Abi DaréNathan Hill

Pachet Povestile pe care ni le spunem

PRP: 108.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
79.9 Lei

Poveștile pe care ni le spunem ne pot ajuta să supraviețuim, să iubim fără reserve, să trăim mai frumos, cu mai multă liniște și bucurie. Însă, trebuie să le alegem cu înțelepciune. Aceste două cărți subliniază puterea poveștilor de a ne schimba viețile, de a ne salva atunci când totul în jurul nostru se prăbușește.

Dacă în „Fata care și-a găsit vocea” Adunni se agață cu disperare de povestea ei personală, de dorința ei de a se educa, de convingerea ei că valorează mai mult decât cele 4 capre în schimbul cărora fusese vândută, în „Wellness”, personajele analizează poveștile pe ni le spunem cu toții despre viață și iubire. 

Poveștile pe care ni le spunem ne pot ajuta să supraviețuim, să iubim fără reserve, să trăim mai frumos, cu mai multă liniște și bucurie. Însă, trebuie să le alegem cu înțelepciune. Aceste două cărți subliniază puterea poveștilor de a ne schimba viețile, de a ne salva atunci când totul în jurul nostru se prăbușește.

Dacă în „Fata care și-a găsit vocea” Adunni se agață cu disperare de povestea ei personală, de dorința ei de a se educa, de convingerea ei că valorează mai mult decât cele 4 capre în schimbul cărora fusese vândută, în „Wellness”, personajele analizează poveștile pe ni le spunem cu toții despre viață și iubire. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Fata care și-a găsit vocea

Format
130x200
Număr pagini
384
Editura
Bookzone
Autor
Abi Daré
Anul publicării
2024
Traducator
Justina Bandol
ISBN
9786303051802
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Povestile pe care ni le spunem - Nathan Hill, Abi Daré

Rezumat Wellness – Nathan Hill


Mai mult decât o poveste de dragoste, romanul epocii noastre


Wellness este o poveste de dragoste modernă în care ne regăsim cu toate temerile și speranțele noastre, o poveste neobișnuit de obișnuită despre un el, o ea și toate provocările unei relații care evoluează permanent și se întinde pe mai bine de două decenii.


Prinși în ritmul amețitor al lumii moderne, cei doi protagoniști se apropie și se înstrăinează, iar poveștile lor se întrepătrund cu cele ale altor personaje, alcătuind treptat o oglindă în care, dacă privim cu atenție, vom recunoaște chiar lumea în care trăim.


O perspectivă modernă asupra iubirii și căsniciei


Jack și Elizabeth se cunosc de dinainte să se fi întâlnit vreodată. Clădirile în care locuiesc în Chicago sunt despărțite de o alee întunecată, iar ei își petrec adesea serile observând în secret ce face celălalt. Așa începe povestea lor neobișnuit de obișnuită despre un el și o ea care se îndrăgostesc și se căsătoresc. Autorul însă merge dincolo de „și au trăit fericiți până la adânci bătrâneți” urmărind cu înțelegere, ironie și umor evoluția lor după 20 de ani de căsnicie.


În locul celor doi tineri visători, descoperim două personaje înstrăinate care își caută sensul într-o lume tot mai complicată, unde conversațiile se transformă în războaie pe Facebook, grupurile de suport ascund secte periculoase, iar cunoscuții le propun relații poliamoroase.  

Acum, Jack și Elizabeth trebuie să-și confrunte demonii, ambițiile profesionale neîmplinite și traumele din copilărie, sau riscă să piardă cel mai important lucru din viețile lor: relația care îi leagă.


Recenzii


„Dureros și dulce-amărui, Wellness reușește ceva ce doar cele mai bune opere ficționale pot realiza: să conțină o întreagă lume” — Esquire

„Puține romane recente ascund atât de multă iubire pentru umanitate ca acesta.” — The Washington Post


„Un adevărat moștenitor al lui David Foster Wallace și Thomas Pynchon.” —The Atlantic


„Un roman uimitor despre poveștile pe care le spunem despre viețile și iubirile noastre și despre cum reușim să ne menținem relațiile în decursul timpului.” - NPR


„O perspectivă modernă asupra iubirii, căsniciei și a obsesiei societății pentru îmbunătățirea fiecărui aspect al vieților noastre... Acest roman sclipitor te provoacă să te gândești la adevărul propriei tale vieți și la poveștile pe care ni le spunem nouă și celorlalți” - Oprah Winfrey

 

Rezumat Fata care si-a gasit vocea - Abi Daré

 

Aceasta nu este o poveste obișnuită, căci poveștile obișnuite pot fi uitate ușor. Aceasta este o poveste pe care o vei ține minte toată viața.

 

Tot ce ai sunt mintea și cuvintele tale. Ele nu te vor lăsa niciodată la greu.

 

Indiferent de epocă, vârstă sau circumstanțe, femeile au sfidat normele, au zdrobit prejudecățile și au clădit fundația unui viitor mai strălucitor. Uită-te în jurul tău și vei vedea câte exemple care să te inspire vei găsi. Fără doar și poate, femeile au apărat valorile în care au crezut, au luptat pentru viața pe care și-au dorit-o, și-au croit drum prin vremurile amenințătoare.

 

Autoarea pe care ți-o prezentăm acum este o femeie care a luptat cu toate armele sufletului pentru a-și depăși condiția umană, iar din experiența sa de viață a rezultat un roman de debut, care a răsunat ca un ecou în toate colțurile lumii, inspirând mii de tinere și femei să-și urmeze visurile și să nu renunțe niciodată la ce își doresc cu adevărat.

