Carley FortuneLucy Score

Pachet O vara fierbinte

PRP: 263.9 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
149 Lei

Carley Fortune te poartă prin verile nesfârșite pline de iubire și prietenii autentice, în timp ce Score îți aduce comedii romantice fierbinți, cu protagoniști seducători și aventuri pline de pasiune.


Fie că te plimbi pe plajele idilice ale Insulei Prințului Edward sau explorezi culisele unei reviste de modă, aceste cărți îți vor topi inima și te vor face să visezi la iubirea adevărată.

Carley Fortune te poartă prin verile nesfârșite pline de iubire și prietenii autentice, în timp ce Score îți aduce comedii romantice fierbinți, cu protagoniști seducători și aventuri pline de pasiune.


Fie că te plimbi pe plajele idilice ale Insulei Prințului Edward sau explorezi culisele unei reviste de modă, aceste cărți îți vor topi inima și te vor face să visezi la iubirea adevărată.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Vara iubirii noastre

Dimensiune
130x200
Număr pagini
360
Editura
Bookzone
Autor
Carley Fortune
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639597
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet O vara fierbinte - Carley Fortune, Lucy Score

VARA ASTA VA FI ALTFEL


Vara aceasta își vor ține promisiunea. Vara aceasta nu vor ceda tentației. Vara aceasta va fi diferită.


Lucy este turista care vine anual pe Insula Prințului Edward pentru o gură de aer proaspăt, stridii delicioase și un pahar de vin răcoritor, alături de cea mai bună prietenă a ei, Bridget. Fiecare vizită începe cu o plimbare lungă pe plajă, sub stâncile roșii impunătoare și un soare auriu. De câte ori sosește pe insulă, Lucy își promite să nu ajungă din nou în patul lui Felix, fratele mai mic al lui Bridget.


Felix este un localnic fermecător și are o chimie incredibilă cu Lucy, dar lista motivelor pentru care cei doi trebuie să stea departe unul de celălalt este lungă. Cu toate acestea, jurământul de a nu repeta acea noapte pasională pare imposibil de respectat.


Când Bridget fuge brusc din Toronto cu o săptămână înainte de nunta ei, Lucy lasă totul deoparte pentru a o urma pe insulă și a o ajuta să depășească această criză. Întâlnirea cu Felix este inevitabilă, dar de data aceasta replicile lui provocatoare au fost înlocuite cu ceva nou și profund, iar Lucy începe să se întrebe cât de bine își poate proteja cu adevărat inima.


 

VARA IUBIRII NOASTRE


Poate o iubire de-o vară să devină o iubire de-o viață?

 

Lasă-te fermecat de vraja verilor nesfârșite pe care Percy și Sam le petrec împreună. Pe malul unui lac, departe de lume, ei învață ce înseamnă prietenia și iubirea, dar și cât de dureroasă poate fi o greșeală.

 

Vară după vară cei doi se reîntâlnesc și an după an, legătura lor devine tot mai puternică. Treptat, prietenia lor se transformă într-o atracție irezistibilă. Totuși, este suficient un singur moment pentru a distruge o iubire care ar fi putut fi pentru totdeauna.

 

12 ani mai târziu, Percy și Sam se reîntâlnesc, doi adulți stingheri cărora viitorul nu le-a oferit exact ce își doreau, dar care au o șansă nesperată să-și salveze iubirea.

 

Se va dovedi dragostea lor mai puternică decât cele mai mari greșeli ale trecutului?

 

Pasiune, romantism și nostalgia verilor de altădată.

 

Vara iubirii noastre este o poveste despre a doua șansă la iubire care îți rămâne în inimă multă vreme după ce întorci ultima pagină. 

 


NE VEDEM PE MALUL LACULUI


O singură zi îți poate schimba viața. În bine sau în rău.

 

Fern Brookbanks și Will Baxter s-au întâlnit prima dată pe vremea când erau tineri și idealiști, iar întâlnirea lor s-a transformat în 24 de ore pline de aventură, secrete și visuri împărtășite. Așa că s-a încheiat cu un pact, cu o promisiune de a se reîntâlni exact peste un an.

 

Fern a venit plină de speranțe pe malul lacului. Will nu a apărut niciodată.

 

Zece ani mai târziu, Fern încearcă să salveze vechea afacere a mamei sale, iar ajutorul vine sub forma un bărbat chipeș care ajunge pe malul lacului nouă ani prea târziu, cu o valiză în mâini, dar fără nicio explicație pentru promisiunea sa încălcată și inima ei frântă.

