Carley FortuneMelissa Wiesner

Pachet Iubiri de neuitat

PRP: 253.7 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
149 Lei

Lecturile oferite de Carley Fortune și Melissa Wiesner te vor introduce în universuri pline de prietenii strânse și iubiri transformatoare. Te vor emoționa profund, îți vor aduce zâmbete și lacrimi, și te vor lăsa cu dorința de a descoperi mai mult din frumusețea și complexitatea relațiilor umane.

Îmbrățișează aventurile și învățămintele oferite de aceste autoare talentate, și pregătește-te pentru o călătorie literară de neuitat.

Lecturile oferite de Carley Fortune și Melissa Wiesner te vor introduce în universuri pline de prietenii strânse și iubiri transformatoare. Te vor emoționa profund, îți vor aduce zâmbete și lacrimi, și te vor lăsa cu dorința de a descoperi mai mult din frumusețea și complexitatea relațiilor umane.

Îmbrățișează aventurile și învățămintele oferite de aceste autoare talentate, și pregătește-te pentru o călătorie literară de neuitat.

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - Vara iubirii noastre

Dimensiune
130x200
Număr pagini
360
Editura
Bookzone
Autor
Carley Fortune
Anul publicării
2022
ISBN
9786069639597
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Iubiri de neuitat - Melissa Wiesner, Carley Fortune

VARA ASTA VA FI ALTFEL


Vara aceasta își vor ține promisiunea. Vara aceasta nu vor ceda tentației. Vara aceasta va fi diferită.


Lucy este turista care vine anual pe Insula Prințului Edward pentru o gură de aer proaspăt, stridii delicioase și un pahar de vin răcoritor, alături de cea mai bună prietenă a ei, Bridget. Fiecare vizită începe cu o plimbare lungă pe plajă, sub stâncile roșii impunătoare și un soare auriu. De câte ori sosește pe insulă, Lucy își promite să nu ajungă din nou în patul lui Felix, fratele mai mic al lui Bridget.


Felix este un localnic fermecător și are o chimie incredibilă cu Lucy, dar lista motivelor pentru care cei doi trebuie să stea departe unul de celălalt este lungă. Cu toate acestea, jurământul de a nu repeta acea noapte pasională pare imposibil de respectat.


Când Bridget fuge brusc din Toronto cu o săptămână înainte de nunta ei, Lucy lasă totul deoparte pentru a o urma pe insulă și a o ajuta să depășească această criză. Întâlnirea cu Felix este inevitabilă, dar de data aceasta replicile lui provocatoare au fost înlocuite cu ceva nou și profund, iar Lucy începe să se întrebe cât de bine își poate proteja cu adevărat inima.

 


VARA IUBIRII NOASTRE


Poate o iubire de-o vară să devină o iubire de-o viață?

 

Lasă-te fermecat de vraja verilor nesfârșite pe care Percy și Sam le petrec împreună. Pe malul unui lac, departe de lume, ei învață ce înseamnă prietenia și iubirea, dar și cât de dureroasă poate fi o greșeală.

 

Vară după vară cei doi se reîntâlnesc și an după an, legătura lor devine tot mai puternică. Treptat, prietenia lor se transformă într-o atracție irezistibilă. Totuși, este suficient un singur moment pentru a distruge o iubire care ar fi putut fi pentru totdeauna.

 

12 ani mai târziu, Percy și Sam se reîntâlnesc, doi adulți stingheri cărora viitorul nu le-a oferit exact ce își doreau, dar care au o șansă nesperată să-și salveze iubirea.

 

Se va dovedi dragostea lor mai puternică decât cele mai mari greșeli ale trecutului?

 

Pasiune, romantism și nostalgia verilor de altădată.

 

Vara iubirii noastre este o poveste despre a doua șansă la iubire care îți rămâne în inimă multă vreme după ce întorci ultima pagină. 


