Narcisa Suciu

Pachet Narcisa Suciu

PRP: 118 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
79 Lei

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

4 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Mama, povesteste-mi despre tine!

Format
170x220
Număr pagini
208
Editura
Bookzone
Autor
Narcisa Suciu
Anul publicării
2021
ISBN
9786069748473
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Narcisa Suciu - Narcisa Suciu

Tată, povestește-mi despre tine


L-am pierdut pe tata la scurt timp după ce am devenit mamă, astfel încât tatăl meu nu a apucat să-şi cunoască primul nepot, iar fiica mea nu şi-a cunoscut bunicul matern... Tot ce va afla vreodată Daria despre bunicul ei va fi povestit de noi, cei care l-am cunoscut, va fi trecut prin sita sufletului nostru, va fi tradus de mintea noastră, de experienţele noastre şi de aşteptările, nevoile şi dorinţele pe care le-am avut atâta timp cât am fost împreună...

 

După succesul pe care l-a avut prima mea carte, Mama, povesteşte-mi despre tine, am avut curajul să dau drumul în lume şi cărţii pentru taţi. Mi-a fost cerută, este aşteptată de mulţi dintre voi, cei care aţi înţeles cât de important este să ne ştim istoria personală!

 

În ziua de azi, nu mai avem timp să povestim, să ne aflăm viețile și copilăriile, cu atât mai puțin pe ale părinților, când viața ne ține mereu pe repede înainte. Dar tot timpul este cel care ne lasă, în final, doar cu amintirile.

Ideea Narcisei de a scrie o carte interactivă pentru mame și pentru tați și de a le păstra povestea mereu vie reprezintă un cadou de suflet de care se bucură atât părinții când le completează, cât și copiii când citesc.

Atât prima carte, cât și „Tata, povestește-mi despre tine” sunt ca o moștenire transmisă din generație în generație, și un mod inedit de a descoperi viețile nespuse ale părinților noștri.Mama, povesteste-mi despre tine!


„Draga mea cititoare,


Ziua în care copilul tău te va întreba senin: Cum ți-a ales mama ta numele? nu este departe. Pentru mine, momentul a fost extrem de sensibil. Daria aștepta răspunsul, iar eu abia atunci am realizat că, de fapt, nici nu știu. Iar Mama… Mama mea era plecată de multă vreme. Am reactivat atunci durerea ce rămâne imprimată în suflet… Absența Mamei înseamnă și capitole lipsă din viața noastră împreună. Timpul ce ni s-a dat a fost mult prea scurt.


Din durerea asta profundă a apărut acest proiect, din dorința mea de a ne face timpul prieten, atât cât îl avem. Eu nu mai pot primi răspunsuri de la Mama. Dar fiica mea va ști tot ceea ce vrea să știe despre ea, despre mine, despre noi două. Copiii ei vor deschide această carte și vor afla întreaga poveste.


Te invit să mi te alături! Răspunde acestor întrebări și du povestea ta mai departe, în veșnicie!


Aceste volume sunt cărți interactive, cu efect terapeutic, pe care ți le recomandăm dacă:

  • Prețuiești amintirile părinților tăi și vrei să le păstrezi într-un singur loc, pentru a avea mereu acces la ele când ți se face dor.
  • Îți dorești să le oferi un cadou special, prin care să-i cunoști mai bine și prin intermediul căruia să creezi o relație mai profundă cu ei.
  • Vrei să-ți păstrezi mereu părinții alături, să le încapsulezi povestea de viață, cele mai prețioase amintiri și să le recitești ori de câte ori ai nevoie de ei, chiar și când nu-ți mai sunt.
  • În cele din urmă, cele două cărți pot fi chiar pentru tine și partenerul tău, pentru a le completa și a le oferi copiilor voștri, drept cadou de suflet, prin care vă pot descoperi în profunzime.Deschide-ți inima și scrie-ți povestea. Pentru tine. Pentru cei dragi.


Acest volum îți propune exercițiu de sinceritate. Este pur și simplu un volum al întrebărilor care readuce la viață momente pe care le-ai uitat cândva într-un sertar al sufletului. De ce? Pentru că toate aceste amintiri sunt importante, prețioase. Împreună, toate momentele tale de bucurie sau de neliniște te-au adus în punctul în care te afli acum și alcătuiesc POVESTEA ta. Iar povestea ta merită transmisă mai departe.


În timp, această carte interactivă va deveni o comoară pentru pentru fiica sau fiul tău, pentru toți cei pe care îi iubești. Indiferent cu cine dorești să îți împărtășești povestea, aceast volum e este, în primul rând, cadoul perfect pe care ți-l poți oferi tu ție însăți, celei care ai fost, celei care vei deveni.


Cu ajutorul acestui exercițiu terapeutic, trecutul poate deveni o inspirație și un sprijin pentru viitor. Întrebările te vor ghida pas cu pas înapoi în timp, te vor provoca să te redescoperi și să decizi cum va fi următorul capitol al poveștii tale.