 

Dar cum ar putea Fern să aibă încredere în acest străin elegant care nu seamănă deloc cu tânărul de care se îndrăgostise cândva? Și cum ar putea vreodată să îi ofere o a doua șansă?DRAGOSTEA ATÂRNĂ DE UN FIR DE AȚĂ


Dragostea dintre Ally și Dominic atârnă de un fir de ață, însă ei sunt croiți unul pentru celălalt.

 

Dominic

 

A fost concediată din cauza mea. Știu. Avusesem o zi proastă și m-am răzbunat pe chelnerița din pizzerie. Însă Ally Morales nu e vreo inocentă. A dovedit asta în prima ei zi de lucru la noul ei job, după ce mama a angajat-o să lucreze la compania noastră.

 

Bine, e adevărat că personalitatea ei colorată, enervantă și incredibil de atrăgătoare înveselește birourile revistei care în ultimul an a devenit pentru mine o adevărată închisoare. Poate că îmi place că se ceartă cu mine în fața echipei editoriale. Și poate că fanteziile mele de după program sunt într-adevăr bântuite de ochii ei căprui și de limba ei ascuțită.

 

Dar asta nu înseamnă că eu voi fi următorul bărbat din familia Russo care va profita de poziția lui. Nu vreau să mă transform în tatăl meu. Ea se spetește muncind, agățându-se de mai multe slujbe fără viitor dintr-un motiv pe care nu vrea să mi-l împărtășească. Dar o să rezolv eu totul.

Nu-mi pasă de ea. E doar un puzzle pe care vreau să îl înțeleg. Iar dacă reușesc s-o conving să-și dea demisia, voi putea să descopăr ce se ascunde în spatele zidurilor pe care le-a ridicat în jurul ei. Apoi voi putea să încerc să restabilesc reputația familiei mele și să uit de bruneta asta focoasă.

 

Ally

 

Ha! Vezi să nu, Morocănosule McMorocănos!CAVALERUL FĂRĂ DE ONOARE


De ce să încerci să prinzi buchetul când poți prinde cel mai râvnit burlac din Manhattan?

 

Mireasa e o păpușă. Mirele este gentlemanul absolut. Dar restul invitaților? Sunt de coșmar. Bogați? Bifat. Plicticoși? Da. Aroganți? Bineînțeles. Și cavalerul de onoare? E mai degrabă un cavaler fără de onoare.

 

Însă domnișoara de onoare Franchesca își ia îndatoririle foarte în serios. Un ginere răpit? Se rezolvă. Invitați nepoliticoși? Se descurcă ea cu ei. Un cavaler de onoare cu multe pretenții și cu încă și mai mulți bani? Nu, nu o să-i permită unui individ snob și veșnic nemulțumit să distrugă nunta celei mai bune prietene a sa, indiferent cât de chipeș arată în costum.

 

Aiden Kilbourn nu este făcut pentru relații de durată. Este prea ocupat să cucerească lumea afacerilor pentru a căuta o femeie pe care să o poată tolera mai mult de o lună, poate două. Îi place să cucerească tocmai ce nu poate fi cucerit și, până acum, a reușit de fiecare dată. Dar Franchesca Baranski? Ei bine, această fată îndrăzneață din Brooklyn s-ar putea să îi dea toate planurile peste cap.

 


Recenzii:


Vara asta va fi altfel este o carte romantică, plin de fericire, genul pe care dorești să o începi și să n-o mai lași din mână.” — ELLE


„Veți suspina după chimia lor romantică și vă veți delecta în fermecătorul decor de coastă.” — theSkimm


„Ce roman de vară visător și seducător. Carley Fortune știe cum să-ți atingă inima. Aceasta este o carte plină de farmec, în care o tânără încearcă să găsească răspunsuri la întrebarea dificilă despre cum vrea să-și trăiască viața.” — Kiley Reid, autoare de bestselleruri New York Times, „Such a fun age” și „Come and get it”


 „Magia și romantismul verii sunt palpabile.” – PopSugar, despre „Vara iubirii noastre”


 „Ne vedem pe malul lacului îmbină nostalgia, briza verii, o poveste despre a doua șansă la iubire și emoție pură.” -Elena Armas, despre „Ne vedem pe malul lacului”


 „Mi-aș fi dorit ca vara să fie nesfârșită, la fel, și această poveste.-” Marissa Stapley, scriitoare, despre „Vara iubirii noastre”


