Dr. Gabrielle LyonDR. Saira Hameed

Pachet Sanatatea mintii si a corpului

PRP: 114 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
74.9 Lei

Dr. Lyon și Dr. Saira Hammed îți pun pe farfurie alimentele necesare, care îți oferă nu doar sațietate, ci și o greutate sănătoasă, fără să numeri numărul de calorii, fără să te trezești cu deficiențe de vitamine și cu frustrarea că ești din ce în ce mai bolnav, deși tu știi că mănânci cât se poate de sănătos. Descoperă două programe de viață complete, care te învață să-ți controlezi greutatea, să inversezi bolile cronice și să nu te lupți cu kilogramele în plus. 

Dr. Lyon și Dr. Saira Hammed îți pun pe farfurie alimentele necesare, care îți oferă nu doar sațietate, ci și o greutate sănătoasă, fără să numeri numărul de calorii, fără să te trezești cu deficiențe de vitamine și cu frustrarea că ești din ce în ce mai bolnav, deși tu știi că mănânci cât se poate de sănătos. Descoperă două programe de viață complete, care te învață să-ți controlezi greutatea, să inversezi bolile cronice și să nu te lupți cu kilogramele în plus. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

5 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Dieta completă pentru corp și minte

Număr pagini
336
Editura
Bookzone
Autor
DR. Saira Hameed
ISBN
9786303050348
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Sanatatea mintii si a corpului - Dr. Gabrielle Lyon, DR. Saira Hameed

Rezumat Sănătatea mușchilor – Dr. Gabrielle Lyon


Știai că…


-         După împlinirea vârstei de 50 de ani, masa musculară se diminuează cu o rată anuală de 1-2%?

-         Țesutul muscular al picioarelor se reduce cu aproximativ 3% după doar 7 zile de repaus?

-         Bolile autoimune sunt mai răspândite printre persoanele care nu fac mișcare?

-         Aproximativ 60% din corpul nostru e apă; jumătate din restul de 40% sunt proteine?

-         Este un mit faptul că dietele cu un aport ridicat de proteine duc la disfuncții renale?


Cum e posibil ca dimensiunea taliei să-ți afecteze… creierul?


Medicina și societatea ne recomandă să slăbim. Și pe cât de „miraculoase” par a fi dietele care promit kilograme mai puține, pe atât de frustrați, bolnavi și lipsiți de energie se simt cei care le urmează. Cu o senzație de foame permanentă, dar plini de speranță, oamenii continuă să cadă în capcanele regimurilor alimentare.


În schimb, Dr. Gabrielle Lyon, fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie, a remarcat un tipar la pacienții săi, care se confruntau cu aceeași problemă fundamentală: aveau prea puțină masă musculară și prea multă grăsime. O mare parte dintre afecțiunile acestora erau consecințe ale unei musculaturi deficitare, așa că Dr. Lyon și-a propus să învețe oamenii cum să-și păstreze sănătatea mușchilor pentru a preveni apariția celor mai comune afecțiuni, de la boli ale creierului, la diabet, hipertensiune și obezitate.


Această carte este motivația pe care o cauți pentru a face primii pași spre a-ți construi forța fizică și mentală și prelungi viața.


Această carte este motivația pe care o cauți pentru a face primii pași spre a-ți construi forța fizică și mentală și prelungi viața.


„Este incredibil ce poate face o schimbare de perspectivă pentru corp, minte și suflet! Dr. Lyon mi-a revoluționat sănătatea și calitatea vieții. Pentru că aspir să excelez în meseria mea, programul și sfaturile sale mă ajută să realizez tot ce mi-am propus.”

– Kerri Walsh, triplă campioană olimpică, medaliată cu aur


„Dr. Lyon și-a dedicat viața îmbunătățirii sănătății oamenilor. Instrumentele pe care le oferă ar putea preveni ani, poate chiar decenii, de suferință inutilă pentru oamenii din întreaga lume." 

