Dragos PatraruKevin Horsley

Pachet Memoreaza cu atentie

PRP: 109 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
79 Lei

Memorează cu atenție și contribuie la crearea unei lumi mai bune! Dragoș Pătraru și Kevin Horsley îți arată cum imaginația, memoria și atenția pot schimba vieți, generații și perspective de care, în prezent, avem nevoie mai mult ca niciodată. 

Memorează cu atenție și contribuie la crearea unei lumi mai bune! Dragoș Pătraru și Kevin Horsley îți arată cum imaginația, memoria și atenția pot schimba vieți, generații și perspective de care, în prezent, avem nevoie mai mult ca niciodată. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

2 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Atenție cu intenție

Format
130x200
Număr pagini
288
Editura
Bookzone
Autor
Dragos Patraru
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051338
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Memoreaza cu atentie - Dragos Patraru, Kevin Horsley

Rezumat Memorie fara limite – Kevin Horsley


Imaginează-ți cum ar arăta viața ta dacă ți-ai ai putea aminti orice, oricând!


 Kevin Horsley, unul dintre puținii oameni din lume care au primit titlul de Mare Maestru Internațional al Memorării, te introduce în lumea fascinantă a memoriei, oferindu-ți strategii și tehnici testate pe propria minte, astfel încât să ajungi să ai și tu o memorie nelimitată indiferent de vârstă sau de profesie. Acum este momentul să afli tot ce trebuie să știi și să reții!


În 2013, Kevin Horsley a doborât Recordul Mondial de Memorare pentru cel mai dificil test de memorie, iar după 25 de ani de analizat mintea și memoria, a scris o carte pentru toți oamenii care vor să aibă o memorie nelimitată.


Cum să înveți mai mult într-un timp mai scurt?


Cum să fii mai productiv și să ai mai mult succes?


Cum să îți amintești zile de naștere, numere de telefon și detalii din viața de zi cu zi?


Cum să accesezi orice informație ai nevoie, folosindu-ți mintea?


Fie că te-ai simțit vreodată prea ocupat, prea stresat sau prea distras pentru a te concentra și a-ți termina la timp treaba, fie că ți se reproșează că uiți lucruri esențiale, iar scuza ta este că pur și simplu ai „o memorie proastă”, această carte îți oferă toate instrumentele de care ai nevoie pentru a-ți îmbunătăți capacitatea de memorare și productivitatea. Vei deveni astfel un maestru care își dirijează cu pricepere memoria, indiferent de situație, de vârstră sau de profesie.


Această carte este pentru tine dacă:

- Vrei să îți amintești mai mult în mai puțin timp;

- Vrei să fii mai productiv în tot ceea ce faci;

- Vrei să nu ți se mai reproșeze că ești o persoană uitucă;

- Vrei să îți optimizezi performanțele profesionale;

- Vrei să ajungi să ai memorie perfectă chiar și la 80 de ani;

 

Această carte te va ajuta să nu uiți:

-         Informații esențiale pentru examenul de licență, disertație sau chiar examenul auto;

-         Date, cifre și formule fără de care nu îți poți face meseria de zi cu zi;

-         Zile de naștere, numere de telefon sau evenimente cheie din viața ta;

-         Importanța de a avea o memorie bună indiferent de vârsta pe care o ai;


Recenzii


Tehnici de memorare utile în domeniul bancar


 „O carte care pune accent pe transformarea cuvintelor, a literelor sau a numerelor în imagini mentale. Aceste tehnici de memorare pot fi aplicate în orice domeniu și sunt utile pentru oricine. Eu lucrez în domeniul bancar și au funcționat perfect!” - Irina, Consilier financiar bancar

O carte esențială pentru un student la medicină


„Pentru un student la medicină și viitor medic, memoria este crucială. Am avut norocul să descopăr această carte care pune accentul pe tehnici inovatoare de îmbunătățire a memoriei și, în timp ce mă pregătesc pentru examene, aplic aceste metode și observ o diferență semnificativă.” - Victor, Student la medicină


O carte care ajută un programator să acceseze scurtături... mentale


„Ca programator, trebuie să lucrez cu diferite limbaje de programare și framework-uri. Trebuie să înțeleg în detaliu concepte complexe, cum ar fi algoritmii, structuri de date și paradigme de programare. Cartea asta m-a ajutat enorm să rețin detalii esențiale pentru meseria mea și să fac ajustări acolo unde era nevoie, accesând coduri pe care le-am scris anterior.” - Cristian, Programator