 „O nouă lectură romantică perfectă pentru vară plină de emoție, pe care o vei devora într-o singură zi, purtat de nostalgia unei iubiri trecute. ”- Ashley Audrain, scriitoare, despre „Ne vedem pe malul lacului”


„Dacă ți-a plăcut Diavolul se îmbracă de la Prada, atunci te vei îndrăgosti de această carte.” - Nix Reads Romance, despre „Dragostea atârnă de un fir de ață”

 

„Aceasta este o poveste scrisă minunat, plină de replici spirituale și sarcasm, și de asemenea o poveste romantică amuzantă și fierbinte despre dușmani care devin iubiți,” - Wendy's Book Blog, despre „Dragostea atârnă de un fir de ață”

 

„Este o comedie romantică perfectă și în același timp o poveste profund emoționantă. Este hilară, dulce și obraznică. Am trecut prin toate emoțiile în timp ce citeam.” – NovelMomma, despre „Cavalerul fără de onoare”

 

„Îmi place cum această poveste a fost ca un basm, băiatul bogat întâlnește fata săracă. Dar, fata săracă chiar vrea să reușească pe cont propriu și refuză ajutorul bărbatului bogat. Răsturnarea de situație de la final a fost perfectă! Nu mă așteptam la asta!” - Bre Kostchel, despre „Cavalerul fără de onoare”

Fragment din carte

„Ochii lui aveau cea mai captivantă nuanță de albastru glaciar, care contrasta cu bronzul lui intens. Nu se bărbierise de cel puțin două zile, iar fața lui era un exemplu de contraste. Maxilar puternic, buze catifelate și ochi luminoși, încadrați de gene negre. Mi-a susținut privirea pentru mai puțin de o secundă. Eu l-am văzut, el m-a văzut și în acea fracțiune de secundă, între noi s-a întâmplat ceva. Am simțit o familiaritate. O nevoie. O dorință. Electricitate.” – fragment din „Vara asta va fi altfel”


„Privirea lui Sam este necruțătoare. Abilitatea lui de a menține contactul vizual era ceva cu care mă obișnuisem după ce l-am întâlnit prima oară. Și pe măsură ce am crescut, privirea aceea albastră insistentă mi-a făcut sângele să clocotească, însă acum presiunea ei este covârșitoare. Iar eu știu, știu, că nu ar trebui să îl găsesc atrăgător chiar în clipa asta, însă expresia lui întunecată și maxilarul încordat mă răscolesc. Este fără tăgadă frumos, chiar dacă este un pic cam tulburat. Poate mai ales de-asta. Dau pe gât restul de whisky și icnesc din cauza senzației de arsură. El așteaptă să spun ceva, iar eu nu am fost niciodată în stare să mă fofilez în fața lui. Dar pur și simplu nu sunt pregătită să deschid rănile acum, nu înainte să știu dacă le vom supraviețui a doua oară. Cobor privirea la paharul gol.

 

— Am petrecut doisprezece ani gândindu-mă la ce o să spun, dacă te voi mai vedea vreodată. Fac o grimasă, surprinsă de propria sinceritate. Tac, numărând patru respirații. Mi-a fost foarte dor de tine. Vocea îmi tremură, dar nu mă opresc. Vreau să îndrept lucrurile. Să repar totul. Dar nu știu ce să spun în clipa asta ca să reușesc. Te rog doar să-mi mai acorzi un pic de timp.” – fragment din „Vara iubirii noastre”

 

„Atenția mi-a fost atrasă de niște rotunjimi și bucle.

O femeie s-a depărtat de masa cea mai apropiată de ușă, îndesând bacșișul în buzunarul șorțului mânjit cu făină. Privirile ni s-au întâlnit și am simțit ceva... interesant. Ca și cum aș fi cunoscut-o de undeva. Ca și cum aș fi venit aici ca s-o întâlnesc pe ea. Dar eram străini.” - Dragostea atârnă de un fir de ață

 

„– Nu mă interesează o persoană atât de...

– Amuzantă? Inteligentă? Atrăgătoare? a sugerat Chip.

– Stridentă, l-a corectat Aiden. Dansează de parcă ar avea experiență la bară. Și probabil ar considera asta un compliment.

– Te înșeli, s-a auzit un glas ursuz în spatele lui.

La naiba!

Chip, în încercarea de a risipi tensiunea care plutea în aer, a schițat un zâmbet inocent.

– Frankie! Aiden nu te-a observat, a spus el cu subînțeles.

