Lucy ScoreMelissa Wiesner

Pachet iubiri imprevizibile

PRP: 209.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
119.9 Lei

Iubirea este poate cea mai puternică forță din univers, dar e și cea mai imprevizbilă. Iar în cărțile lui Lucy Score și ale Melissei Wiesner o descoperim în toate formele sale. Protagoniștii acestor cărți se îndrăgostesc uneori fulgerător, alteori treptat, se despart și se regăsesc. Ura se transformă în iubire, aducând împreună doi oameni cum nu se poate mai diferiți, iar atracțiile nemărturisite se transformă în pasiuni care ard toate obstacolele.


Descoperă patru povești de dragoste care îți dezvăluie toate fațetele iubirii, cele pline de romantism și nostalgie, dar și cele pline de umor și scântei. 

Iubirea este poate cea mai puternică forță din univers, dar e și cea mai imprevizbilă. Iar în cărțile lui Lucy Score și ale Melissei Wiesner o descoperim în toate formele sale. Protagoniștii acestor cărți se îndrăgostesc uneori fulgerător, alteori treptat, se despart și se regăsesc. Ura se transformă în iubire, aducând împreună doi oameni cum nu se poate mai diferiți, iar atracțiile nemărturisite se transformă în pasiuni care ard toate obstacolele.


Descoperă patru povești de dragoste care îți dezvăluie toate fațetele iubirii, cele pline de romantism și nostalgie, dar și cele pline de umor și scântei. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Anul în care am primit a doua șansă

Dimensiune
130x200
Număr pagini
386
Editura
Bookzone
Autor
Melissa Wiesner
Anul publicării
2024
Traducator
Diana Botescu
ISBN
9786303052724
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet iubiri imprevizibile - Melissa Wiesner, Lucy Score

REZUMAT Dragostea atârnă de un fir de ață – Lucy Score


Dragostea dintre Ally și Dominic atârnă de un fir de ață, însă ei sunt croiți unul pentru celălalt.


Dominic


A fost concediată din cauza mea. Știu. Avusesem o zi proastă și m-am răzbunat pe chelnerița din pizzerie. Însă Ally Morales nu e vreo inocentă. A dovedit asta în prima ei zi de lucru la noul ei job, după ce mama a angajat-o să lucreze la compania noastră.

Bine, e adevărat că personalitatea ei colorată, enervantă și incredibil de atrăgătoare înveselește birourile revistei care în ultimul an a devenit pentru mine o adevărată închisoare. Poate că îmi place că se ceartă cu mine în fața echipei editoriale. Și poate că fanteziile mele de după program sunt într-adevăr bântuite de ochii ei căprui și de limba ei ascuțită.

Dar asta nu înseamnă că eu voi fi următorul bărbat din familia Russo care va profita de poziția lui. Nu vreau să mă transform în tatăl meu. Ea se spetește muncind, agățându-se de mai multe slujbe fără viitor dintr-un motiv pe care nu vrea să mi-l împărtășească. Dar o să rezolv eu totul.

Nu-mi pasă de ea. E doar un puzzle pe care vreau să îl înțeleg. Iar dacă reușesc s-o conving să-și dea demisia, voi putea să descopăr ce se ascunde în spatele zidurilor pe care le-a ridicat în jurul ei. Apoi voi putea să încerc să restabilesc reputația familiei mele și să uit de bruneta asta focoasă.

 

Ally


Ha! Vezi să nu, Morocănosule McMorocănos!


„Dacă ți-a plăcut Diavolul se îmbracă de la Prada, atunci te vei îndrăgosti de această carte.” - Nix Reads Romance


„Aceasta este o poveste scrisă minunat, plină de replici spirituale și sarcasm, și de asemenea o poveste romantică amuzantă și fierbinte despre dușmani care devin iubiți,” - Wendy's Book Blog


REZUMAT Cavalerul fără de onoare – Lucy Score


De ce să încerci să prinzi buchetul când poți prinde cel mai râvnit burlac din Manhattan?


Mireasa e o păpușă. Mirele este gentlemanul absolut. Dar restul invitaților? Sunt de coșmar. Bogați? Bifat. Plicticoși? Da. Aroganți? Bineînțeles. Și cavalerul de onoare? E mai degrabă un cavaler fără de onoare.