Strategii de reținere pentru profesorii cu memorie nelimitată


„Când ești profesor, memoria joacă un rol cheie în meseria ta. Dacă nu mi-aș exersa memoria, nu aș putea să-mi amintesc exemple relevante, studii de caz, nu aș putea face conexiuni rapide atunci când elevii îmi pun întrebări și nu aș putea să-mi fac planificările. Fără memoria, meseria mea nu ar exista!” - Cristina, Profesoară


Rezumat Atentie cu intentie - Dragos Patraru


O carte despre prezent care te provoacă să te gândești la viitor

 

Democrație și dezbinare, ecologie și economie, societate și inegalitate, Dragoș Pătraru te provoacă prin această culegere de eseuri inspirate de Vocea Nației să preiei controlul asupra celei mai importante resurse: atenția ta.

 

Spre ce vei alege să-ți îndrepți atenția: spre temele fierbinți ale zilei sau spre ideile fierbinți ale unei generații care își dorește o schimbare mai mult decât orice altceva, care își dorește să lase în urmă copii mai buni pentru o planetă mai bună.

 

„Nu am fost atenți. Iar lumea s-a construit singură, la voia întâmplării sau la voia celor puțini, care au deformat-o în interes personal. O altă lume mai bună poate fi imaginată și apoi construită. Însă doar dacă decidem să alocăm atenție, cu intenție, problemelor importante din jurul nostru.”

- Dragoș Pătraru

 

O carte recomandată de:

 

„Ca psiholog și psihoterapeut, „de ce?” a fost întotdeauna întrebarea mea preferată. Este o întrebare de suflet pe care Dragoș Pătraru o adresează lumii întregi prin această carte.

Mi-aș dori să fiu ca Dragoș! Să am curajul și asumarea să spun cu voce tare, dar cu blândețe, ce mă doare, ce nu îmi place, ce nu cred că este bine făcut. Oare cum ar fi lucrurile în jurul nostru dacă mai mulți am reuși să facem asta? Pentru noi, pentru cei din jurul nostru, pentru comunitățile din care facem parte.”

 

Dr. Raluca Anton, psiholog

 

„E cam greu să scrii despre Pătraru. E o furtună din aia care te sperie tare la început și după ce a trecut îi mulțumești că a mai răcorit un pic lumea. Scrie bine, bine, căci omul nu doar că citește foarte mult ci și înțelege ce citește. Dragoș are curaj, vână, talent cu caru’ și răbdarea de a explica lucruri care nu sunt întotdeauna foarte simplu de priceput.

 Prin cartea asta îl veți cunoaște un pic mai bine pe Dragoș Pătraru. Merită să o faceți!”

 

Valeriu Nicolae - jurnalist, scriitor, activist pentru drepturile omului

 

„Cartea lui Dragoș e o pledoarie pentru fericire, pentru acea fericire pe care o poți găsi doar găsindu-ți sensul și doar fiind împreună cu cei cu care sensul tău chiar are sens.

 

- Oana Gheorghiu, Carmen Uscatu (Dăruiește viață)

 

Aceasta carte este pentru tine dacă:

 

1.     Îți place să-ți hrănești mintea cu idei noi și îți dorești să înveți continuu pe tot parcursul vieții.

2.     Vrei să citești o culegere de eseuri despre societate, economie, economie care să te provoace să privești lumea dintr-o perspectivă nouă.

3.     Urmărești podcastul Vocea Nației și îți dorești să ai mereu la îndemână prezentări detaliate ale principalelor idei explicate de Dragoș Pătraru.

4.     Cauți o carte care să îți prezinte într-un mod ușor de înțeles ideile principale din unele dintre cele mai importante cărți din ultimele decenii despre evoluția societății noastre.

5.     Te simți sufocat de modul în care funcționează lumea acum și vrei să lași în urma ta o lume mai bună.

 

Această carte te va ajuta să:

 

1.     Îți prețuiești atenția și să o îndrepți doar asupra lucrurilor care te pot ajuta să te înțelegi mai bine și să evoluezi.

