Donald M. EpsteinLisa Olivera

Pachet Eu sunt binele meu

PRP: 94.8 Lei Acesta este Prețul Recomandat de Producător. Prețul de vânzare al produsului este afișat mai jos.
69 Lei

Aceste cărți sunt adevărate scrisori de dragoste către sinele tău autentic, care are nevoie să se vindece de rănile trecutului și să redescopere onestitatea și curajul care îi vor da puterea de a merge mai departe. 

Aceste cărți sunt adevărate scrisori de dragoste către sinele tău autentic, care are nevoie să se vindece de rănile trecutului și să redescopere onestitatea și curajul care îi vor da puterea de a merge mai departe. 

Livrare în România

1-3 zile lucrătoare

Easybox

Ridicare din Easybox

1-3 zile lucrătoare

6 persoane se uită la acest produs.

Grăbește-te! La acest produs, stocurile sunt limitate.

Specificații - NU SUNT SUFICIENT DE BUN

Format
130x200
Număr pagini
280
Editura
Bookzone
Autor
Lisa Olivera
Anul publicării
2023
ISBN
9786303051017
Limba
Română
Vezi toate specificațiile

Rezumat Pachet Eu sunt binele meu - Donald M. Epstein, Lisa Olivera

Îmi iau puterea înapoi – Donald M. Epstein


Vindecă-ți sufletul pentru a-ți vindeca trupul!


Acest ghid te va purta dincolo de cărțile tradiționale care îți vorbesc despre vindecare. Dr. Epstein, inventatorul tehnicii revoluționare Network Spinal, te invită să descoperi o perspectivă fascinantă asupra relației complexe dintre minte, trup și suflet, arătându-ți cum poți aduce mai multă armonie în corpul tău fizic, pornind de la motorul central al ființei umane – creierul. 


Acum e momentul să pornești într-o călătorie către conștientizarea spirituală, care îți arată cum îți poți folosi mintea și gândurile pentru a restabili echilibrul sufletului și al trupului!


După ce a observat mii de oameni atât în practica sa de zi cu zi, cât și în cadrul seminariilor susținute, Dr. Epstein a descoperit douăsprezece ritmuri de bază sau etape ale conștiinței umane. Fiecare etapă înseamnă un pas în plus spre vindecare, astfel că, parcurgând cartea, ajungi să te dezbraci de traume, abuzuri sau rușini, ca de o haină mult prea strâmtă.


Cele douăsprezece etape te poartă dincolo de simptomele pe care le ai, cercetând cauzele lor. Astfel, vei învăța cum bolile cronice sunt rezultatul afecțiunilor din plan psihic și emoțional, dar și cum relațiile toxice au la rădăcină sentimentele și trăirile reprimate.


Această carte îți răspunde la întrebările:


-         De ce mă îmbolnăvesc mereu?

-         De ce mă simt blocat în trecut?

-         De ce nu pot avea o gândire optimistă?

-         De ce sunt stresat chiar și când pare că mă relaxez?

-         De ce mă simt străin de mine?


Acum e momentul să întorci privirea către adâncurile inimii tale rănite și să-ți alini sufletul conștientizând durerile trecute!


Recenzii de la cititori


Ar trebui tradusă în cât mai multe limbi, în beneficiul omenirii!


„Am rămas uimită de puterea aceastei cărți! O abordare holistică grozavă și atât de practică! Nu am citit niciodată multe cărți ca aceasta! Un prieten de-al meu, chiropractician, mi-a spus că această carte ar trebui tradusă în cât mai multe limbi posibil, în beneficiul omenirii!”. – Don


Bolile sunt rezultatul unor energii negative


„Dr. Epstein a împărtășit abordarea sa complet unică și diferită a bolilor, arătându-ne atât de clar care este drumul spre vindecare. Că vorbim de artrită, reumatism, astm, cancer sau boli autoimune – toate sunt rezultatul unui energii negative, acumulată în plan psihic și emoțional. Atunci când începem să vedem corpul ca pe o oglindă a ceea ce s-a întâmplat la nivelul minții, are mult mai mult sens înțelegerea schimbărilor produse în corpul fizic.” – Mary


Fragment


„Pulsul vieții este format din cicluri și ritmuri. Există un ritm al anotimpurilor și al mareelor oceanice; există cicluri în creșterea plantelor și în alternanța zi‒noapte. Fie că vorbim despre viața unei stele, a unei planete, a unui copac sau a unei ființe umane, există cicluri observabile de naștere, tinerețe, maturitate, bătrânețe și moarte. Există mișcări ciclice în ciclul menstrual feminin, ritmuri distincte ale bătăilor inimii umane și un model de respirație ritmică a plămânilor. Există ritmuri diferite pentru învățare și muncă, precum și ritmuri de expansiune și contracție emoțională.”


Nu sunt suficient de bun – Lisa Olivera


E minunat să înțelegi cine ești cu adevărat, pentru că ești mai mult decât îți spui că ești!