 

NE VEDEM PE MALUL LACULUI


O singură zi îți poate schimba viața. În bine sau în rău.

 

Fern Brookbanks și Will Baxter s-au întâlnit prima dată pe vremea când erau tineri și idealiști, iar întâlnirea lor s-a transformat în 24 de ore pline de aventură, secrete și visuri împărtășite. Așa că s-a încheiat cu un pact, cu o promisiune de a se reîntâlni exact peste un an.

 

Fern a venit plină de speranțe pe malul lacului. Will nu a apărut niciodată.

 

Zece ani mai târziu, Fern încearcă să salveze vechea afacere a mamei sale, iar ajutorul vine sub forma un bărbat chipeș care ajunge pe malul lacului nouă ani prea târziu, cu o valiză în mâini, dar fără nicio explicație pentru promisiunea sa încălcată și inima ei frântă.

 

Dar cum ar putea Fern să aibă încredere în acest străin elegant care nu seamănă deloc cu tânărul de care se îndrăgostise cândva? Și cum ar putea vreodată să îi ofere o a doua șansă?Totul mă aduce înapoi la tine

 

Pentru a obține o bursă de studii, Anna merge la liceu, este înscrisă într-un program adresat elevilor geniali și, în același timp, lucrează la o băcănie. Niciodată, dar niciodată, nu vorbește despre familia ei. Este mai ușor să țină toți oamenii la distanță, cel puțin până când va putea în sfârșit să-și lase în urmă trecutul. Asta până când destinul îl aduce în viața ei pe Gabe…

 

Gabe este un student eminent și are o familie mare și perfectă. El întruchipează tot ceea ce Anna nu este, dar conexiunea și atracția dintre cei doi nu pot fi contestate. Când Gabe este pe cale să descopere cel mai întunecat secret al fetei și adevăratul motiv pentru care ea se întoarce în fiecare noapte acasă, într-un apartament rece și tăcut, Anna este în stare să facă orice pentru a împiedica acest lucru. Până la urmă, fata alege să fugă și își promite că nu îl va mai vedea. Mai târziu, o tragedie o aduce pe Anna înapoi în orașul în care a crescut, acolo unde îl reîntâlnește pe Gabe.

 

În brațele lui se simte în sfârșit „acasă”, însă când secretele încep să iasă la iveală, lumile lor încep să se prăbușească. Gabe este persoana în care Anna are cea mai mare încredere, dar ce se întâmplă dacă și el ascunde un secret? Și câtă durere pot suporta două inimi înainte de a fi sfâșiate pentru totdeauna?


 

Anul în care am primit a doua șansă

 

Viața lui Sadie Thatcher s-a destrămat într-un mod spectaculos. Într-un singur an, a reușit să-și piardă slujba, apartamentul și iubitul – toate din cauza limbii ei ascuțite. Așa că, atunci când o ghicitoare îi oferă șansa să-și împlinească o dorință, Sadie profită de ocazie și cere să ia de la capăt anul groaznic prin care tocmai a trecut, deși nu crede că magia îi va reface viața. Imediat după îndeplinirea ritualului magic pare că nimic nu s-a schimbat. Apoi face poate cea mai neinspirată mișcare de până atunci: îl sărută pe Jacob, cel mai bun prieten al fratelui ei.

 

În dimineața următoare, totul e diferit. Sadie se trezește în apartamentul ei, alături de fostul iubit, iar fostul șef o așteaptă la serviciu. Verificând data, își dă seama că este 1 ianuarie… anul trecut. Însă, pe măsură ce femeia retrăiește anul, încercând să profite de șansa care i-a fost oferită, dobândește o altă perspectivă asupra relației și carierei sale. În plus, de câte ori se întâlnește cu Jacob, își reamintește de sărutul lor…, cel despre care el nu are idee că s-a întâmplat.

 

Dintr-odată, Sadie începe să se întrebe dacă nu cumva greșeala ei cea mai mare a fost să-și dorească această a doua șansă.