2.     Descoperi noi perspective asupra lumii și să analizezi soluțiile propuse de economiști și sociologi contemporani.

3.     Înveți să-ți privești propria viață dintr-o nouă perspectivă, să-ți conștientizezi puterea, impactul asupra lumii, dar și responsabilitatea față de generațiile următoare.

4.     Să înțelegi cât de important este să investești permanent în tine și în educația ta, pentru a reuși să faci față unei lumi în schimbare.

5.     Sprijini proiectele Vocea Nației și Ceasul bun

 

O carte care sprijină Vocea nației și Ceasul bun

 

Prin achiziționarea acestei cărți, ajuți echipa Vocea Nației să-și îndrepte în continuare atenția spre cele mai importante probleme ale societății și să vorbească despre acestea liber. În plus, vei sprijini acțiunile caritabile ale organizației Ceasul bun.

Detalii produse
Despre Dragos Patraru
Dragos Patraru
Biografie
Dragoș Pătraru este o voce puternică în jurnalismul românesc, care nu s-a temut niciodată să abordeze cele mai dificile subiecte ale societății românești. Jurnalist, specialist în comunicare, cu peste 25 de ani de experiență în presă, el a făcut o misiune din a-i aduce pe oameni împreună, militând pentru schimbare și un sistem în centrul căruia să se afle bunăstarea oamenilor, nu profitul cu orice preț.

Din 2013, numele său a devenit sinonim cu Starea nației, o producție care folosește uneltele umorului pentru a sancționa derapajele de la democrație și abuzurile de putere.

Din 2018, Pătraru a lansat podcastul Vocea nației, un proiect prin care își propune să le ascută românilor spiritul critic provocându-i să citească și să se educe permanent. Ideile și cărțile prezentate în podcast în anul 2022, sub ideea de atenție cu intenție, stau la baza acestei cărți.
Autorul cărților:
Despre Kevin Horsley
Kevin Horsley
Biografie
Timp de peste 25 de ani, Kevin Horsley a analizat mintea și memoria, observând că există o prăpastie imensă între obținerea de informații și folosirea acestora. Este deținătorul a două recorduri mondiale pentru cel mai dificil test de memorie, este medaliat la Campionatul Mondial de Memorare și unul dintre puținii oameni din lume care au primit titlul de Mare Maestru Internațional al Memorării. Autorul a patru cărți și designerul unui joc de matematică, Kevin Horsley susține prelegeri despre memorie în întreaga lume și oferă consultanță organizațiilor din SUA, Africa de Sud, Regatul Unit și Orientul Mijlociu care vor să-și ajute angajații să-și îmbunătățească procesele de învățare, motivație, creativitate și gândire.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.89

9 recenzii

5 stele

8

4 stele

1

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


A

Adina Hoanță

Te folosești de propriul corp, propria casă, traseul înspre muncă, faci asocieri între cuvinte, imagini și litere, devine distractiv și rămâne pe termen lung

Recenzie pentru cartea Memorie fără limite

0

Răspunde

Comentarii(0)

O

Oprea

Când îți folosești mai mult creativitatea, îți utilizezi mai mult din memoria nelimitată.

Învățarea nu este o destinație, ci un proces continuu. Nu există limite în afară de pretextele și prejudecățile tale. Asigură-te că înveți să faci diferența între ceea ce poți face chiar acum și ceea ce vei putea face exersând. Dacă alegi să crezi că nu poți progresa dincolo de limitele actuale, atunci vei duce o viață limitată.

Recenzie pentru cartea Memorie fără limite

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Catalin Chivu

O carte simplă, ușor de citit, cu tehnici practice de pus în aplicare pentru a crește capacitatea de memorare și înțelegere!

Recenzie pentru cartea Memorie fără limite

0

Răspunde

Comentarii(0)

G

Georgescu Bogdan

Daca tot una dintre ideile cartii este atentia si cum ne alocam timpul, cartea de fata este varianta scurta a celor peste 200 de episoade de podcast. Decat sa pierzi cel putin 200 de ore din viata ta sa le asculti, mai bine citesti cartea asta, este esentialul. Intelegi totul si mai bine cand ai la palmares macar o parte dintre cartile pe care se bazeaza intreaga poveste.