 

La doar câteva ore de la naștere, Lisa Olivera a fost abandonată în spatele unei stânci de lângă Pădurea Muir din California de Nord. La scurt timp, a fost găsită de cei care aveau să devină părinții ei adoptivi. Lisa a crescut știind că a fost adoptată, dar abia mai târziu a înțeles că poartă în inimă rana abandonului. Ca mulți alți copii puși în această situație, s-a întrebat neîncetat care a fost motivul pentru care mama sa naturală a părăsit-o. Neavând răspunsuri, Lisa și-a creat o poveste prin care își spunea că nu este suficientă și că este absolut necesar să ajungă cât mai aproape de perfecțiune pentru a putea fi iubită. Până când, cu ajutorul unui terapeut, ea a înțeles un lucru care i-a schimbat viața: povestea ei era greșită, nu ea.

 

Dacă și tu te regăsești în situația Lisei – crezi că nu ești suficient, că nu meriți să fii iubit, simți că vrei să te eliberezi de tine ca de o haină care te strânge –, este timpul să-ți rescrii povestea. Iar Lisa te va ajuta.

 

Această carte este o scrisoare de dragoste către sinele tău autentic, cel onest, curajos, liber, cel care nu lasă să se scurgă dragostea pentru viață prin rănile și cicatricile sufletului. Îți va arăta că, pentru a te vindeca, nu trebuie să uiți, să ștergi sau să anulezi, ci să integrezi durerea ta în povestea vieții tale, astfel încât să te simți bine tu cu tine.

 

Această carte te va învăța:

 

·      Să îți rescrii povestea, pentru a lăsa în spate trecutul dureros.

·      Să te eliberezi de rănile trecutului prin exerciții practice.

·      Să te iubești, să te accepți, să te îmbrățișezi așa cum meriți.

·      Să capeți încredere în tine, fără să te mai crezi insuficient.

·      Să faci distincția între gândurile false și cele adevărate.

 

Pornește într-o călătorie de autocunoaștere la finalul căreia te așteaptă omul care te iubește cel mai mult, cel care îți este alături în fiecare moment: tu însuți!

 

Fragment din carte


Pe parcursul acestei cărți, vă voi împărtăși multe dintre mentalitățile și practicile care ne-au sprijinit atât pe mine, cât și pe alții în călătoria de vindecare. Le voi prezenta în trei părți: cum să devii onest, cum să devii curajos și cum să devii liber. Cum să devii onest se referă la confruntarea și explorarea propriilor credințe și la poveștile care își au originea în aceste credințe, la modul în care apar în viețile noastre și la impactul pe care îl au asupra propriei persoane. Înțelegerea modului în care poveștile se tot împletesc pe parcursul vieților noastre ne face să fim conștienți de nevoia de a merge înainte cu claritate. Cum să devii curajos se referă la acțiunea curajoasă de a scoate din rădăcină poveștile care ne trag înapoi și să inventăm unele noi. Această acțiune ne permite să decidem cine suntem noi cu adevărat. Cum să devii liber se referă la dezvoltarea noilor povești. Este vorba despre încorporarea a ceea ce am descoperit prin dificila, dar frumoasa muncă menționată aici, într-o manieră meniă să sprijine umanitatea noastră deplină, bunătatea noastră și integralitatea noastră inerentă. Această acțiune ne permite să avem ceva de spus în felul în care se desfășoară poveștile și viețile noastre.

 

Detalii produse
Despre Donald M. Epstein
Donald M. Epstein
Biografie
Donald M. Epstein este chiropractician și, totodată, inventatorul tehnicii revoluționare Network Spinal, care a avut un impact semnificativ în domeniul sănătății pentru diagnosticarea și tratarea tulburărilor musculo-scheletice. Începând cu anul 1983, Dr. Epstein și-a dedicat timpul instruind studenți și chiropracticieni în devenire, pentru a cunoaște îndeaproape această metodă revoluționară, care a ajutat la vindecarea a milioane de oameni din întreaga lume.
Autorul cărților:
Despre Lisa Olivera
Lisa Olivera
Biografie
Lisa Olivera este scriitoare, terapeută, căutător de adevăr, soție, mamă și om. Consideră că menirea ei pe Pământ este aceea de a sprijini oamenii să-și amintească, să cultive și să se bucure pe deplin de umanitatea lor, de faptul că sunt perfecți prin simplul fapt că sunt. Mottoul ei? „Sunt sigură că suntem cu toții deja întregi, demni și suficienți de buni, chiar dacă, uneori, viața, oamenii și sistemele în care trăim ne pun piedici în a ne aminti adevărul despre noi înșine.”
Autorul cărților:
Recenzii

Ți-a plăcut produsul?

Spune tuturor părerea ta aici.

