studii de specialitate și poveștile unor genii universale precum Beethoven, dar și ale unor personalități marcante ale vremurilor noastre precum Johnny Cash, Oprah Winfrey sau Bruce Springsteen, Varol te ghidează pas cu pas prin toate etapele transformării tale.


Cartea sa nu te învață să devii un geniu, ci te ajută să descoperi înțelepciunea și creativitatea care s-au aflat dintotdeauna în tine. Tu cine ai putea să fii dacă ai renunța la toate temerile și ideile preconcepute, la tot ce ai fost învățat că ești?


„Ozan Varol mă pune întotdeauna pe gânduri.” — Adam Grant, autor de bestsellere #1 New York Times


„Când mizele sunt mari, necunoscutele amenințătoare, iar problemele par insurmontabile, ai nevoie de un supererou – ceea ce înseamnă că ai nevoie de Ozan Varol.” — Daniel Pink, autorul bestsellerului New York Times Drive


„Ozan Varol este o combinație de Nassim Taleb și Daniel Kahneman.” — Clara Shih, CEO al Salesforce Service CloudRezumat The Greatness Mindset. Deblochează puterea uimitoare a minții tale – Lewis Howes


Vrei să ai viața la care visezi? Schimbă-ți mindsetul.


Vrei să ai relații mai armonioase cu cei din jur? Schimbă-ți mindsetul.


Vrei să fii mai blând cu tine însuți? Schimbă-ți mindsetul.


Vrei să-ți schimbi jobul? Schimbă-ți mindsetul.


Orice schimbare îți dorești să observi în exterior, aceasta trebuie să înceapă cu o schimbare interioară, cu o transformare profundă a modului în care te privești pe tine și drumul tău prin lume.

De aceea, prin cartea sa, LEWIS HOWES, creatorul podcastului The School of Greatness, te ajută să-ți construiești pas cu pas un mindset pentru succes și o viața împlinită.


O carte recomandată de:


Orice ai face în viață, adoptarea mindsetului potrivit este cel mai important ingredient pentru îndeplinirea visurilor tale. Lewis Howes îți oferă instrumentele practice care te vor ajuta să atingi măreția. - Dr. Joe Dispenza


„Mă bucur că Lewis și-a făcut timp să documenteze acest framework pentru a-i ajuta și pe alții să se elibereze de îndoiala de sine și să trăiască o viață mai împlinită, mai bogată.” - Jay Shetty


„Lewis are abilitatea de a împărtăși adevăruri dificile într-un mod profund încurajator. Recomand cu căldură această carte tuturor celor care doresc să-și îmbunătățească viața.” – Gabrielle BernsteinRezumat Memorie fara limite – Kevin Horsley


Imaginează-ți cum ar arăta viața ta dacă ți-ai ai putea aminti orice, oricând!


 Kevin Horsley, unul dintre puținii oameni din lume care au primit titlul de Mare Maestru Internațional al Memorării, te introduce în lumea fascinantă a memoriei, oferindu-ți strategii și tehnici testate pe propria minte, astfel încât să ajungi să ai și tu o memorie nelimitată indiferent de vârstă sau de profesie. Acum este momentul să afli tot ce trebuie să știi și să reții!


În 2013, Kevin Horsley a doborât Recordul Mondial de Memorare pentru cel mai dificil test de memorie, iar după 25 de ani de analizat mintea și memoria, a scris o carte pentru toți oamenii care vor să aibă o memorie nelimitată.


Cum să înveți mai mult într-un timp mai scurt?


Cum să fii mai productiv și să ai mai mult succes?


Cum să îți amintești zile de naștere, numere de telefon și detalii din viața de zi cu zi?


Cum să accesezi orice informație ai nevoie, folosindu-ți mintea?


Fie că te-ai simțit vreodată prea ocupat, prea stresat sau prea distras pentru a te concentra și a-ți termina la timp treaba, fie că ți se reproșează că uiți lucruri esențiale, iar scuza ta este că pur și simplu ai „o memorie proastă”, această carte îți oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de memorare și productivitatea. Vei deveni astfel un maestru care își dirijează cu pricepere memoria, indiferent de situație, de vârstră sau de profesie.


Această carte este pentru tine dacă:


 • Vrei să îți amintești mai mult în mai puțin timp;
 • Vrei să fii mai productiv în tot ceea ce faci;
 • Vrei să nu ți se mai reproșeze că ești o persoană uitucă;
 • Vrei să îți optimizezi performanțele profesionale;
 • Vrei să ajungi să ai memorie perfectă chiar și la 80 de ani;

 

Această carte te va ajuta să nu uiți:


 • Informații esențiale pentru examenul de licență, disertație sau chiar examenul auto;
 • Date, cifre și formule fără de care nu îți poți face meseria de zi cu zi;
 • Zile de naștere, numere de telefon sau evenimente cheie din viața ta;
 • Importanța de a avea o memorie bună indiferent de vârsta pe care o ai;