Recenzii:


Vara asta va fi altfel este o carte romantică, plin de fericire, genul pe care dorești să o începi și să n-o mai lași din mână.” — ELLE


„Veți suspina după chimia lor romantică și vă veți delecta în fermecătorul decor de coastă.” — theSkimm


„Ce roman de vară visător și seducător. Carley Fortune știe cum să-ți atingă inima. Aceasta este o carte plină de farmec, în care o tânără încearcă să găsească răspunsuri la întrebarea dificilă despre cum vrea să-și trăiască viața.” — Kiley Reid, autoare de bestselleruri New York Times, „Such a fun age” și „Come and get it”


 „Magia și romantismul verii sunt palpabile.” – PopSugar, despre „Vara iubirii noastre”


 „Ne vedem pe malul lacului îmbină nostalgia, briza verii, o poveste despre a doua șansă la iubire și emoție pură.” -Elena Armas, despre „Ne vedem pe malul lacului”


 „Mi-aș fi dorit ca vara să fie nesfârșită, la fel, și această poveste.-” Marissa Stapley, scriitoare, despre „Vara iubirii noastre”


 „O nouă lectură romantică perfectă pentru vară plină de emoție, pe care o vei devora într-o singură zi, purtat de nostalgia unei iubiri trecute. ”- Ashley Audrain, scriitoare, despre „Ne vedem pe malul lacului”


„Acest debut ar trebui să fie pe fiecare listă de lecturi de vară. Vara în care m-am pierdut „O femeie ambițioasă care își găsește drumul în lume și un bărbat atent care o iubește pentru ceea ce este fac din cartea „Anul în care am primit a doua șansă” o poveste de dragoste fermecătoare."—Library Journal

 

„Anul în care am primit a doua șansă” este o poveste de dragoste fermecătoare despre călătoria grea dar plină de speranță de a descoperi ce contează cu adevărat în viață, de a-ți îmbrățișa vocea și de a te lupta pentru lucrurile în care crezi."—Chloe Liese, autoarea Two Wrongs Make a Right

 

"Wiesner, o povestitoare de top, aduce o abordare proaspătă și distractivă unei povești clasice. O eroină conștientă de sine, imperfectă, ciudată - împreună cu o distribuție puternică de personaje secundare; o poveste de dragoste lentă, în care extremele se atrag, scenele bine conturate care abordează problemele feminismului și ale micro agresiunilor la locul de muncă - fac din aceasta o lectură comică și dinamică care explorează „ce-ar-fi-dacă”-urile vieții."—Shelf Awareness

Fragment din carte

„Ochii lui aveau cea mai captivantă nuanță de albastru glaciar, care contrasta cu bronzul lui intens. Nu se bărbierise de cel puțin două zile, iar fața lui era un exemplu de contraste. Maxilar puternic, buze catifelate și ochi luminoși, încadrați de gene negre. Mi-a susținut privirea pentru mai puțin de o secundă. Eu l-am văzut, el m-a văzut și în acea fracțiune de secundă, între noi s-a întâmplat ceva. Am simțit o familiaritate. O nevoie. O dorință. Electricitate.” – fragment din „Vara asta va fi altfel”


„Privirea lui Sam este necruțătoare. Abilitatea lui de a menține contactul vizual era ceva cu care mă obișnuisem după ce l-am întâlnit prima oară. Și pe măsură ce am crescut, privirea aceea albastră insistentă mi-a făcut sângele să clocotească, însă acum presiunea ei este covârșitoare. Iar eu știu, știu, că nu ar trebui să îl găsesc atrăgător chiar în clipa asta, însă expresia lui întunecată și maxilarul încordat mă răscolesc. Este fără tăgadă frumos, chiar dacă este un pic cam tulburat. Poate mai ales de-asta. Dau pe gât restul de whisky și icnesc din cauza senzației de arsură. El așteaptă să spun ceva, iar eu nu am fost niciodată în stare să mă fofilez în fața lui. Dar pur și simplu nu sunt pregătită să deschid rănile acum, nu înainte să știu dacă le vom supraviețui a doua oară. Cobor privirea la paharul gol.