Însă domnișoara de onoare Franchesca își ia îndatoririle foarte în serios. Un ginere răpit? Se rezolvă. Invitați nepoliticoși? Se descurcă ea cu ei. Un cavaler de onoare cu multe pretenții și cu încă și mai mulți bani? Nu, nu o să-i permită unui individ snob și veșnic nemulțumit să distrugă nunta celei mai bune prietene a sa, indiferent cât de chipeș arată în costum.


Aiden Kilbourn nu este făcut pentru relații de durată. Este prea ocupat să cucerească lumea afacerilor pentru a căuta o femeie pe care să o poată tolera mai mult de o lună, poate două. Îi place să cucerească tocmai ce nu poate fi cucerit și, până acum, a reușit de fiecare dată. Dar Franchesca Baranski? Ei bine, această fată îndrăzneață din Brooklyn s-ar putea să îi dea toate planurile peste cap.


„Este o comedie romantică perfectă și în același timp o poveste profund emoționantă. Este hilară, dulce și obraznică. Am trecut prin toate emoțiile în timp ce citeam.” - NovelMomma


„Îmi place cum această poveste a fost ca un basm, băiatul bogat întâlnește fata săracă. Dar, fata săracă chiar vrea să reușească pe cont propriu și refuză ajutorul bărbatului bogat. Răsturnarea de situație de la final a fost perfectă! Nu mă așteptam la asta!” - Bre Kostchel


REZUMAT Totul mă aduce înapoi la tine – Melissa Wiesner


Pentru a obține o bursă de studii, Anna merge la liceu, este înscrisă într-un program adresat elevilor geniali și, în același timp, lucrează la o băcănie. Niciodată, dar niciodată, nu vorbește despre familia ei. Este mai ușor să țină toți oamenii la distanță, cel puțin până când va putea în sfârșit să-și lase în urmă trecutul. Asta până când destinul îl aduce în viața ei pe Gabe…

 

Gabe este un student eminent și are o familie mare și perfectă. El întruchipează tot ceea ce Anna nu este, dar conexiunea și atracția dintre cei doi nu pot fi contestate. Când Gabe este pe cale să descopere cel mai întunecat secret al fetei și adevăratul motiv pentru care ea se întoarce în fiecare noapte acasă, într-un apartament rece și tăcut, Anna este în stare să facă orice pentru a împiedica acest lucru. Până la urmă, fata alege să fugă și își promite că nu îl va mai vedea niciodată.


Ani mai târziu, o tragedie o aduce pe Anna înapoi în orașul în care a crescut, acolo unde îl reîntâlnește pe Gabe.


În brațele lui se simte în sfârșit „acasă”, însă când secretele încep să iasă la iveală, lumile lor încep să se prăbușească. Gabe este persoana în care Anna are cea mai mare încredere, dar ce se întâmplă dacă și el ascunde un secret? Și câtă durere pot suporta două inimi înainte de a fi sfâșiate pentru totdeauna?


„Totul se întoarce la tine nu este doar o poveste de dragoste; este o explorare profundă a creșterii personale, a complexității conexiunilor umane și a secretelor tăcute care modelează viețile noastre” - Liana


REZUMAT Anul în care am primit a doua șansă – Melissa Wiesner


Viața lui Sadie Thatcher s-a destrămat într-un mod spectaculos. Într-un singur an, a reușit să-și piardă slujba, apartamentul și iubitul – toate din cauza limbii ei ascuțite. Așa că, atunci când o ghicitoare îi oferă șansa să-și împlinească o dorință, Sadie profită de ocazie și cere să ia de la capăt anul groaznic prin care tocmai a trecut, deși nu crede că magia îi va reface viața. Imediat după îndeplinirea ritualului magic pare că nimic nu s-a schimbat. Apoi face poate cea mai neinspirată mișcare de până atunci: îl sărută pe Jacob, cel mai bun prieten al fratelui ei.


În dimineața următoare, totul e diferit. Sadie se trezește în apartamentul ei, alături de fostul iubit, iar fostul șef o așteaptă la serviciu. Verificând data, își dă seama că este 1 ianuarie… anul trecut. Însă, pe măsură ce femeia retrăiește anul, încercând să profite de șansa care i-a fost oferită, dobândește o altă perspectivă asupra relației și carierei sale. În plus, de câte ori se întâlnește cu Jacob, își reamintește de sărutul lor…, cel despre care el nu are idee că s-a întâmplat.


Dintr-odată, Sadie începe să se întrebe dacă nu cumva greșeala ei cea mai mare a fost să-și dorească această a doua șansă.