Fragment din carte

„Prețul pe care îl plătim pentru a trăi în această lume este trădarea a ceea ce suntem – și deconectarea de geniul din interior. În interiorul tău există un vast rezervor de înțelepciune neexploatată. Ești alcătuit din fiecare experiență pe care ai avut-o, fiecare poveste pe care ai auzit-o, fiecare persoană care ai fost, fiecare carte pe care ai citit-o, fiecare greșeală pe care ai făcut-o, fiecare fragment al existenței tale umane fermecător de confuză. Tot ceea ce te face să fii tu – o uriașă comoară care așteaptă să fie explorată. Toată acea înțelepciune este ascunsă sub măștile pe care le porți, rolurile pe care le joci și deceniile de condiționare socială care te-au învățat să gândești ca profesorii tăi, să gândești ca părinții tăi, să gândești ca tribul tău, să gândești ca formatorii de opinie și gândire – să gândești ca oricine în afară de tine. Ca urmare, devenim niște străini pentru noi înșine. Mulți dintre noi parcurgem drumul de la naștere până la moarte fără să știm ce gândim cu adevărat și cine suntem cu adevărat.”​​ - Ozan Varol, Trezește geniul din tine


„Atunci când oamenii trăiesc în întunericul fricii și al incertitudinii, nu au ceea ce eu numesc o Misiune cu Sens, un scop subiacent care oferă vieții lor o semnificație mai mare. Ca urmare, nu simt libertate sau pace interioară în timpul călătoriei lor. Ei lasă, fără să știe, frica să le controleze deciziile de viață și să le influențeze percepțiile cu privire la potențialele lor alegeri.


Ca urmare, se simt blocați, chiar prinși în capcană, ceea ce-i poate face să fie

pierduți, ranchiunoși și furioși față de ei înșiși și față de alte

persoane.” - Lewis Howes, The Greatness Mindset


„Nu o spun ca să impresionez. Fiecare persoană are același potențial de a-și gestiona memoria. Nu contează de unde vii; tot ceea ce contează este încotro te îndrepți. Dacă vei continua să faci ceea ce ai făcut dintotdeauna, vei obține ceea ce ai obținut mereu. Trebuie să faci lucrurile diferit ca să obții rezultate diferite. Un avertisment: gestionarea memoriei necesită un alt fel de gândire. Nu judeca și nu căuta perfecțiunea în această carte, ci, mai degrabă, valoarea. Când judeci informațiile, încetezi să le mai înveți. Poți judeca metodele, le poți critica, poți încerca o altă abordare, însă îți promit că nu vei putea obține aceleași rezultate dacă nu aplici aceste principii. Îți cer să citești cu mintea deschisă. Nu am nicio îndoială că metodele din această carte pot funcționa pentru toată lumea. Metodele pe care ți le voi împărtăși sunt aceleași metode pe care le folosesc maeștrii în memorare.” - Kevin Horsley, Memorie fără limite

Detalii produse
 • Trezește geniul din tine Trezește geniul din tine
 • Dimensiune 130x200
 • Număr pagini 320
 • Editura Bookzone
 • Autor Ozan Varol
 • Anul publicării 2024
 • Liste Biblioteca lui Morar
 • Traducator Justina Bandol
 • Format Paperback
 • Titlul original Awaken Your Genius
 • ISBN 9786303052854
 • Scor Bestseller
Despre Lewis Howes
Lewis Howes
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lewis Howes inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lewis Howes se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lewis Howes. Fiecare carte scrisa de Lewis Howes este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lewis Howes in categoria Lewis Howes astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Kevin Horsley
Kevin Horsley
Biografie
Timp de peste 25 de ani, Kevin Horsley a analizat mintea și memoria, observând că există o prăpastie imensă între obținerea de informații și folosirea acestora. Este deținătorul a două recorduri mondiale pentru cel mai dificil test de memorie, este medaliat la Campionatul Mondial de Memorare și unul dintre puținii oameni din lume care au primit titlul de Mare Maestru Internațional al Memorării. Autorul a patru cărți și designerul unui joc de matematică, Kevin Horsley susține prelegeri despre memorie în întreaga lume și oferă consultanță organizațiilor din SUA, Africa de Sud, Regatul Unit și Orientul Mijlociu care vor să-și ajute angajații să-și îmbunătățească procesele de învățare, motivație, creativitate și gândire.
Autorul cărților:
Despre Ozan Varol
Ozan Varol
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Ozan Varol inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Ozan Varol se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Ozan Varol. Fiecare carte scrisa de Ozan Varol este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Ozan Varol in categoria Ozan Varol astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.97

31 recenzii

5 stele

30

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


R

Raluca Mihăilescu

„Awaken Your Genius” este o lectură captivantă care provoacă cititorii să își depășească limitele. Aceasta este o carte practică pentru oameni neconvenționali. Există multe sfaturi practice și anecdote care servesc drept ghid valoros pentru cei care aspiră să își acceseze geniul interior și să ducă o viață mai împlinită.