– Dr. Sara Gottfried, autorul cărții Reglarea dezechilibrelor hormonale, bestseller New York Times


Dacă ești femeie, această carte te va învăța:


1.     Să-ți dezvolți masa musculară în loc să-ți aduci greutatea la nivelul dorit.

2.     Să preîntâmpini schimbările aduse de menopauză.

3.     Să-ți reglezi schimbările hormonale și fluctuațiile acestora.

4.     Să-ți planifici un plan nutrițional echilibrat, axat pe consumul de proteine.

5.     Să-ți reglezi nivelul de zahăr din sânge, scăpând de foame sau pofte excesive.


Dacă ești bărbat, această carte te va învăța:


1.     Să-ți crești rezistența fizică și să-ți îmbunătățești tonusul muscular.

2.     Să-ți inversezi bolile cronice și să previi afecțiunile viitoare.

3.     Să-ți calculezi caloriile corect, urmând un plan nutrițional care să ți se potrivească.

4.     Să reduci poftele și senzația de foame exagerată.

5.     Să te simți plin de energie și să-ți îmbunătățești claritatea mentală.


Recenzii


Cartea care ajută o proaspătă mămică în lupta cu depresia postnatală

„Ca proaspătă mămică, am traversat o perioadă dificilă după nașterea micuțului meu. Depresia postnatală m-a lovit ca un val, iar fiecare zi părea să aducă noi provocări emoționale. Această carte m-a ajutat enorm, pentru că se adresează și femeilor care nu au timp pentru ele. Mișcarea e obligatorie în tratarea depresiei, dar cum poți face asta când cel mic plânge, iar casa e cu susul în jos? Dr. Lyon ne oferă și nouă, mămicilor, un ghid de exerciții simple, pe care le poți face printre picături, dar, atenție! Nu orice fel de exerciții, pentru că le-a selectat pe cele care chiar contribuie la creșterea masei musculară și îmbunătățirea stării de spirit. Recomand!” – LucyO carte pentru bărbații care lucrează în domenii foarte solicitante

„Sunt directorul unei companii, așa că e esențial să navighez cu succes prin jungla deciziilor și a responsabilităților. Această carte m-a surprins cu soluțiile concrete pe care le oferă, pentru a reuși să iau hotărâri sub presiune, să gestionez conflictele, să stabilesc bugete și să dezvolt echipe puternice fără a mă simți epuizat mental și fizic. Nu e doar o carte despre mișcare și alimentație, ci e un ghid incredibil, care prezintă studii, cercetări și explicații care te fac să înțelegi exact ce se întâmplă cu corpul și psihicul tău.” - Toma


Există viață și un echilibru hormonal chiar și la menopauză!

„Când am intrat la menopauză, am luat foarte mult în greutate. Să nu mai zic de stările psihice - azi plângeam, mâine plângeam și mai mult, apoi mă simțeam mai bine, apoi iar venea o cădere nervoasă. Dr. Lyon nu doar că a înțeles care sunt peripețiile menopauzei, dar a și oferit în cartea sa strategii eficiente pentru a face față schimbărilor hormonale și pentru a gestiona greutatea corpului meu. De la primele pagini, am fost captivată de abordarea sa echilibrată, îmbinând informațiile științifice cu sfaturi practice.” - Tina


 Fragment


„Astfel, o întrebare a ajuns să nu-mi mai dea pace: cum se face că, în ciuda tuturor descoperirilor științifice, noi încă ne luptăm cu obezitatea? Întrebarea a devenit din ce în ce mai presantă când am început să lucrez ca medic specialist în geriatrie, având datoria de a îngriji persoanele vârstnice. În fiecare zi eram martoră la ravagiile provocate de demență în viața pacienților mei și a familiilor lor. Efectele demenței asupra populației vârstnice m-au îndurerat profund, dar faptul că am lucrat cu aceste două grupe de pacienți (cu adulții în floarea vârstei și cu seniorii) m-a ajutat să fac niște conexiuni utile. Un studiu la care am lucrat a examinat corelația dintre greutatea corporală și funcționarea creierului și s-a descoperit că există o legătură invers proporțională între greutatea corporală și volumul creierului. Obezitatea provoacă rezistență la insulină în creier – un fel de „diabet de tip 3”, al materiei cenușii – care poate duce la demență. Cercetarea noastră a arătat că oamenii cu obezitate aveau în general răspunsuri cognitive deficiente în ceea ce privește, de exemplu, controlul impulsurilor, ușurința cu care treceau de la o activitate la alta și alte dificultăți mintale.”


Rezumat Dieta completa pentru corp si minte - DR. Saira Hameed

 

Ce este Dieta Completă?

 

·        Programul care te învață să mănânci când și cum trebuie.

·        Programul care pune accentul pe ingrediente sănătoase.

·        Programul care te ajută să înțelegi mecanismul complex din spatele senzației de sațietatea și cum îl poți folosi pentru a avea rezultatele dorite.

 

Programul de viață complet care te învață să-ți controlezi greutatea și foamea emoțională.

 

 

Această carte este pentru tine dacă:

 

·      Te-ai săturat de diete stricte și ai nevoie de un program pe care să-l poți adapta nevoilor tale.

·      Vrei să ai o greutate sănătoasă fără să fie nevoie să numeri calorii.