Recenzie pentru cartea Atenție cu intenție

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ioana Cristina

Am ascultat /urmărit și podcastul "Vocea nației". Cartea însă are puterea de a te pune in reflecție mai tare. Ești tu și rândurile scrise. Scrisă în stilul lui Dragoș Pătraru, dinamic și limpede, cu sinceritate, cartea te face sa o citești cu creionul în mână pt că trebuie să subliniezi una alta acolo. In plus, e o trecere în revistă a ceea ce Dragoș, la rândul lui, a învățat din cărțile citite. Cumva, rezuma, le "traduce" pe înțelesul tuturor.

Recenzie pentru cartea Atenție cu intenție

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alex Ievuta

Am plecat la drum cu această carte neștiind ce mă așteaptă. Dau "vina" pe review-uri de pe ultima copertă și pe reclama aproape inexistentă legată de conținut. Am descoperit o colecție de idei adunate într-o o perioadă lungă de studiu și reflexie al autorului. Unele idei sunt prezentate mult prea succint și trece repede de la o tema la alta. Dar mi-a deschis apetitul pentru citit și pentru închis TV-ul.

Recenzie pentru cartea Atenție cu intenție

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Florentina Boieroiu

Dragoș Pătraru,Starea Nației

O carte foarte bună, mulțumesc!

Recenzie pentru cartea Atenție cu intenție

0

Răspunde

Comentarii(0)

De la același autor

-14.9%
Unde nu-i cap, vai de popoare!

Unde nu-i cap, vai de popoare!

PRP: 39.9 Lei 33.96 Lei
BestSeller
-16.9%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 49 Lei
-15.5%
-10%
O sa razi, totul e chimie!

O sa razi, totul e chimie!

PRP: 49 Lei 44.1 Lei
-10%
Atlasul lumii. Ediția a III-a

Atlasul lumii. Ediția a III-a

PRP: 119.9 Lei 107.87 Lei
-15.6%
Teste de inteligenta IQ 1

Teste de inteligenta IQ 1

PRP: 32 Lei 27 Lei
-15%
Sistemul solar pentru copii

Sistemul solar pentru copii

PRP: 85 Lei 72.25 Lei
-15%
CINE a fost Leonardo Da Vinci

CINE a fost Leonardo Da Vinci

PRP: 19 Lei 16.15 Lei
-15%
-12%
Nou
-15%
Oameni exceptionali

Oameni exceptionali

PRP: 35 Lei 29.75 Lei
-10.2%
Cartea mica a religiilor lumii

Cartea mica a religiilor lumii

PRP: 27.9 Lei 25.06 Lei
-5%
-5%
-5%
-15%
Cine a fost Napoleon?

Cine a fost Napoleon?

PRP: 19 Lei 16.15 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Memoreaza cu atentie

Nou
BestSeller
-20%
Memorie fără limite

Memorie fără limite

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-20.4%
Fără țipete

Fără țipete

PRP: 49 Lei 39 Lei
BestSeller
-23.9%
Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
-25%
Pachet Dalai Lama

Pachet Dalai Lama

PRP: 60 Lei 45 Lei
-22%
HO’OPONOPONO

HO’OPONOPONO

PRP: 25 Lei 19.5 Lei
BestSeller
-24.9%
Arta manipularii

Arta manipularii

PRP: 39.9 Lei 29.96 Lei
-25%
Shantaram  - Ed. V necartonata

Shantaram - Ed. V necartonata

PRP: 109.9 Lei 82.42 Lei
-5%
In sfarsit nefumator

In sfarsit nefumator

PRP: 35 Lei 33.25 Lei
-20.1%
Yoga prin râs

Yoga prin râs

PRP: 37 Lei 29.55 Lei
-15%
151 retete de post

151 retete de post

PRP: 25 Lei 21.25 Lei
-22%
Myung Sung

Myung Sung

PRP: 34 Lei 26.52 Lei
Transport
gratuit
-53.5%
Pachet Bluey de nota 10

Pachet Bluey de nota 10

PRP: 299 Lei 139 Lei
-25%
Pachet Cunoaște-te cu adevărat

Pachet Cunoaște-te cu adevărat

PRP: 119.9 Lei 89.9 Lei
-36.1%
Pachet Bazele succesului

Pachet Bazele succesului

PRP: 104.9 Lei 67 Lei
Transport
gratuit
Nou
BestSeller
-52.4%
Nou
BestSeller
-46.1%
PRP: 109 Lei

79 Lei