"Anul în care am primit a doua șansă este o poveste de dragoste adorabilă, fermecătoare, frumos scrisă, pe care am devorat-o într-o zi. Plină de căldură, am fost complet fermecată de Sadie și Jacob și am plâns de fericire. Nu voiam să se termine!"—Catherine Walsh, autoarea Holiday Romance

Fragment din carte

„Atenția mi-a fost atrasă de niște rotunjimi și bucle.

O femeie s-a depărtat de masa cea mai apropiată de ușă, îndesând bacșișul în buzunarul șorțului mânjit cu făină. Privirile ni s-au întâlnit și am simțit ceva... interesant. Ca și cum aș fi cunoscut-o de undeva. Ca și cum aș fi venit aici ca s-o întâlnesc pe ea. Dar eram străini.” - Dragostea atârnă de un fir de ață


„– Nu mă interesează o persoană atât de...

– Amuzantă? Inteligentă? Atrăgătoare? a sugerat Chip.

– Stridentă, l-a corectat Aiden. Dansează de parcă ar avea experiență la bară. Și probabil ar considera asta un compliment.

– Te înșeli, s-a auzit un glas ursuz în spatele lui.

La naiba!

Chip, în încercarea de a risipi tensiunea care plutea în aer, a schițat un zâmbet inocent.

– Frankie! Aiden nu te-a observat, a spus el cu subînțeles.

– Aiden nu pare genul care să observe pe nimeni cu un venit sub o anumită limită. De ce și-ar pierde timpul? a declarat Franchesca.

Tânăra nu i-a evitat privirea. Nu, ochii săi albaștri-verzui l-au săgetat până în străfunduri. Fusese un măgar.” - Cavalerul fără de onoare


„Anna a avut nevoie de câteva clipe ca să-și dea seama că tocmai i se pusese o greutate pe piept.

Duioșie și o umbră de invidie.

Cum era oare să copilărești într-un asemenea loc?

Nu-și îngăduia prea des să trăiască o astfel de senzație. Nu-i folosise la nimic vreodată să se gândească la ceea ce aveau alți oameni. Și știa mai bine decât oricine altcineva că, din exterior, un lucru poate părea frumos – însă cine poate ști ce se află dincolo de aparențe?” – Totul mă aduce înapoi la tine


„Partea cea mai rea este că mi-am făcut asta cu mâna mea. Jacob m-a iubit. Știu că m-a iubit. M-a iubit pe tot parcursul anului meu nefast și cu mult înainte de asta. M-a iubit în cel mai generos, cel mai atent și cel mai sincer mod posibil. Dacă nu aș fi fost atât de egocentrică, aș fi putut să las deoparte propria suferință ca să observ asta. Să-l observ pe el. Și, dacă aș fi făcut-o, probabil că acum aș fi fost cu el. Dar mi-am dorit ca acel an să dispară. Mi-am dorit să dispară șansa aceea. Și, când am făcut asta, am pus în mișcare un an complet diferit – unul în care Jacob a întâlnit-o pe Paige și s-a îndrăgostit de ea, în loc de mine. Este numai vina mea și nu pot face nimic ca să schimb asta.” – Anul în care am primit a doua șansă

Detalii produse
Despre Melissa Wiesner
Melissa Wiesner
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Melissa Wiesner inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Melissa Wiesner se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Melissa Wiesner. Fiecare carte scrisa de Melissa Wiesner este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Melissa Wiesner in categoria Melissa Wiesner astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Lucy Score
Lucy Score
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Lucy Score inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Lucy Score se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Lucy Score. Fiecare carte scrisa de Lucy Score este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Lucy Score in categoria Lucy Score astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.73

41 recenzii

5 stele

31

4 stele

9

3 stele

1

2 stele

0

1 stele

0


A

Alexandra Rădulescu

După toate încercările prin care trec, Ally și Dominic reușesc să își găsească intr-un final fericirea.

Recenzie pentru cartea Dragostea atârnă de un fir de ață

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Diana Neagu

Unul dintre punctele forte ale cărții sunt dialogurile. Acestea sunt pline de substanță și contribuie la dezvoltarea personajelor și a intrigii. Fiecare conversație între Ally și Dominic adaugă o nouă dimensiune poveștii lor.

Recenzie pentru cartea Dragostea atârnă de un fir de ață

0

Răspunde

Comentarii(0)

F

Florina Stoica

Lucy Score a reușit să mă captiveze cu „Cavalerul fără de onoare”. Este o poveste de dragoste frumoasă, cu personaje realiste și situații amuzante. Cartea este perfectă pentru o zi relaxantă și te lasă cu zâmbetul pe buze. O recomand cu toată încrederea!