·      Obișnuiești să mănânci pentru a te calma, atunci când ești copleșită de emoții puternice sau de stres.

·      Îți dorești să înțelegi de ce te îngrași, deși în aparență ai o dietă sănătoasă.

·      Vrei să profiți de beneficiile unei vieți sănătoase fără kilogramele în plus care duc la apariția bolilor.

·      Ești curioasă să afli cum te pot ajuta cele mai noi descoperiri științifice să ai o alimentație optimă.

 

Ce vei găsi în această carte?

 

·      Un ghid prietenos care te ajută să-ți alcătuiești o dietă sănătoasă, adaptată preferințelor și nevoilor tale.

·      Explicații detaliate privind modul în care funcționează corpul tău: rolul insulinei și al cortizolului, sistemul de foame-sațietate, importanța bacteriilor intestinale în arderea grăsimilor etc.

·      Strategii pentru eliberarea de tiparele negative care te determină să ai o greutate cu care nu te simți confortabil.

·      O secțiune cu întrebări frecvente adresate de oameni ca tine, cărora Dr. Hameed le-a răspuns detaliat.

·      Zeci de rețete care te vor ajuta să ajungi la rezultatele dorite.

 

Despre autoare

 

Dr. Saira Hameed este consultant în endocrinologie și diabetologie la Imperial College of Healthcare din cadrul NHS (Serviciul Național de Sănătate din Marea Britanie) și Lector Clinic Senior Onorific la Imperial College din Londra.

În cadrul prestigioasei clinici Imperial Weight Centre, Dr.Hameed și colegii săi au dezvoltat un program revoluționar pentru controlul greutății și îmbunătățirea stării generale de sănătate care a devenit Dieta Completă.

 

Cu ajutorul acestei cărți vei reuși:

 

·      Să îți asculți corpul și să te oprești din mâncat atunci când apare senzația de sațietate.

·      Să înțelegi cum funcționează organismul tău și cum îl poți ajuta să ajungă la greutatea optimă.

·      Să alegi alimente sănătoase care îți oferă o senzație de sațietate îndelungată.

·      Să îți gestionezi emoțiile, să te privești cu înțelegere și să nu mai mănânci pe fond emoțional.

·      Să fii o persoană mai sănătoasă și mai în formă ca oricând.

 

Recenzii:

 

O carte care te ajută să-ți găsești echilbrul!

 

Am încercat multe diete, însă aceasta este singura de până acum care nu îmi impune să renunț la alimente care chiar îmi plac cum ar fi brânza sau untul. Cartea te ajută să-ți găsești echilbrul, să ai grijă și de stomac, dar și de sentimentele tale. - Ani I.

 

O recomand celor care își doresc rezultate de durată!

 

Mi-a plăcut modul în care Dr. Hameed explică modul în care funcționăm și ce putem face pentru a avea greutatea dorită pe termen lung. Am pus în aplicare sfaturile ei și, deși nu obișnuiesc să mă cântăresc, observ cum hainele sunt puțin mai lejere. - Raluca S.

 

Am învățat să spun NU mâncatului emoțional

 

Am avut întotdeauna o alimentație sănătoasă, însă în perioadele solicitante mâncam pe fond nervos și mă îngrășam rapid. M-am bucurat mult să descopăr în sfârșit o carte care abordează această problemă și oferă soluții. – Andreea G. 

Detalii produse
Despre Dr. Gabrielle Lyon
Dr. Gabrielle Lyon
Biografie
Dr. Gabrielle Lyon este fondatoarea Institutului Muscle-Centric Medicine® și medic specialist în geriatrie, cu pregătire universitară în științele nutriției la Universitatea din Washington. Recunoscută ca lider în lumea medicinii moderne, Dr. Lyon se concentrează în activitatea sa pe cel mai mare organ al corpului ‒ mușchii scheletici. Misiunea ei este de a promova longevitatea și de a combate amenințările obezității, ale bolilor de inimă și diabetului, prin optimizarea sănătății musculare. De aceea, Dr. Lyon a pus bazele Protocolului Lyon, un program care încurajează adoptarea unui stil de viață axat pe consumul de proteine și pe pierderea sănătoasă în greutate, folosind forța sinergică a exercițiilor fizice.
Autorul cărților:
Despre DR. Saira Hameed
DR. Saira Hameed
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre DR. Saira Hameed inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. DR. Saira Hameed se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale DR. Saira Hameed. Fiecare carte scrisa de DR. Saira Hameed este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre DR. Saira Hameed in categoria DR. Saira Hameed astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

3 recenzii

5 stele

3

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


G

Gheorghe Calugarescu

Foarte utilă

O carte foarte utilă, scrisă intr-un stil accesibil oricui, motivațională, care demontează argumentat multe mituri despre hrană și diete. Am citit-o ca pe un roman ușor și nu regret achiziția.