Recenzie pentru cartea Trezește geniul din tine

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Sorin Marinescu

Am citit anterior „Gandeste ca un astronaut” și sunt abonat la newsletter-ul lui Ozan, așa că aveam așteptări mari de la această carte. Nu m-a dezamăgit și, privesc cartea drept un pas următor pentru a învăța principiile care te pot ajuta să renunți la mentalitățile convenționale care te țin pe loc. Recomand cu căldură.

Recenzie pentru cartea Trezește geniul din tine

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alina Petrescu

Aceasta este una dintre acele cărți pe care nu voiam să o las din mână; totuși, autorul a spus cândva să încetinești și să îți iei timpul necesar pentru a citi o carte, astfel încât să te poți conecta cu povestea. Conținutul invită la introspecție astfel încât îmi vine natural să aplic conceptele.

Recenzie pentru cartea Trezește geniul din tine

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Luciana Nica

Si pe mine m-a făcut să reflectez profund asupra vieții mele. Lewis Howes a abordat exact acele temeri și îndoieli care mă măcinau. Recomand!!!

Recenzie pentru cartea The Greatness Mindset

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

Tania Ene

Datorită acestei cărți, am o ouă înțelegere asupra potențialului meu și o dorință arzătoare de a-mi depăși limitele.

Recenzie pentru cartea The Greatness Mindset

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daria Sandu

Pe măsură ce citeam, simțeam cum parca mă transform. Mi-a plăcut foarte mult cartea!!!

Recenzie pentru cartea The Greatness Mindset

0

Răspunde

Comentarii(0)

L

Lucreția Bob

Horsley oferă speranță și soluții practice, indiferent de vârstă. Este o carte care ar trebui citită de toată lumea. Am 60 de ani si aveam o problema cu reținerea lucrurilor, chiar a aniversărilor. Citind cartea aceasta, am reușit sa aplic metodele si sa am rezultate. Recomand...

Recenzie pentru cartea Memorie fără limite

0

Răspunde

Comentarii(0)

J

Jupa Bianca

Experiențele și reușitele lui Kevin Horsley sunt o inspirație pentru oricine dorește să-și depășească limitele mentale. După ce am citit această carte, am învățat cum să-mi structurez informațiile pentru a le memora mai eficient.

Recenzie pentru cartea Memorie fără limite

0

Răspunde

Comentarii(0)

V

Vasilescu Paula

Faptul că acum pot să memorez rapid și eficient mi-a oferit încredere și a transformat modul în care abordez învățarea. Mulțumesc foarte mult 🩷

Recenzie pentru cartea Memorie fără limite

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-7.4%
Măștile masculinității

Măștile masculinității

PRP: 41 Lei 37.95 Lei
-15%
Gandeste ca un astronaut

Gandeste ca un astronaut

PRP: 59.9 Lei 50.91 Lei
Nou
-30.1%
Dovezi ale vieții de apoi

Dovezi ale vieții de apoi

PRP: 49.9 Lei 34.9 Lei
Nou
-18.4%
Trezește geniul din tine

Trezește geniul din tine

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Următorul val

Următorul val

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-16.9%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 49 Lei
-10%
O sa razi, totul e chimie!

O sa razi, totul e chimie!

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-15%
Teste de inteligenta IQ 1

Teste de inteligenta IQ 1

PRP: 35 Lei 29.75 Lei
-15.5%
-10%
-10%
Cheia Nemuririi

Cheia Nemuririi

PRP: 83 Lei 74.7 Lei
-15%
Miturile Greciei antice

Miturile Greciei antice

PRP: 45 Lei 38.25 Lei
-15%
Marea enciclopedie ilustrata

Marea enciclopedie ilustrata

PRP: 299.9 Lei 254.91 Lei
-5%
Programarea in C/C++ Vol. I

Programarea in C/C++ Vol. I

PRP: 49 Lei 46.55 Lei
-12%
Nou
-20%
Stiinta cu sare si piper

Stiinta cu sare si piper

PRP: 98.9 Lei 79.12 Lei
-15%

Cumparate impreuna cu Pachet Secretul unei vieti geniale

BestSeller
-34.1%
Nou
-20%
Vindecă-ți rădăcinile

Vindecă-ți rădăcinile

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-5%
Alchimistul

Alchimistul

PRP: 45 Lei 42.75 Lei
Nou
-40.5%
Pachet Trilogia Maxton Hall

Pachet Trilogia Maxton Hall

PRP: 149.7 Lei 89 Lei
-15%
BestSeller
-60.2%
Transport
gratuit
-45.6%
Pachet Invatam cu Fixiki

Pachet Invatam cu Fixiki

PRP: 90 Lei 49 Lei
-10%
BestSeller
-30.1%
Nou
-18.4%
Trezește geniul din tine

Trezește geniul din tine

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
PRP: 159.9 Lei

99.9 Lei