Recenzie pentru cartea Cavalerul fără de onoare

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Ana Stancu

O lectură încântătoare. Cartea are de toate: umor, romantism și personaje bine dezvoltate. Stilul lui Lucy Score este ușor de urmărit și foarte plăcut. Recomand această carte iubitorilor de romane de dragoste.

Recenzie pentru cartea Cavalerul fără de onoare

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandra Voinea

O poveste care te ține cu sufletul la gură și cu mărimile în ochi , iubesc povestea dintre Anna și Gabe și cum au reușit să depășească orice obstacol

Recenzie pentru cartea Totul mă aduce înapoi la tine

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Cui

Cartea a fost uimitoare! N-am putut să o pun jos! Mi-au plăcut personajele și locația. Sper să citesc mai multe cărți de ea.

Recenzie pentru cartea Totul mă aduce înapoi la tine

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Erika Melnic

Chiar dacă nu sunt mare fană romance, această carte chiar mi-a întrecut așteptările.

Recenzie pentru cartea Anul în care am primit a doua șansă

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Corina Dobre

Romantismul în acea buclă de timp este un concept foarte drăguț.

Recenzie pentru cartea Anul în care am primit a doua șansă

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile

De la același autor

-15%
-15%
-15%
BestSeller
-73.7%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-20%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 48.9 Lei 39.1 Lei
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-69.6%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
Nou
-18.4%
Nou
-18.4%
Cavalerul fără de onoare

Cavalerul fără de onoare

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
-23.4%
BestSeller
-69.6%
Urmatoarele 365 de zile

Urmatoarele 365 de zile

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
-20.1%
Provocare

Provocare

PRP: 32.9 Lei 26.3 Lei
-74.6%
Mister O

Mister O

PRP: 39 Lei 9.9 Lei
-74.6%
Inelul cu diamant

Inelul cu diamant

PRP: 39 Lei 9.9 Lei
-15%
Mister

Mister

PRP: 55 Lei 46.75 Lei
-15%
Egomaniac

Egomaniac

PRP: 39 Lei 33.15 Lei
-15%
Terapie senzuală

Terapie senzuală

PRP: 27 Lei 22.95 Lei
BestSeller
-73.7%
365 de zile

365 de zile

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-69.6%
Marele DA

Marele DA

PRP: 49 Lei 14.9 Lei
BestSeller
-73.7%
Acea zi

Acea zi

PRP: 49 Lei 12.9 Lei
-40.8%
Prințul Americii

Prințul Americii

PRP: 49 Lei 29 Lei
-74.6%
Iubire triumfătoare

Iubire triumfătoare

PRP: 39 Lei 9.9 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet iubiri imprevizibile

Nou
-20%
Maxton Hall - Salvează-ne

Maxton Hall - Salvează-ne

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-33.9%
Pachet Trilogia Maxton Hall

Pachet Trilogia Maxton Hall

PRP: 149.7 Lei 99 Lei
Nou
-18.4%
Vara asta va fi altfel

Vara asta va fi altfel

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-18.4%
Menajera e cu ochii pe tine

Menajera e cu ochii pe tine

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-20%
Tot ce suntem impreuna

Tot ce suntem impreuna

PRP: 59.99 Lei 47.99 Lei
Nou
-20%
Nightbane

Nightbane

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Poate data viitoare

Poate data viitoare

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-20%
Oceanul dintre noi

Oceanul dintre noi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-5.2%
-5%
Dragoste prin sms

Dragoste prin sms

PRP: 59 Lei 56.05 Lei
-30.2%
Punk 57

Punk 57

PRP: 62.9 Lei 43.9 Lei
-25.2%
La inaltime

La inaltime

PRP: 59.99 Lei 44.9 Lei
-40%
Pachet Danielle Steel

Pachet Danielle Steel

PRP: 99.8 Lei 59.9 Lei
-44.6%
Pachet Suspans si mister

Pachet Suspans si mister

PRP: 251 Lei 139 Lei
-25.2%
Nou
-20%
Repetitii pentru iubire

Repetitii pentru iubire

PRP: 59.99 Lei 47.99 Lei
Nou
-20%
Dulce casa

Dulce casa

PRP: 59.99 Lei 47.99 Lei
PRP: 209.8 Lei

119.9 Lei