Recenzie pentru cartea Dieta completă pentru corp și minte

0

Răspunde

Comentarii(0)

B

Brindusa Popescu

Merita achizitia.

Recomand aceasta carte. Este un musthave al bibliotecii. Abordarea doamnei doctor este foarte interesanta. Nu cumpărați doar dacă va interesează sa pierdeți kilogramele în plus sau sa va mentineti greutatea actuală. Doamna doctor ne învață cum functioneaza organismul nostru, cum să trăim sănătos si ce alimente nocive sa evitam.

Recenzie pentru cartea Dieta completă pentru corp și minte

0

Răspunde

Comentarii(1)

M

Madalina Luca

Bună! Am nevoie de o informație, nu găsesc pe internet ceea ce ma interesează și anume dacă aceasta carte pe lângă multe alte lucruri pe care te face să le înțelegi, cuprinde și meniuri. In acest moment am nevoie de o carte ca sa ma ajute in acest sens, mai mult decât mersul la x medici nutritionisti. Mulțumesc!

A

Alice Farcas

Informații clare, concise și la obiect. O carte deosebita!

Recenzie pentru cartea Dieta completă pentru corp și minte

2

Răspunde

Comentarii(0)

Alte carti din categoriile: Nutritie & Sanatate, Diete, Nutritie, Sanatate

-23.9%
BestSeller
-49.3%
Cu Autograf
-44.2%
Foamea sufletului

Foamea sufletului

PRP: 59 Lei 32.9 Lei
-54.8%
Pachet Dr.Michael Greger

Pachet Dr.Michael Greger

PRP: 128 Lei 57.9 Lei
BestSeller
-53.3%
-49.3%
Nou
-45.9%
BestSeller
-49.3%
Gătește cu Gina

Gătește cu Gina

PRP: 59 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-56.7%
-10%
4 ore – CORPUL

4 ore – CORPUL

PRP: 89 Lei 80.1 Lei
-19.6%
Incursiune in reflexoterapie

Incursiune in reflexoterapie

PRP: 32.95 Lei 26.5 Lei
Cum să nu mori

Cum să nu mori

59 Lei
-12.9%
Sa traim sanatos fara toxine

Sa traim sanatos fara toxine

PRP: 55 Lei 47.9 Lei
Studiul China

Studiul China

67 Lei
-25%
Pachet Mihaela Bilic

Pachet Mihaela Bilic

PRP: 132 Lei 99 Lei
-20.1%
-10%
Solutia zonelor albastre

Solutia zonelor albastre

PRP: 57 Lei 51.3 Lei
-15%
-20.1%
Psihologia poporului roman

Psihologia poporului roman

PRP: 64.95 Lei 51.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Sanatatea mintii si a corpului

Nou
BestSeller
-9.3%
Nou
-18.4%
Sănătatea mușchilor

Sănătatea mușchilor

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-47.2%
-48.4%
Nou
BestSeller
-20%
Corpul cuantic

Corpul cuantic

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-27.5%
Ghid de fasting pentru femei

Ghid de fasting pentru femei

PRP: 55 Lei 39.9 Lei
Nou
-47.5%
Pachet Asculta-ti corpul

Pachet Asculta-ti corpul

PRP: 114 Lei 59.9 Lei
-34.6%
-28%
Revolutia glucozei

Revolutia glucozei

PRP: 65 Lei 46.8 Lei
BestSeller
-59.6%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 79.9 Lei
Nou
BestSeller
-50.5%
Pachet Dr. Deepak Chopra

Pachet Dr. Deepak Chopra

PRP: 98.9 Lei 49 Lei
Nou
BestSeller
-46.7%
Pachet Iubire Dumnezeiască

Pachet Iubire Dumnezeiască

PRP: 149.9 Lei 79.9 Lei
-34.3%
Capcanele mancatului emotional

Capcanele mancatului emotional

PRP: 44.9 Lei 29.5 Lei
-45.6%
Pachet Teo crește mare

Pachet Teo crește mare

PRP: 90 Lei 49 Lei
-54.6%
BestSeller
-16.7%
BestSeller
-36%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 31.92 Lei
BestSeller
-36.3%
Manifest pentru copii

Manifest pentru copii

PRP: 49 Lei 31.2 Lei
PRP: 114 Lei

74.9 Lei