 

— Am petrecut doisprezece ani gândindu-mă la ce o să spun, dacă te voi mai vedea vreodată. Fac o grimasă, surprinsă de propria sinceritate. Tac, numărând patru respirații. Mi-a fost foarte dor de tine. Vocea îmi tremură, dar nu mă opresc. Vreau să îndrept lucrurile. Să repar totul. Dar nu știu ce să spun în clipa asta ca să reușesc. Te rog doar să-mi mai acorzi un pic de timp.” – fragment din „Vara iubirii noastre”

 

„Anna a avut nevoie de câteva clipe ca să-și dea seama că tocmai i se pusese o greutate pe piept.

 

Duioșie și o umbră de invidie.

 

Cum era oare să copilărești într-un asemenea loc?

 

Nu-și îngăduia prea des să trăiască o astfel de senzație. Nu-i folosise la nimic vreodată să se gândească la ceea ce aveau alți oameni. Și știa mai bine decât oricine altcineva că, din exterior, un lucru poate părea frumos – însă cine poate ști ce se află dincolo de aparențe?” – Totul mă aduce înapoi la tine

 

„Partea cea mai rea este că mi-am făcut asta cu mâna mea. Jacob m-a iubit. Știu că m-a iubit. M-a iubit pe tot parcursul anului meu nefast și cu mult înainte de asta. M-a iubit în cel mai generos, cel mai atent și cel mai sincer mod posibil. Dacă nu aș fi fost atât de egocentrică, aș fi putut să las deoparte propria suferință ca să observ asta. Să-l observ pe el. Și, dacă aș fi făcut-o, probabil că acum aș fi fost cu el. Dar mi-am dorit ca acel an să dispară. Mi-am dorit să dispară șansa aceea. Și, când am făcut asta, am pus în mișcare un an complet diferit – unul în care Jacob a întâlnit-o pe Paige și s-a îndrăgostit de ea, în loc de mine. Este numai vina mea și nu pot face nimic ca să schimb asta.” – Anul în care am primit a doua șansă

Detalii produse
Despre Melissa Wiesner
Melissa Wiesner
BOOKZONE iti pune la dispozitie toate cartile scrise de catre Melissa Wiesner inclusiv volume lansate in exclusivitate, carti in limba engleza si noutati. Melissa Wiesner se bucura de un succes rasunator la nivelul international, cu zeci de mii de exemplare vandute din fiecare carte. Felul in care scrie si contureaza personajele reprezinta principalele atuuri ale Melissa Wiesner. Fiecare carte scrisa de Melissa Wiesner este citita cu drag de mii de oameni.
Poti gasi toate cartile scrie de catre Melissa Wiesner in categoria Melissa Wiesner astfel incat ai ocazia sa toate cartile indragite de catre cititori pana acum.
Autorul cărților:
Despre Carley Fortune
Carley  Fortune
Biografie
Carley Fortune este o jurnalistă premiată care a fost redactor executiv Refinery29 Canada. Ea lucrat la cele mai importante publicații Globe, Mail, Toronto Life și Chatelaine. Vara iubirii noastre este romanul său de debut și a devenit bestseller USA Today în chiar primele zile de la lansare, cucerind publicul de peste ocean mulțumită atmosferei sale pline de nostalgie și iubire.
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

4.69

39 recenzii

5 stele

30

4 stele

6

3 stele

3

2 stele

0

1 stele

0


C

Crina Georgescu

Un amestec perfect de romantism și introspecție

. Povestea lor de dragoste, pe fundalul pitoresc al insulei, mi-a oferit o evadare din realitate și mi-a reamintit că uneori, în mijlocul haosului, găsim cele mai profunde și adevărate legături. ❤️

Recenzie pentru cartea Vara asta va fi altfel

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Deea Maria

Am rezonat puternic cu Lucy, deoarece și eu am avut momente în viață când a trebuit să decid între ceea ce simțeam și ceea ce era corect pentru cei din jurul meu..