 

Fata care și-a găsit vocea te invită să faci cunoștință cu Adunni, singura fiică a unui tată sărac, care a rămas nu de mult fără mamă și a fost promisă unui bărbat în vârstă. În ochii bărbaților nemiloși, Adunni valorează patru capre, doi saci cu orez, câteva găini de rasă și cinci mii de naira. Iar când o tragedie lovește noua sa familie, Adunni este vândută de cel pe care îl consideră un salvator ca servitoare pentru o familie înstărită. Va reuși ea să lupte pentru visul ei de a avea acces la o educație care să-i permită să plece undeva, departe de tot ce o ține în loc? Rămâne de văzut…

 

 „O celebrare a fetelor și femeilor care îndrăznesc să viseze și a celor care le ajută să-și deschidă aripile pentru a putea zbura.” — Imbolo Mbue, autoarea bestsellerului Behold the Dreamers

 

Recenzii

 

„În întreaga lume există fete care luptă pentru dreptul lor la educație. Îi sunt recunoscătoare scriitoarei Abi Daré pentru că arată dificultățile cu care se confruntă tinerele nigeriene și pune în valoare puterea vocii lor.” — Malala Yousafzai, activistă și laureată a Premiului Nobel pentru Pace

 

„Minunat, devastator, de neuitat! Sunt fermecată de această carte, în care Adunni devine un ambasador pentru tinerele fete de pretutindeni.” — Elizabeth Gilbert, autoarea bestsellerului Mănâncă, roagă-te, iubește

 

Dureroasă și inspiratoare, cartea lui Abi Daré amintește tinerelor cât de important este să lupte pentru dreptul de a trăi viața pe care o aleg. Kirkus Reviews

 

„Umanitatea de care dă dovadă Adunni, umorul și determinarea ei de a-și schimba destinul răsună cu toată puterea în această carte remarcabilă.” — Independent

Detalii produse
  • Wellness Wellness
  • Format 135x200
  • Număr pagini 640
  • Editura Bookzone
  • Autor Nathan Hill
  • Anul publicării 2024
  • Traducator Justina Bandol
  • ISBN 9786303052458
  • Scor Bestseller
Despre Nathan Hill
Nathan Hill
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Nathan Hill inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Nathan Hill se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Nathan Hill. Fiecare carte scrisa de Nathan Hill este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Nathan Hill in categoria Nathan Hill astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Abi Daré
Abi Daré
Biografie
Scriitoarea Abi Daré este dovada vie că toate visurile se pot împlini dacă avem curaj să le urmăm. Părăsind cu ani în urmă Nigeria din dorința de a avea acces la o educație solidă și de a lăsa în urmă traiul sărac și lipsit de oportunități în care s-a născut, Abi Daré și-a făcut o promisiune: că va arăta lumii întregi fața nevăzută a Nigeriei. Astfel, romanul său de debut, „Fata care și-a găsit vocea”, a fost tradus în peste 20 de limbi și prezentat în programele școlare ca lectură obligatorie, abordând o temă esențială: importanța educației în construirea de noi generații. În Nigeria, tinerele fete nu au acces la un sistem de învățământ corespunzător, așa că Abi Daré și-a urmat inima și în 2023 a înființat Fundația de Educație și Împuternicire „Louding Voice”, o organizație non-profit dedicată acordării de burse pentru fetele tinere din zonele rurale ale Nigeriei, neuitând nici măcar o clipă cât de greu i-a fost să învețe într-o societate care investește prea puțin în potențialul fetelor.
Vezi mai mult
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.75

8 recenzii

5 stele

6

4 stele

2

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


M

Maria alexandra Lascu

Recomand cu mare drag

Recenzie pentru cartea Fata care și-a găsit vocea

0

Răspunde

Comentarii(0)

T

Tatiana Scutelnicu

Recomand

Personal mi-a placut foarte mult. O recomand.

Recenzie pentru cartea Fata care și-a găsit vocea

0

Răspunde

Comentarii(0)

P

Pasol Simona

O carte despre curaj și ambiție.

Recenzie pentru cartea Fata care și-a găsit vocea

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Monica Ciuca

Adunni este fata care luptă pentru egalitatea de șanse, pentru o viață mai bună și respect. Este deschisă, curioasa , bună și îi pasă de ceilalți. Legată prin fire invizibile de mama și fratele ei, reușește să treacă peste multe pericole , sperând mereu : Mâine va fi o zi mai bună ca azi!

Recenzie pentru cartea Fata care și-a găsit vocea

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-15%
Nix

Nix

PRP: 58 Lei 49.3 Lei
-9.3%
Nou
-57.2%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 324.8 Lei 139 Lei
Nou
-20%
De data asta e adevărat

De data asta e adevărat

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-10%
Fata care și-a găsit vocea

Fata care și-a găsit vocea

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Colega de birou

Colega de birou

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Să nu mă minți

Să nu mă minți

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-16.9%
Wellness

Wellness

PRP: 59 Lei 49 Lei
-40.8%
Gambitul Damei

Gambitul Damei

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-59.4%
Minute pana la miezul noptii

Minute pana la miezul noptii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
-20.4%
Dependentă de tine

Dependentă de tine

PRP: 49 Lei 39 Lei
-20.4%
Inimi călătoare

Inimi călătoare

PRP: 49 Lei 39 Lei
Nou
-20%
Dincolo nu e nimeni

Dincolo nu e nimeni

PRP: 71.5 Lei 57.2 Lei
-25.4%
-20.4%
Nou
-20%
O emotie sfasietoare

O emotie sfasietoare

PRP: 65.9 Lei 52.72 Lei
Nou
-20%
Sau-sau

Sau-sau

PRP: 75 Lei 60 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
-59.4%
Ecoul iubirii

Ecoul iubirii

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
PRP: 108.9 Lei

79.9 Lei