Scrie o recenzie

5

12 recenzii

5 stele

12

4 stele

0

3 stele

0

2 stele

0

1 stele

0


V

Vrednicu Helena

Recomand să citiți

Îndiferent în ce stadiu ești cu vindecarea, „Îmi iau puterea înapoi” este o carte pe care trebuie să o citești

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

1

Răspunde

Comentarii(0)

D

Daniel Mocofan

Îmi iau puterea înapoi

Învăț cum „eu” îmi afectez procesul în vindecare

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

0

Răspunde

Comentarii(0)

I

Ilinca

De ajutor

Cartea asta este ca o biblie pentru mine. Mă întorc mereu la ea

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

0

Răspunde

Comentarii(0)

H

Horațiu

Recomand

Foarte util pentru a vedea unde ești acum și cum poți progresa

Recenzie pentru cartea Îmi iau puterea înapoi

0

Răspunde

Comentarii(0)

M

Mirela Dobre

De la adolescenți la adulți

Este genul de carte pe care trebuie să o citesti începând cu începerea liceului. Fiind o perioada nouă și stresantă modul în care adolescenții se comportă te afectează foarte ușor. Cartea asta este ca un ghid prin viață

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

E

Elena Matei

Recomand

Ador această carte. Sunt terapeut și acest titlu este printre cele pe care le recomand pacienților mei

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

S

Simona Nae

Un must în biblioteca personală

Am împrumutat-o prima dată de la un prieten, dar am cumpărat-o și eu. Este genul de carte care este nelipsită în bibliotecă

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

N

Nicoleta Andreiescu

Traducerea este foarte bună

Într-un final o carte din categoria „self help” care chiar ajută

Recenzie pentru cartea NU SUNT SUFICIENT DE BUN

0

Răspunde

Comentarii(0)

Vezi toate recenziile
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
Nou
-16.9%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 49 Lei
Nou
BestSeller
-11.1%
Îmi iau puterea înapoi

Îmi iau puterea înapoi

PRP: 44.9 Lei 39.9 Lei
Nou
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-30%
Cand corpul spune nu

Cand corpul spune nu

PRP: 60 Lei 42 Lei
Nou
-18.4%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
Nou
-11.1%
-23.9%
Revoluția emoțiilor

Revoluția emoțiilor

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-49%
-55.7%
-66.3%
-30%
Creierul fericit

Creierul fericit

PRP: 50 Lei 35 Lei
-40.8%
Marele panda si micul dragon

Marele panda si micul dragon

PRP: 59 Lei 34.9 Lei
-30%
Starea Zero

Starea Zero

PRP: 38 Lei 26.6 Lei
-30%
Calea Zen

Calea Zen

PRP: 49.99 Lei 34.99 Lei
Nou
-23.2%
Arta de a trai

Arta de a trai

PRP: 46 Lei 35.35 Lei

Cumparate impreuna cu Pachet Eu sunt binele meu

Nou
-10%
În adâncul sufletului

În adâncul sufletului

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-29.1%
Traume ascunse

Traume ascunse

PRP: 55 Lei 39 Lei
BestSeller
-22.4%
FĂRĂ ȚIPETE

FĂRĂ ȚIPETE

PRP: 49 Lei 38 Lei
Nou
-20%
Ghidul familiei imperfecte

Ghidul familiei imperfecte

PRP: 49.9 Lei 39.9 Lei
-10.9%
Harta parentingului modern

Harta parentingului modern

PRP: 55 Lei 49 Lei
BestSeller
-17.6%
BestSeller
-40.8%
BestSeller
-59.4%
Nou
-13.3%
Tine-ti copiii aproape

Tine-ti copiii aproape

PRP: 75 Lei 65 Lei
Nou
-18.4%
Restart

Restart

PRP: 55 Lei 44.9 Lei
BestSeller
-25.3%
Calea vindecării

Calea vindecării

PRP: 79 Lei 59 Lei
-10%
Harta Femeii

Harta Femeii

PRP: 49.9 Lei 44.9 Lei
Nou
-16.9%
Atenție cu intenție

Atenție cu intenție

PRP: 59 Lei 49 Lei
-59.4%
Ce stie doar vantul

Ce stie doar vantul

PRP: 49 Lei 19.9 Lei
Nou
-11.1%
Mă iubesc pe deplin

Mă iubesc pe deplin

PRP: 44.9 Lei 39.9 Lei
BestSeller
-23.9%
Terapie 1 la 1 cu sinele tău

Terapie 1 la 1 cu sinele tău

PRP: 59 Lei 44.9 Lei
Transport
gratuit
BestSeller
BestSeller
-51.9%
Pachet Vindeca-te de trecut

Pachet Vindeca-te de trecut

PRP: 206 Lei 99 Lei
BestSeller
-33.4%
Pachet Arta Manipularii

Pachet Arta Manipularii

PRP: 119.9 Lei 79.9 Lei
BestSeller
-28.1%
Arta manipularii

Arta manipularii

PRP: 39.9 Lei 28.69 Lei
PRP: 94.8 Lei

69 Lei