– Aiden nu pare genul care să observe pe nimeni cu un venit sub o anumită limită. De ce și-ar pierde timpul? a declarat Franchesca.

Tânăra nu i-a evitat privirea. Nu, ochii săi albaștri-verzui l-au săgetat până în străfunduri. Fusese un măgar.” - Cavalerul fără de onoare

Detalii produse
Despre Carley Fortune
Carley  Fortune
Biografie
Carley Fortune este o jurnalistă premiată care a fost redactor executiv Refinery29 Canada. Ea lucrat la cele mai importante publicații Globe, Mail, Toronto Life și Chatelaine. Vara iubirii noastre este romanul său de debut și a devenit bestseller USA Today în chiar primele zile de la lansare, cucerind publicul de peste ocean mulțumită atmosferei sale pline de nostalgie și iubire.
Autorul cărților:
Despre Lucy Score
Lucy Score
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lucy Score inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lucy Score se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lucy Score. Fiecare carte scrisa de Lucy Score este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lucy Score in categoria Lucy Score astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.76

37 recenzii

5 stele

30

4 stele

5

3 stele

2

2 stele

0

1 stele

0


C

Crina Georgescu

Un amestec perfect de romantism și introspecție

. Povestea lor de dragoste, pe fundalul pitoresc al insulei, mi-a oferit o evadare din realitate și mi-a reamintit că uneori, în mijlocul haosului, găsim cele mai profunde și adevărate legături. ❤️

Recenzie pentru cartea Vara asta va fi altfel

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Deea Maria

Am rezonat puternic cu Lucy, deoarece și eu am avut momente în viață când a trebuit să decid între ceea ce simțeam și ceea ce era corect pentru cei din jurul meu..

Recenzie pentru cartea Vara asta va fi altfel

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Ria

O poveste scrisă frumos, care are personaje mai în vârstă și de care sigur te vei îndrăgosti

Recenzie pentru cartea Dragostea atârnă de un fir de ață

0

Răspunde

Comentarii(0)

R

Roberta

Nu știu cum să exprim cât de mult iubesc această carte, Dacă vă place enemies to lovers este exact ce trebuie. E genul de carte care te face să nu o mai lași din mână

Recenzie pentru cartea Dragostea atârnă de un fir de ață

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Dana

Dacă ești în căutarea unei lecturi care să te facă să râzi , dar și să te emoționeze , este o alegere excelentă.

Recenzie pentru cartea Cavalerul fără de onoare

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Anto

Sunt tristă că s-a terminat această carte. Am adorat fiecare interacțiune dintre cei doi. Mi-a plăcut că autoare a subliniat că într-o relație există egalitate între parteneri.

Recenzie pentru cartea Cavalerul fără de onoare

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Madalina Sidorov

Recomand!

O carte minunata!!

Recenzie pentru cartea Ne vedem pe malul lacului

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniela Iulia Draghici

Te “prinde” din primele pagini!

Carley Fortune a devenit autorul meu preferat de romane de dragoste!! Îmi place mult cum scrie și Abia astept următoarea ei poveste , “This summer will be different”. Așadar, vă recomand cu drag să citiți aceasta carte dar și Every summer after , sau VAra iubirii noastre, după traducerea și adaptarea in lb romană.

Recenzie pentru cartea Ne vedem pe malul lacului

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniela Iulia Draghici

Foarte frumoasa!

Recenzie pentru cartea Vara iubirii noastre

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandra Condrat

Foarte faină!

Recenzie pentru cartea Vara iubirii noastre

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-15%
-15%
-15%
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-20%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 48.9 Lei 39.1 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
Nou
-18.4%
Cavalerul fără de onoare

Cavalerul fără de onoare

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
BestSeller
-28.8%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 34.9 Lei
-20.1%
Provocare

Provocare

PRP: 32.9 Lei 26.3 Lei
-15%
Mister

Mister

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
-23.4%
-49%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 19.9 Lei
-56.7%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 16.9 Lei
-15%
Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-15%
Terapie senzuală

Terapie senzuală

PRP: 27 Lei 22.95 Lei
-40.8%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei
-39%
Marele DA

Marele DA

PRP: 49 Lei 29.9 Lei
BestSeller
-40.8%
Acea zi

Acea zi

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-40.8%
365 de zile

365 de zile

PRP: 49 Lei 29 Lei
-36.2%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 24.9 Lei
PRP: 263.9 Lei

149 Lei