Recenzie pentru cartea Vara asta va fi altfel

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandra Voinea

O poveste care te ține cu sufletul la gură și cu mărimile în ochi , iubesc povestea dintre Anna și Gabe și cum au reușit să depășească orice obstacol

Recenzie pentru cartea Totul mă aduce înapoi la tine

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Cristina Cui

Cartea a fost uimitoare! N-am putut să o pun jos! Mi-au plăcut personajele și locația. Sper să citesc mai multe cărți de ea.

Recenzie pentru cartea Totul mă aduce înapoi la tine

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Erika Melnic

Chiar dacă nu sunt mare fană romance, această carte chiar mi-a întrecut așteptările.

Recenzie pentru cartea Anul în care am primit a doua șansă

0

Răspunde

Comentarii(0)

C

Corina Dobre

Romantismul în acea buclă de timp este un concept foarte drăguț.

Recenzie pentru cartea Anul în care am primit a doua șansă

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Madalina Sidorov

Recomand!

O carte minunata!!

Recenzie pentru cartea Ne vedem pe malul lacului

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniela Iulia Draghici

Te “prinde” din primele pagini!

Carley Fortune a devenit autorul meu preferat de romane de dragoste!! Îmi place mult cum scrie și Abia astept următoarea ei poveste , “This summer will be different”. Așadar, vă recomand cu drag să citiți aceasta carte dar și Every summer after , sau VAra iubirii noastre, după traducerea și adaptarea in lb romană.

Recenzie pentru cartea Ne vedem pe malul lacului

0

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniela Iulia Draghici

Foarte frumoasa!

Recenzie pentru cartea Vara iubirii noastre

0

Răspunde

Comentarii(0)

A

Alexandra Condrat

Foarte faină!

Recenzie pentru cartea Vara iubirii noastre

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
BestSeller
-21.8%
Cât timp înfloresc lămâii

Cât timp înfloresc lămâii

PRP: 49.9 Lei 39 Lei
Nou
-20%
Oceanul dintre noi

Oceanul dintre noi

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-40.8%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
BestSeller
-59.4%
Confesiunea unui preot

Confesiunea unui preot

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-54.7%
Pachet Mona Kasten

Pachet Mona Kasten

PRP: 374.7 Lei 169.9 Lei
-24.8%
BestSeller
-40.8%
La bine și la rău

La bine și la rău

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20%
Cum sa furi o inima cu un sarut

Cum sa furi o inima cu un sarut

PRP: 48.9 Lei 39.1 Lei
-25.3%
Verity

Verity

PRP: 56.9 Lei 42.5 Lei
BestSeller
-49.2%
Gustul păcatului

Gustul păcatului

PRP: 49 Lei 24.9 Lei
-5%
Iarta-ma ca te-am iubit

Iarta-ma ca te-am iubit

PRP: 32 Lei 30.4 Lei
-25.3%
Totul se termina cu noi

Totul se termina cu noi

PRP: 56.9 Lei 42.5 Lei
-40.8%
Sfantul

Sfantul

PRP: 49 Lei 29 Lei
-20.4%
Șapte secrete murdare

Șapte secrete murdare

PRP: 49 Lei 39 Lei
-25.5%
-20%
Scandal în înalta societate

Scandal în înalta societate

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-20.2%

Cumparate impreuna cu Pachet Iubiri de neuitat

Nou
-20%
Totul mă aduce înapoi la tine

Totul mă aduce înapoi la tine

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
PRP: 253.7 Lei

149 Lei