Recenzii la cartea Mama, povestește-mi despre tine:

„Am cumpărat cartea pentru mama! Întrebările sunt foarte faine, cartea este gândită ca un jurnal al întregii vieți. Parcurgerea tuturor întrebărilor poate reprezenta o formă de terapie. Mama este încântată, s-a gândit să dea toate răspunsurile axându-se doar pe ceea ce a fost frumos și bun în viața ei. Mama are 70 ani, eu am 45. Mulțumim pentru această ocazie și felicitări, Narcisa Suciu!!” - Felicia Seceleanu

 

„Am comandat cartea la rugămintea fiicei mele. Auzisem de carte și mi se păruse o idee genială să îți așterni amintirile, să te conectezi cu trecutul pentru a putea lăsa mai departe copilului tău o parte din tine. Regret că nu am avut această carte când încă o mai aveam pe mami a mea, dar mă bucur enorm ca pot face asta pentru fiica mea (în prezent departe de mine) și pentru nepoții mei încă nenăscuți. Felicitări autoarei Narcisa Suciu!” - Angelica Cerchezeanu

 

„Luați-o fără să stați pe gânduri!!! Este cel mai frumos cadou pe care îl puteți face mamelor voastre, dar și vouă pentru că vă va rămâne amintire.” - Reuben Miruna


Detalii produse
Despre Narcisa Suciu
Narcisa  Suciu
Biografie
Narcisa Suciu este muzician, interpret, compozitor și, înainte de toate, un om aflat într-o permanentă căutare de răspunsuri și trăiri. O voce cu adevărat remarcabilă, îndrăgită de public pentru sensibilitatea sa, Narcisa Suciu aduce lumină în sufletul celor care o ascultă. Acum, vocea sa răzbate dincolo de cuvinte, purtând cititoarele, întrebare cu întrebare, într-o călătorie prin lumea amintirilor... în căutarea vechilor arome și a bucuriilor care merită regăsite și transmise peste generații.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

11 recenzii

5 stele

11

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Andreea Cârlomănescu

Completare

Îmi poate comunica cineva ce tip de file are cartea? Cu ce tip de instrument de scris se poate completa? Va mulțumesc anticipat!

Recenzie pentru cartea Mama, povesteste-mi despre tine!

0

Răspunde

Comentarii(1)

D

Denisa Paraschiv

Este hartie normala... merge completat cu pixul

M

Monica Coldea

O experiență valoroasă

A adus multă bogăție în relația cu mama. O recomand tuturor copiilor care vor să se conecteze cu mamele lor, dar și cu partea feminină și maternă a persoanei lor.

Recenzie pentru cartea Mama, povesteste-mi despre tine!

0

Răspunde

Comentarii(0)

Costescu

Teoria e superbă...ce facem cu practica?😶‍🌫️

Foarte frumoasa ideea cărții. Le-am luat ambilor părinți însă chiar dacă le-au primit cu încântare nu au scris în ele... Din păcate am mai vb cu o prietena care-i luase mamei și soacre-i în 2020 și nici pana azi nu si-au exprimat poveștile personale... Nu e ușor nici pentru noi o astfel de provocare... Da dacă aveți vreun sfat cum sa-i încurajez/ determin sa scrie m-as bucura nemărginit.

Recenzie pentru cartea Mama, povesteste-mi despre tine!

0

Răspunde

Comentarii(2)

M

Monica Coldea

Vă sugerez să o completați împreună. Ca un dialog viu, care este ghidat de carte iar răspusurile sunt documentate. Eu citeam întrebările, mama răspundea, apoi scriam răspunsul în carte. A fost un real succes și a adus multă bogăție toată experiența! Mult succes!

R

Roxana Atudorei

Eu am început sa îl întreb pe tata si in timp ce el povestește, eu scriu în album.

R

Reuben Miruna

Minunata

Luați-o fără sa stați pe gânduri!!!! Este cel mai frumos cadou pe care îl puteți face mamelor voastre, dar și voua pentru că vă va rămâne amintire.

Recenzie pentru cartea Mama, povesteste-mi despre tine!

3

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

Alte carti din categoriile: Dezvoltare personala, Fericire, Carti pentru femei

BestSeller
-59.4%
BestSeller
-60.2%
BestSeller
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-36.5%
BestSeller
-49.2%
BestSeller
-16.9%
-15.4%
BestSeller
-20.4%
BestSeller
-40.8%
Arta feminitatii

Arta feminitatii

PRP: 49 Lei 29 Lei
-16.9%
BestSeller
-40.8%
BestSeller
-49.2%
-25.6%
Metoda vizualizării

Metoda vizualizării

PRP: 39 Lei 29 Lei
-64.8%
Pachet Monica Mihai

Pachet Monica Mihai

PRP: 196 Lei 69 Lei
BestSeller
-49.2%
-66.7%
BestSeller
-53.3%
-53.3%

Cumparate impreuna cu Pachet Narcisa Suciu

Scrisoare
Fluturi Vol. 4

Fluturi Vol. 4

59.9 Lei
-27.2%
-24.4%
Pachet Întrebări esențiale

Pachet Întrebări esențiale

PRP: 118.9 Lei 89.9 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
-33.1%
Pachet Femei neînvinse

Pachet Femei neînvinse

PRP: 147.9 Lei 99 Lei
-38.3%
Pachet Gândire alternativă

Pachet Gândire alternativă

PRP: 128 Lei 79 Lei
BestSeller
-18.1%
Pachet Secrete Dezvăluite

Pachet Secrete Dezvăluite

PRP: 109.8 Lei 89.9 Lei
-25.1%
Pachet Suntem Iubire

Pachet Suntem Iubire

PRP: 118.9 Lei 89 Lei
Nou
-16.7%
BestSeller
-8.3%
BestSeller
-59.4%
BestSeller
-49.5%
Pachet Misterele creierului uman

Pachet Misterele creierului uman

PRP: 197.9 Lei 99.9 Lei
Nou
BestSeller
-20%
Memorie fără limite

Memorie fără limite

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-40.2%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 32.9 Lei
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Nou
-34.1%
Nou
-35.5%
Nou
-9.3%
BestSeller
-20%
Mindreader

Mindreader

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 118 Lei

79 Lei